Şimdi Ara

Redmi 9T vs Note 8 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,yaklaşan indirimden bu iki cihazdan birini almak istiyorum. Benim için önemli olan telefonun stabil olması.Daha önce kullandığım androidlerde bi yıl sonra telefon çok ağırlaşıyordu. Kamera falan aşırı önemli değil açıkçası. Anladığım kadarıyla bu iki cihaz aşağı yukarı aynı özelliklerde siz kullanıcılar hangisini almamı önerirrsiniz? Sevgiler.



  • Yeni konu açacaktım ama bu konuyu görünce buraya yazmaya karar verdim.
    Biliyorum gerek 2 cihazında ana konularında olsun gerek xiomi bölümünde olsun bu 2 cihazı karşılaştırmak üzere birçok mesaj yazıldı ve konu açıldı ama okuduğum yazılar ve araştırmalarım bana yeterli gelmedi. Bu yüzden sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
    Ben de bu 2 cihaz arasında kaldım genel izlenimlerim ve araştırmam sonucu son düşüncelerim şöyle
    Daha önceden mtk işlemcili cihaz deneyimleyenler genelde memnun değiller. Sanırım pil, donanım, işlemci stablizasyonundan dolayı sorun çıkıyormuş, cihaz yavaşlıyormuş bataryaları bozuluyormuş(şarj % sinin tutarsızca düşmesi vs. gibi) . Ben de bütçemden dolayı m9t ile note 8pro arasında kaldım. Daha doğrusu sd(m9t) ile mtk(note8 pro) işlemcileri arasında kaldım. Çünkü cihazın ömrü konusunda işlemci önemli bir etken oluyor. Sadece işlemci bazında çesitli sitelerde puanlamalara baktığımda sd 730'un mtk g90t'den daha iyi derecelendirildiğini gördüm ama cihaz bazında birçok yerde note 8pro m9t'den daha iyi derecelendirilmiş.

    8pronun fiyatı ve sar değeri daha uygun fakat uzun kullanımda performans kaybı ve batarya sorunu yaşatır mı Özellikle de mediatek'e güven olur mu bunu merak ediyorum. Sonuçta öğrenciyim, bu cihazlara istenen para az değil ve bu meblağı 3 yılda falan harçlıklardan artırarak çalışarak falan biriktirebiliyorum.
    Bundan önceki kullandığım lg g2 gibi 5 yıllık kullanımda ciddi bir sorun, performans kaybı ve deformasyon yaşamayacak bir cihaz arıyorum.

    Gerekesiz not: G2 nin arka kapağını bataryayı değiştirirken çatlattım 1.5 yıl önce. O çatlağın altında kalan anakarttaki (bakıra benzeyen) metal aksam oksitlenmiş sanırım beyaz lekeler vardı. Cihaz 1 ay önce (5 yaşına girmeye 1 hafta kala falan) kapandı birdaha açılmadı.

    Tecrübesi ve bilgisi olanlar fikirlerini belirtirse çok yardımcı olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Bisturi -- 11 Kasım 2019; 15:25:24 >




  • Bu arada başlık yanlış olmuş. Sadece note 8pro redmi serisinden bir cihaz.
    Mi 9t vs redmi note 8 pro olmalı başlık
  • note 8 pro mediatek oldugundan rom destegi zayif olacaktir. Kasilmayla ilgili supheleriniz varsa 9t alip ilerleyen donemde lineageos ile yurutebilirsiniz cihazi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.