Şimdi Ara

SAB'IN YENİ SAHİBİ BELLİ OLDU 9-3 GERİ GELİYOR 2013 BEKLEYİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AAB'ın yeni sahibi National Electric Vehicle Sweden'ın (NEVS) bir sözcüsünün Salı günü Automotive News'a yaptığıaçıklamaya göre, şirket SAAB'ın yeniden piyasaya sürülüşünü hızlandırarak ilk olarak 2014'te elektrikli bir otomobil çıkarmak yerine, 2013'te benzinli bir SAAB 9-3'ü piyasaya sürebilir.

    Şirket sözcüsü Mikael Oestlund, "Gelecek yaz civarı geleneksel güç aktarımsistemine sahip bir 9-3'ün üretimine başlama ihtimalini değerlendiriyoruz,"dedikten sonra bu kararın Saab'ın eski bileşen tedarikçileriyle devam eden görüşmelere bağlı olduğunu ekledi.

    Oestlund şirketin 2014'te başlayacak elektrikli araç satışları öncesinde paratoplamak ve tüketicinin markaya dair farkındalığını korumak için bu hamleyi yapmayı düşündüğünü belirtti.



    SAAB'ın yeni sahibi National Electric Vehicle Sweden'ın (NEVS) bir sözcüsünün Salı günü Automotive News'a yaptığıaçıklamaya göre, şirket Saab'ın yeniden piyasaya sürülüşünühızlandırarak ilk olarak 2014'te elektrikli bir otomobil çıkarmakyerine, 2013'te benzinli bir 9-3'ü piyasaya sürebilir.

    Şirket sözcüsü Mikael Oestlund, "Gelecek yaz civarı geleneksel güç aktarım sistemine sahip bir SAAB 9-3'ün üretimine başlama ihtimalini değerlendiriyoruz," dedikten sonra bu kararın SAAB'ın eski bileşen tedarikçileriyle devam eden görüşmelere bağlı olduğunu ekledi.

    Oestlund şirketin 2014'te başlayacak elektrikli araç satışları öncesinde para toplamak ve tüketicinin markaya dair farkındalığını korumak için bu hamleyi yapmayı düşündüğünü belirtti.

    YENİ BİR LOGO GELİŞTİRECEK
    2011'de iflas eden İsveçli otomobil yapımcısını bu yılın başlarında satın alan NEVS, daha önce ilk otomobilinin SAAB 9-3'ü temel alan, bataryalı, Phoenix platformunu kullanacak ve İsveç'in Trollhaettan kentindeki SAAB fabrikasında üretilecek bir model olacağını söylemişti.

    Oestlund gelecekte bu teknoloji kullanılarak üretilen bütün araçların SAAB markasını taşıyacağını söyledi, ama şirketin otomobil yapımcısının daha önce kullandığı kartal başlı aslan gövdeli ejderha ambleminden farklı, yeni bir logo geliştireceğini de ekledi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.