Şimdi Ara

Rumen Becalinin ve çetesinin yıllardır GS yi defalarca dolandırması !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu en son gelen Morutan ve Cicaldau nun menajeri,İmparatorun ve Haginin kankası menajer Becali yine kulübü dolandırdı.

    Bu adam 90 ların sonundan beri bir sürü dandik,ederinden fazla futbolcuyu GS ya iteledi.Bu adamdan bırakın futbolcu almayı tesislere ve çevresine bile girişi yasaklanmalı.

    Bu herifle beraber bu kulüpte birilerin avantası var.Yıllardır kulübün parasından birileri afiyetle yiyor.
    Şimdi bu konuda dahada eklemeler yapacağım...


    SporX den alıntı :

    90'LARDA DA BECALI DEVREDE

    1990 yılında ilk kez Florya'dan içeri Iosif Rotariu'nun girmesi ile başlayan Rumen akımı, 1996-2011 yılları arasında Illie, Hagi, Filipescu, Popescu ve Lutu gibi isimler ile devam etti. Bu dönemde Galatasaray ile ilişkileri sıklaşan Florya'ya getirdiği hemen her Rumen oyuncudan yüksek menajerlik ücretleri alan Becali kardeşler, 2002-2005 yılları arasında ikinci Türkiye seferini düzenledi.

    Becali kardeşlerin Radu Niculescu ile başlayan Rumen futbolcu akını Gabriel Tamas, Ovidiu Petre ve Florin Bratu gibi isimlerle devam etmiş ve Galatasaray bu 4 oyuncudan da istediği verimi alamayarak bir süre sonra yollarını ayırmıştı.

    HAGI VE ÜÇLÜ SÜRPRİZ!

    2010-2011 sezonun devre arasında Frank Rijkaard'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Gheorghe Hagi'yi getiren Galatasaray, o dönemde sürpriz bir hamle yaparak Victor Becali vasıtasıyla Stancu, Culio ve Zapata üçlüsünü transfer etmişti. Culio için Cluj'a 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray, Becali'ye verdiği menajerlik ücretinin yanı sıra Arjantinli futbolcuya da yarım sezon için 250 bin euro verdi.

    Victor Becali'nin menajerliğini yaptığı Zapata'yı da bonservis bedeli ödemeden transfer eden Galatasaray, 33 yaşındaki Kolombiyalı kaleciye yarım sezon için 600 bin euro ödemişti. Galatasaray'da forma giydiği dönemde büyük eleştiri toplayan Zapata, sezon sonunda bonservis bedeli talep etmeden serbest bırakmıştı.

    STANCU İÇİN 5.5 MİLYON EURO İSTEDİ VE ALDI...

    Culio ve Zapata'yı Florya'dan içeri sokan Victor Becali, asıl bombayı ise Bogdan Stancu ile patlattı! Gigi Becali'nin başkanlığını yaptığı Steaua Bükreş'ten 5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Stancu'yu Galatasaray'a getiren Victor Becali, Rumen futbolcunun bekleneni karşılayamamasından sonra sarı-kırmızılı camianın büyük bir tepkisini çekmişti.

    Transfer ücretini hala Steaue Bükreş'e ödemeye devam eden Galatasaray, Victor Becali'den Rumen futbolcuya kulüp bulmasını istemiş ancak bu istek ekonomik sebeplerden dolayı yerine getirilmemişti.

    GIGI BECALI BERAAT ETTİ!

    Öte yandan Romanya'nın en zenginleri listesinde ilk sıralarda yer almasına rağmen ülkesinde her zaman eleştiri konusu olan Gigi Becali'nin transferler sırasında usulsüzlük yapmasından dolayı 3 yıl 4 aydır süren mahkemesi sona erdi. Temyiz mahkemesinde 2'e 1 oyla suçsuz bulunan Becali hakkında evrakta sahtecilik, rüşvet ve bazı transferlerde haksız kazanç elde edildiği iddiaları vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Nisan 2022; 0:53:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Stancu kazığı

    https://www.haberler.com/futbol-tarihinin-en-buyuk-kazigi-2518218-haberi/

    Bu herifin daha Romanyada yaptığı şike,hırsızlık,rezillik vs...haddi hesabı yok.

    Arsız Hırsız
    https://www.aksam.com.tr/spor/gigi-becali-galatasaraya-500-taksitle-satacak-futbolcum-yok/haber-1219231



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 8 Ocak 2022; 22:18:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son günlerde Dennis Man ismi geçiyor Galatasarayda bilin bakalım menajeri kim acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Ocak 2022; 19:56:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde kaleci ZAPATA neydi ya . Zapata ismi görünce aklıma geldi…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hem Cica hem Morutan takımda kumaşı düzgün nadir oyunculardan.


    Cica tam bir sistem oyuncusu. Evet sistemsiz futbolda yok olup gidiyor ancak oyun zekası avrupa düzeyinde.


    Morutan'ın kalitesini konuşmaya lüzum bile yok. Şut, orta, adam eksiltme. Ne ararsan var. Adam daha genç, tecrübesi eksik. Ama biz tecrübesiz oyunculara ne yazık ki sabredemiyoruz. Morutan sene başından beri hatasıyla sevabıyla ısrarla oynatılsaydı şuanda bir üst seviyeye çıkmıştı. En ufak hatasında kesik yiyen Mohamed ve Morutan gibi oyuncular şuan da bize geldiği seviyeden daha geri seviyedeler. Psikolojik yıkım adeta. Futbolcu öğütme makinesi gibiyiz.

  • Bahsedilen tüm dönemlerde Fatih terimin teknik direktör olması da ayrı bir tesadüf!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Terim-Hagi-Becali şeytan üçgeni

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.sporx.com/becali-galatasaray-ilk-taksiti-odemedi-SXHBQ957781SXQ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru oyuncudur değildir ayrı mesele. Ama günümüz futbolunda bu tarz transferlerin elde patlama ihtimali yok denecek kadar az. Verilen bonservisler Avrupa kulüpleri için para değil. Yaşları genç, milli takımda oynuyorlar ve yıllık maaşları 1 milyon Euro altında. Olabilecek en kötü senaryo takıma katkı alamayıp aldığın fiyata satmak olur. Aynısı Nelson için de geçerli.

    Elde patlayan transferler Diagne, Feghouli, Babel, Falcao gibi bonservis/imza parası verip bir de üstüne piyango tutmuş gibi astronomik sözleşme imzalattığımız futbolcular. Tutmadığı anda şemsiye gibi açılıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    2 rumene 10 milyon Euro verildi sadece bonservis bedeli(menajer bedeli,bonuslar hariç)
    Ben bu 2 futbolcudan bırak kar edileceğini maliyetlerini bile çıkaracaklarına ihtimal vermiyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Cicaldau’nun transfermakt değeri 9M şu anda. 6.5M’ye bugün satarsın. Morutan’a 3.5M teklif gelse satılmasın zaten. İyi kötü potansiyelli oyuncuyu 600bin maaşa 5 yıl bağlamışsın. Günümüz futbol piyasasında bedavaya oynuyor. Satınca ne geçecek eline? Babel’in bir yıllık maliyeti için mi birakacaksjn?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Kim verecek o paraları bu adamlara allasen kağıt üstünde rakamlar.

    Eyüpspora 450 bin Euroya satılan GS nin öz evladı Erencan seneye kaça satılacak bakıcaz.Kaç tane çocuk var bu vasat Rumenlerden iyi oyuncu.

    Yetiştirici kulüp olacaksın yoksa 200 bin dolarlık Stancuyu 5 milyon Euroya alırsın işte...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak maliyetine satmayı, bedavaya versen nolcak ki? Hadi diyelim ki gönlümüzden koptu ikisini de hediye ettik.

    Cicaldau’nun (bonservis dahil) yıllık maliyeti 2.3M euro. Morutan’ınki ise1.3M Euro. Sadece Feghouli’nin bu takıma yıllık maliyeti 5.5M Euro. Babel’inki 3.2M Euro. Ve bu gibi adamlardan bonservis elde etme imkanın yüzde sıfır.

    Morutan, Cicaldau, Nelsson, Boey gibi transferleri destekliyorum. Marcao da benzer bir transferdi. FB’de Szalai yine benzer transfer. Şimdi herbirine 20M civarı değer biçiliyor. Zamanında Bruma ve Telles benzer şekilde alındı. Adamın ayağı kırıldı doğru düzgün maça bile çıkaramadık. Ona rağmen bu transferlerden kar ettik

    Biri tutmasa diğeri tutuyor ortalamada her türlü kar ediyorsun. Üstelik dövizin uçtuğu ortamda maaş yükünü yönetilebilir seviyede tutuyorsun.

    Finansal olarak risk yok artık. Olay bunu sportif başarıyla birlikte yapmak. Zor olan bu. 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Böyle karakter yoksunu,haysiyetsiz adamla iş yapmayın.2 tane dandik Rumen futbolcunun bonservisine 10 milyon Euro para verildi.

    Galatasarayda ne gençler var bu Rumen çöpleri yerine bu öz evlatlarımıza bunlar kadar forma şansı versek ilk 11 de daha kaliteli yerli futbolcularımız olurdu.

    Bu zihniyet oldukça kaybetmeye mecburuz.Bu Fatih terim ve yönetimin yaptığı aptalca gençleştirme projesidir.Bunun aslını Trabzonspor yapmıştır.Ve seneye Beşiktaş yapmaya çalışacaktır.
    Şu an ilk 11 3 tane yerli oyuncuyu yazamıyoruz.Seneye 4 yerli futbolcu oynatma zorunluluğu olacak.Bu konuda federasyona en çok mızmızlanacak yine Galatasaray olacaktır.

    Bunu bir türlü anlatamıyoruz insanlara.Hala Morutan iyi oyuncu Cicaldau yeni Hagi ilerde büyük paraya saticaz diye avel avel konuşanlar var...

    https://ajansspor.com/haber/becali-gsarayi-diline-doladi-para-yatsa-da-yatmasa-da-595145



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 4 Şubat 2022; 8:51:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyuncu taksitleri yüzünden kulübü FIFAyada şikayet edecek.
    Bu şarlatanla kulüble iş yapmasını sağlayanların bir kez daha kulaklarını çınlatalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 2 Nisan 2022; 22:26:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası morutanın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Bizim sorunumuz oyuncular olsa bu takım avrupada o kadar iyi oynamazdı. Sorunu sadece oyuncularda aramayalım arkadaşlar.

  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    İkiside çöp.Yıllardır bu kulübe Rumen çöp futbolcuları pazarlayan Becali ve yancıları Galatasaraydan yüklü para kaldırdılar.Bu çöpleri hep kulübe alan imPARATORdur.

    Stancu 5 milyon euro,Bratu-Petre-Tamas 5 milyon dolar,Morutan-Cicaldau 11 milyon Euro bunlar sırf maliyeti.Bunların yıllık aldığı,giderken alacağı,menajer paralarınıda ekle.

    Galatasarayın borcu var tabi olacak yıllardır böyle böyle kulübün içini boşaltıyorlar.

    Kim verecek bunların hesabını hiç kimse.Şakşaklamaya devam edin imPARAtor diye.Aynen devam...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.