Şimdi Ara

Realme telefonların Android 13 yol haritası belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme telefonların Android 13 yol haritası belli oldu



    Android 13 işletim sisteminin kullanıma sunulması ile birlikte cihaz üreticileri de yol haritasını hazırlamaya başladı. Realme markası yaklaşık 1 yılı içerisine alan bir Android 13 programı hazırladı.



    Hangi realme cihazları Android 13 alacak?



    Yayınlanan yol haritasına göre Ağustos ayında realme GT 2 Pro amiral gemisi ile güncelleme takvimi başladı. Eylül ayında ise realme GT NEO 3 150W, realme GT NEO 3, realme GT 2 modellerine sıra geliyor.



    Ayrıca Bkz.Google, Android 13 için minimum gereksinimleri yükseltti



    Ekim ayında realme 9 telefon serisi güncelleme alırken Kasım ayında Narzo serisi, Aralık ayında da kalan modeller güncelleme alıyor. 2022 yılı bitiminde toplamda 15 realme akıllı telefonu güncellenmiş olacak.



    Firmanın daha önceki ve daha alt seviyelerdeki akıllı telefonları gelecek yılı beklemek zorunda. Yaklaşık olarak Eylül 2023 sonlarına kadar realme güncellemeyi tamamlamayı planlıyor. Böylece firma bir değişiklik olmazsa 31 akıllı telefon modelini Android 13 sürümüne güncellemiş olacak.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_unveils_international_roadmap_for_android_13_gt2_pro_is_already_receiving_it-news-55845.php







  • Androidin kara lekesi. Modeller arasında güncelleme alma 1 yıla kadar uzayabiliyor alacaksa bile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef Türkiye ekibi bu tarihe uymuyor hatta direkt güncellemeyi sunmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realme alacaksanız direkt Hindistan rom'u bulup yükleyin, en hızlı güncellemeler oraya geliyor.

  • realme 8 pro güncelleme geldi..

  • Bugün 5 haziran 2023 ve Vatan'dan aldığım cihazım Realme GT2 Pro hala Android 13 güncellemesi almadı..Yok efendim Hindistan romu yüklersem gelirmiş, bu saçmalıklarla uğraşacağımı bilsem bu markaya hiç bulaşmazdım.. Samsung M52 5G'den bu markaya geçtiğime doğrusu çok pişmanım.. Samsung'ta işler tıkır tıkır yürüyordu, Realme biraz Allahlık bir marka sanki.. Wifi sorunları da nedense bezdirici..

  • real me 7 kullanıyorum. en son android 12 güncellemesi geldi. bu tabloya göre 13 almayacak demekki. zaten ufak ufak takılmalar donmalar kasmalar başladı cihazda. biraz daha idare edip değiştiririm muhtemelen.

  • realme 9 pro da sorunsuz güncelleme aldı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.