Şimdi Ara

Rölantide tekleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shootgun35

    Hocam benzindeyken hic yapmiyormus bence tesaduf olamaz boyle birsey ayni sorunu daha once bende yasamistim buyuk ihtimal lpg enjektorlerinizde ariza var once onlari degistirin diger sese gelince arkadaslar daha once yazmislar ama yinede yazayim once aracinizin yag bakimlarini iyi bir yerde yaptirin yag filtresini ve yagini degistirisinler yine ses devam ederse lifter ve subaplarinizda sorun var demektir.

    Alıntıları Göster
    Bobin+buji değiştirdik şimdilik iyi. Lpg enjektöründe skıntı olsa sürekli yapar dedi, bizimki sadece rölantide yapıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bobin markasını hatırlamıyorum ama orijinalini aldım netten baktım arada 40 tl vardı beklemeye değmez diye aldım. 1 yıl oldu ben alalı fiyat da değişmiş olabilir. Yakıttan farkeder şimdi hemen( ben de lpg yok gerci), arabanın çekişi de farkeder verdiğiniz paraya değer:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: determinant1

    bobin markasını hatırlamıyorum ama orijinalini aldım netten baktım arada 40 tl vardı beklemeye değmez diye aldım. 1 yıl oldu ben alalı fiyat da değişmiş olabilir. Yakıttan farkeder şimdi hemen( ben de lpg yok gerci), arabanın çekişi de farkeder verdiğiniz paraya değer:)
    Delphi taktık, orjinali de delphiydi.
    Lpg den soğudum açıkcası, astarı yüzünden pahalıya geliyor gibi.
    Yeni zam da geldi bugün. Kar mı ediyoruz zarar mı belli değil :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz soyleyince markayı hatırladım, bende lpg olmamasına rağmen 55binlerde yaptı, lpg konusuna gelirsek valla mtv si kasko sigortası bakımı hgs si derken saldım gitti benzinlide ne yakıyorsa yaksın onu da hesaplarsam insan sıyırır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Aslında benimki de 55-56 binlerde başladı ama 59bine geldi yeni değiştirdim. Demek ki ömrü o kadar. Ne yakıyor benzinde? Otomatik miydi araç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda oturuyorum ort. 35 km ortalamayla 7.8 gösteriyor bilgisayar ama ben de eşim de sakin kullanırız. Kendim ayriyeten hesaplamadım. Evet otomatik 2016 1.4 design.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7.3 gösteriyo bende de ama uzun yol olunca azlıyo da şehiriçi 8,4 yakıyordu benimki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eliniz yatkinsa eger lpg enjektorlerini sokup benzinle iyice bir temizleyin icinde kuruntu filan kalmis olabilir duzelme oluyorsa sorun enjektorden kaynaklidir.
    Ozellikle landirenzoda cok olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, forumda aratırken denk geldim. Sıkıntıyı tasvir edecek kelime bulamadım bir türlü. Ta ki rölantide tekleme başlığını görene kadar.


    Volvo v40 t3 aracım var 2016 model. Kırmızı ışıkta veya şehir içi sürüşte frene basıp durduğumda bir defaya mahsus bir "tık"sesi çıkıyor. bazen sesi belli belirsiz ama fren pedalından hissedebilecek şekilde, bazen de gayet net duyulur şekilde. Hafif vuruntu veya tekleme tarzında.


    KKTC'de yaşıyorum. Kuzey'de Volvo servisi yok, mecbur güneye gidiyor servise. Malum durumu da anlatana kadar yırtınıyoruz. Nedir sizce benim yaşadığım bu hadise? İllaki birileri yaşıyordur muhakkak ama bir türlü bulamadım.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.