Şimdi Ara

Bisikletin bilinen zararları varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bisiklet öncelikle kalçayı büyütüyor. Uzun vadadede kronik olduğu için kişinin fark etmesi zor oluyor. Duruş bozukluğu ile omurgada hasara neden oluyor. Dizlerde menüsküse neden oluyor. Bisiklet sürerken dengeyi sağlamak için beğin oto lefkeksleri kullanıyor. Trafikte bisiklet kullanan kişinin dikkati dağınık oluyor.
    Sizin de bildiğiniz zararları varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaza riski var

    Ama bence çok faydalı diğer taşıtlara göre, bende de dağ bisikleti var. Dik duruyorum sürerken, trafiğe çıkmıyorum ve kalçayı büyütmediğini düşünüyorum
  • hiçbirine katılmıyorum otorefleks ile dalgın sürmek ilişkisini nasıl kurdunuz anlamadım.en iyisi siz sürmeyin biz süreriz
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bisiklet sürerken bütün ağırlığın omurgadaki en son kuyruk sokumu kemiğine yüklendiğinin farkındasınız değil mi ? Bir günde oluşan rahatsızlakarı demiyorum meslek hastalıkları gibi 15 20 yılda ortaya çıkan kronik rahatsızlıklar. Bilgisayar kullanmak sağlığa zararlıdır desem ne alakası var diye bilirsiniz . Bilgisayar ile günlük 8 saat çalışan biri bunun farkına varır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalçayı büyüttüğünü pek düşünmüyorum. Hergün bisikletin üzerinde otursan tamam belki bi nebze dicem ama haftada 1 kere bisiklet süren bir insanda bunların hiçbirisinin olacağını düşünmüyorum. Zira kalça oturarak büyümez niye büyüsün?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TERTEMİZZZ!!! FULL+FULLLLLLLL!!!! DOKTORDAN DEĞİL HASTASINDAN!!!! 2016 MODEL KRON TX 150



    Bisikletin bilinen zararları varmı



    Tüm ağır bakımları yeni yapılmıştır. Aracımın 5 KURUŞ MASRAFI YOKTUR ve MUAYYERDİR!!!! Serinin XENON FARLI PORT BAGAJLI ÇAMURLUKLU ELASTOMERLİ KOLTUKLU EN FULL+FULLLLLLLLLLLL MODELİDİR!!!! KAZASIZ ORJİNALDİR!!!!!! SİGARA İÇİLMEMİŞTİR!!!!! Galericiler ARAMASIN. BİNİCİYE satılıktır, masrafsız ve galericinin ekmek yiyemeyeceği bir araçtır. BU FİYATA DAHA TEMİZİ YOK!!!! FORUMDAKİ EN TEMİZ TX 150'DİR!!!! Ölücüler aramasın. Pazarlık sünnettir, araç başında yapılır. Satma nedenlerim ise:

    quote:

    Bisiklet öncelikle kalçayı büyütüyor. Uzun vadadede kronik olduğu için kişinin fark etmesi zor oluyor. Duruş bozukluğu ile omurgada hasara neden oluyor. Dizlerde menüsküse neden oluyor. Bisiklet sürerken dengeyi sağlamak için beğin oto lefkeksleri kullanıyor. Trafikte bisiklet kullanan kişinin dikkati dağınık oluyor.

    Sizin de bildiğiniz zararları varmı




    Fiyat 550₺



    Takas fiyatı 675₺

    Hocam öyle bir yazmışsınız ki sanki bisiklet bir öcüymüş, buna binen kör oluyormuş, elinde bisikleti olan satsın kurtulsun bu meretten der gibi. Kalça vb. İskelet sistemi için zararlı madem neden her yere bisikletle giden Avrupalılar 80 yaşında bile filinta gibi gezerken bisiklet kullanmayan türkler neden 50 yaşında yamuk yumuk, deve gibi kambur geziyorlar? Madem dikkat dağınıklığı yapıyor neden okula, çarşıya, gezmeye her gün bisikletle giden ortalama Avrupalı öğrenciler evden okula servisle giden, üstelik fen veya üst düzey Anadolu(Kabataş vb.) liselerdeki Türk öğrencileri PISA'da ikiye katlıyorlar? Bunu açıkla bakalım.@yakaza01



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 7 Şubat 2018; 23:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hic bi zarari yok. binemiyorsaniz çamur atmayin. 6 senedir aktif kullaniciyim, hicbir sekilde boyle bir etki gormedim. tek zarari bagimlilik baska da yok. dinlenmeden 12 saat boyunca surerseniz, tabiki de heryerinizi agritirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.