Şimdi Ara

Salcano Xrs 030 Tiagra yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    Uzun süredir 1500-2000 arası giriş seviyesi bir yol/yarış bisikleti arıyorum.Uzun araştırmalarım sonucunda seçenekleri 3e indirdim;
    1.2. el Scott s30(2000 tl)
    2.Kron rocket tiagra(Salcanoya göre 400 gr kadar daha hafif-2000 tl)
    3.Salcano xrs 030 Tiagra(Başta pek güvenemesem de kullananların memnun kalmaları,Fiyatına göre companentlerin kalitesi-1850 tl)

    Bunlar arasında scott sahipleri satmaktan vazgeçtiklerinden,daha üst donanımlı bisikletler sitelerdeki ilanlardan kaldırıldığından ben de krona o kadar para vermek istemediğimden salcano xrs 030a karar verdim(Bu konuda yorumunuzu bekliyorum)

    Yalnız sorunum şuki;Salcanoyu Ankara'nın hiç bir salcano bayisinde bulamadım.Sahibinden.com'da 1850 tl,nihatbisiklet.com'da 1700tl.Onların da elinde kaldı mı bilmiyorum(gerçi henüz sormadım da,sormadan buraya yazıyorum.)
    Bu bisikleti almak istiyorum ama bisikleti bulamıyorum.
    Şu sıralar fiyatlar iyice düştü;1700 tlden fazla vermek istemiyorum.Nakit alacağım çünkü.
    Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?Salcanoyu nereden,nasıl bulabilirim?Bulunduğunuz bölgede salcano bayii olan var mı?
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkür ederim.







  • Bende bu bisiklette karar kıldım son olarak. Bu fiyata tiagra donanımlı başka markaların bisikletleri 2,5-3 den başlıyor. Kullananlardan herhangi bir olumsuz yön duymadım. f/p olarak tercih edilebilecek bir bisiklet.
  • FOCUS VARIADO 3.0 LİNK

    Bence o kadar parayı salcanoya değilde focusa (made in germany) verseniz daha iyi olur. Yukarıdaki linkteki bisikleti öneririm. Nakit alırsanız daha ucuza gelir. Saygılar.
  • Kesinlikle salcanoyu öneririm, üstelik deveyükü sitesinde çok çook uygun fiyata olanı mevcut
  • Salcano daki jant seti bildiğim kadarıyla o fiyattaki bisikletlerin hiçbirinde yok. Ayrıca gidon gidon boğazı gibi komponentler de oldukça kaliteli. Vites aksamı zaten çoğu aynı. Ucuz olması ve yerli olması sebebiyle ben kesinlikle salcano'yu tercih ederdim. bütçem biraz daha fazla, daha iyisini alayım derseniz de 100-200 lira arttırıp apex xrs030 olan modeli alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest Account

    Salcano daki jant seti bildiğim kadarıyla o fiyattaki bisikletlerin hiçbirinde yok. Ayrıca gidon gidon boğazı gibi komponentler de oldukça kaliteli. Vites aksamı zaten çoğu aynı. Ucuz olması ve yerli olması sebebiyle ben kesinlikle salcano'yu tercih ederdim. bütçem biraz daha fazla, daha iyisini alayım derseniz de 100-200 lira arttırıp apex xrs030 olan modeli alırdım.

    Aynen katılıyorum hatta apex modelini kullanıyorum Üzerindeki jant seti mavic aksium setdir, fiyatı tl olarak 450-500 arasıdır, dedğiniz gibi çevre birimleri ritchey gayet kullanışlı, deve yükünde apex modeli fiyatı normal bir yerdeki tiagra fiyatına denk..Bisikletteki parçaları hesaplayınca vites seti ve jantfiyatı neredeyse komple bisikletin fiyatına denk geliyor




  • deveyuku.com adresinden "Salcano XRS 030 Apex" e göz attım ve gerçekten fiyatı normal fiyatına göre çok uygun. ancak siteye çok fazla güvenemedim. acaba oradan bisiklet alan oldu mu? salcano nun kendi sitesinde bile 2495 TL iken bu adamlarda 1960 TL. nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar acaba bisikletlerde bir sorun mu var diye merak ediyorum. Şayet bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kissoid

    deveyuku.com adresinden "Salcano XRS 030 Apex" e göz attım ve gerçekten fiyatı normal fiyatına göre çok uygun. ancak siteye çok fazla güvenemedim. acaba oradan bisiklet alan oldu mu? salcano nun kendi sitesinde bile 2495 TL iken bu adamlarda 1960 TL. nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar acaba bisikletlerde bir sorun mu var diye merak ediyorum. Şayet bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

    Fabrikadan toplu almışlardır. Normaldir.
  • Hayalimdeki bisiklet inşallah alacağım amaPS+te çıkıyor nasıl olacak bakalım
  • Var mı alan kullanan bu bisikleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.