Şimdi Ara

s-video kablosu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 pin li dell inspiron6000 icin s-video kablosunu internetten veya ankaradan nerden bulabilirim_bi bilen varsa simdiden tesekkurler..



  • Bu dönüştürücüleri heryerde bulabilirsin teknosa yada benzeri mağazalara gidersen ve hama ve benzeri bir marka s-video kablosu alırsan 30ytl gibi bi para ödersin ama bunu bi elektronikçi yada tv malzemeleri satan bir yerden alırsan 2-3 ytl gibi bir para ödersin televisyonun yeni nesil bir cihazsa ve svideo ses çıkışları mevcutsa bir svideo birde bir ucu sterye diğer ucu çift dişi çıkışlı bir kablo alman yeterli tabiki bu dişi çıkışlar falan tvye göre değişiklik gösterecek ancak pcye girişler standarttır. Sakın yanlış anlama ben sana gitte 30 ytl verme 2-3 ytl ye al gibi saçma bi öneride bulunmuyorum sadece bilgi veriyorum cihazını riske atma kalitali birşey al derim ben. Eğer tv in eski bir cihazsa yukarıda arkadaşımında gösterdiği gibi scart dönüştürücülü kablo alman lazım bunuda ancak tv malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin. Kablo olayını hallettikten sonra ekran kartının ne oldunu yazarsan görüntü aktarımı konusunda yardımcı olabilirm


    http://forum.donanimhaber.com/m_12930782/mpage_1/key_//tm.htm#12936819




  • dell 600o inspiron onların standart intel91diye biliyorum ben de simdi karasız kaldım..sen bisey soylede ona gore yapayım..tv o kadar eski degil 2-3 sene oldu alalı..
  • Kararsız kaldığın noktayı anlayamadım ama notebook un markası falan önemli değil s-video kablosu her cihazda standart senin televizyona göre muamele yapıcaksın notebook standart zaten tv ye bak tvdede svideo girişi varsa iki ucuda svideo kablo alcaksın tvde svideo yoksa scart varsa bir ucu svideo bir ucu scart alıcaksın yada svideo girişi olan scart soketi alığ gene çift uçlu svideo alcaksın biraz karışık oldu sanırım bi üstte yazdığım yazıdaki linki incelediyse görse lolarak birşeyler oluşmuştur kafanda sanırım :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: ddgs06

    dell 600o inspiron onların standart intel91diye biliyorum ben de simdi karasız kaldım..sen bisey soylede ona gore yapayım..tv o kadar eski degil 2-3 sene oldu alalı..




  • cok saol..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ddgs06

    7 pin li dell inspiron6000 icin s-video kablosunu internetten veya ankaradan nerden bulabilirim_bi bilen varsa simdiden tesekkurler..


    Ulus Konya sokakta bulmama ihtimalin yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.