Şimdi Ara

Samsung A54, Samsung S21 FE, Samsung A73. Hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A54 ile A73'ün özellikleri, fiyatları yakın. A54 Exynos kullanıyor. Ne kadar dezavantajı bilmiyorum.


    S21FE'nin fiyatı biraz daha yukarda ama daha hızlı işlemci kullanıyor.


    Nadiren emulator ile oyun oynuyorum. Daha çok tarayıcıda geçiyor kullanımım. Yazılım desteğinden dolayı A veya S serisini tercih ediyorum.


    Siz hangisini tavsiye edersiniz? Dikkat etmek gereken bir nokta var mı?




  • agustosu bekle s23fe gelıyor

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için.

    kullandığım telefon bozulmak üzere. bekleyemiyorum dolayısı ile.

  • S21 fe düşük ekran süreleri veriyor diye hatırlıyorum. Konusuna bi bak.

    A73 tercih ederdim.

  • HSeldon H kullanıcısına yanıt

    İkinci el temiz bişey al 3-4 ay sonra aynibfiyata satarsın sonra geçiş yaparsın. Yada kullandığın telefonun şarj girişi vs bozuksa servise ver 500 TL'ye yenilersin misal.

  • ben de s21 fe ve a54 arasında kalmıştım. oyun kullanımım yok ve batarya benim için daha önemliydi, gündelik performans konusunda bir fark olmadığı için dün akşam a54 siparişi verdim. hem a54 güncel bir telefon, pişman olursam yazarım :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BroteinCi

    ben de s21 fe ve a54 arasında kalmıştım. oyun kullanımım yok ve batarya benim için daha önemliydi, gündelik performans konusunda bir fark olmadığı için dün akşam a54 siparişi verdim. hem a54 güncel bir telefon, pişman olursam yazarım :)

    elinize geçti mi telefon? Nasıl tecrübeniz?

  • HSeldon H kullanıcısına yanıt

    maalesef dağıtım şubesinde şuan, bugün dağıtıma çıkarmadılar. yarın sabah elimde olursa bir gece kullanır sonra size dönüş yaparım hocam

  • s21fe ve a54 ikisini de kullandım

    s21fe ekran süresi çok can sıkıcı batarya su gibi gidiyor maalesef a54 te can sıkıcı durum ise biraz kalın ve ekran çerçeve oranıydı a73 daha ince duruyor snapdragon lu a73 e bakılabilir

  • HSeldon H kullanıcısına yanıt

    2 gündür kullanıyorum, ana konuda arkadaşların bahsettiği ısınma problemini yaşamadım. telefonu kutudan çıkardığım anda açmadan 100'e kadar şarj ettim daha sonra kurulumu yapıp hemen güncellemesini yaptım. bazı sorunlar yaşadım ama çözdüm, mesela bazı uygulamalarda milisaniyelik takılma oluyordu; ram plus özelliğini devre dışı bırakınca düzeldi.

    batarya tahmin ettiğimden hızlı eridi ama bunu adaptif pil'in öğrenme sürecine ve yeni kurulumda arkada çalışan tonla kurucu indirmelere filan veriyorum, hala pil ve bakım kısmında kullanımınız öğreniliyor yazıyor. büyük ihtimalle öğrenim tamamlanınca batarya sorunu da çözülecek.. onun dışında kameradan pek anlamam ama fotoğraflar net ve renkleri güzel çıkıyor. hopörler aşırı iyi iphone se 2020'den geçtiğim için olabilir ses kalitesini ve yüksekliğini çok beğendim, dolby atmos aktifleştirince daha da bir güzel oluyor müzikler. aklıma bunlar geliyor başka bir şey olursa sorabilirsiniz





  • 128 Gb Samsung S21Fe 5G Zeytin renk kutu açılmadı etıket ustunde Samsung servis onarılamayan cıhaz yerıne vermıstır Satılık

  • BroteinCi kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı ikilemde kaldım ama S21 FE'nin çıkış fiyatı üzerinde olması, sadece 128 GB bulunması (şuan ki haliyle 14500-15000 TL bandında) ve A54'ün güncel olmasından ötürü A54'e daha yakınım. Cihazdan hala memnun musunuz? Pil optimizasyonu nasıl? Birkaç kişi takılma sorunu var dedi diye içime kurt düştü sizde de mevcut mu? Bir de yanlış anlamazsanız kaça aldınız? Malum fiyatlar borsaya döndü sürekli inip çıkıyor. :)

  • İkinci el temiz A73

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.