Şimdi Ara

RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
2
Favori
12.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    Cihazı az önce gümrükten alabildim. İlk dokunduğunuzda alet cidden kendini belli ediyor bence. Google patch ve 0704 bellenimini kurdum, bir kaç oyun deneyebildim ve sonuç gerçekten başarılı ancak, pc üzerinden google playde birşeyler yüklemeye çalıştığımda sürekli uyumsuz cihaz diyor. Misal facebook için facebook for android kurmak istedim bir türlü başaramadım, yapabilen oldu mu acaba ?

    Google play'den uyumlu oyun sayısı gerçekten çok az.Facebook for android ve twitter resmi uygulamaları ise markette gözükmüyor zaten.Ben blackmart alpha programı sayesinde yükledim.3 mbit uydunet sınırsızda marketten dosyalar 500 kb'a yakın hızda sorunsuz inerken blackmart,applanet vs. programlarda sürekli kopmalar oluyor ve inmiyor.Oyun yüklemek isterseniz apk dosyasını indirip (genelde 3-5 mb) tableti modemin yakınına koyarak kendi sd dosyalarını indirmesini deneyin böylece uyumluluk sorunu da minimuma iner.Örneğin max payne 1.3 gb boyutunda bir oyun 25 mb apk'sını indirdim oyunu açtım gerekli dosyaları kendisi birkaç saate indirdi.Ama blackmarttan fruit ninja'yı indirmeye çalışsanız (17 mb boyutunda) saatlerce indiremiyorsunuz sonunda kopuyor.Bu arada genel olarak gameloft firmasının oyunları uyumsuzluk hatası veriyor.İyi günler.




  • @Resident

    Dead Trigger oyunun apk si hakkında yardımcı olursan sevinirim,çok sevdiğim tür oynamak isterim. :)
  • @furion07 bu uyumsuzluk sorunu sanırım sonraki güncellemelerde çözülür, çünkü çok rahatsız edici bir durum bu, Sürekli olarak internetten apk dosyası ara onu diske at ordan yükle. Blackmart vs ise zaten ölüm ufak programlar için kullanılabilir ancak oyun için dediğiniz gibi cidden sıkıntı verebilir.

    Bu arada dün elime geçen cihazı bütün gece güzelce kurcalama fırsatı buldum, Cihazın şarj olayı gerçekten iyi, şarj olurken uzun sürede şarj oluyor ancak şarj da bende baya uzun gitti. test etmek için performance modunda 2 chat programı, facebook, twitter açıkken üzerine asfalt'ı açtım biraz ondan birazda dead trigger, toplam 3.5 saatlik kurcalama da sadece %50 gitti şarj olarak.

    Dokumnatik konusunda ise ben her hangi bir sıkıntı çekmedim. Şikayeti olanlar varsa diğer tabletleri bir kurcalamalarını ve aslında bu cihazın ne kadar rahat olduğunu görmelerini isterim :)

    Şimdilik bu kadar, bu gün cihaz üzerinde yazılım geliştirmeye başlayacağım bu konuda da yorumları yazacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    @furion07 bu uyumsuzluk sorunu sanırım sonraki güncellemelerde çözülür, çünkü çok rahatsız edici bir durum bu, Sürekli olarak internetten apk dosyası ara onu diske at ordan yükle. Blackmart vs ise zaten ölüm ufak programlar için kullanılabilir ancak oyun için dediğiniz gibi cidden sıkıntı verebilir.

    Bu arada dün elime geçen cihazı bütün gece güzelce kurcalama fırsatı buldum, Cihazın şarj olayı gerçekten iyi, şarj olurken uzun sürede şarj oluyor ancak şarj da bende baya uzun gitti. test etmek için performance modunda 2 chat programı, facebook, twitter açıkken üzerine asfalt'ı açtım biraz ondan birazda dead trigger, toplam 3.5 saatlik kurcalama da sadece %50 gitti şarj olarak.

    Dokumnatik konusunda ise ben her hangi bir sıkıntı çekmedim. Şikayeti olanlar varsa diğer tabletleri bir kurcalamalarını ve aslında bu cihazın ne kadar rahat olduğunu görmelerini isterim :)

    Şimdilik bu kadar, bu gün cihaz üzerinde yazılım geliştirmeye başlayacağım bu konuda da yorumları yazacağım.


    Merhaba,gameloft için nisan 2012 güncellemeli 290 mb 30-40 tane farklı apk indirdim paket halinde sanırım hiçbiri çalışmıyor uyum sorunu sebebiyle bu konuyu slatedroid.com adlı sitede önceleri konuşmuşlardı fakat pek önemsememiştim konu 25 sayfaya yakın olmuş 5.sayfasında anlatılan konuda fingerprint galaxy s2 denilen bir şeyden bahsedilmiş ve tabletin galaxy s2 gibi davrandığı custom rom'lar verilmiş.Sitede gösterilen oyunların hemen hemen hiçbiri orjinal romlarda çalışmıyor ama bu romları yüklemek için root gerekli galiba.Ama olmazsa da cut the rope'la ömür geçecek gibi Bahsettiğim resim:

     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU


     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 13 Temmuz 2012; 17:36:07 >




  •  RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU
  • Fingerprint oyunu indirirken işe yarıyor olması lazım. Yani androidde şöyle bir durum var bir sürü işlemci ve ekran akrtı çeşidi var ve programcı bir oyunu 40 a akın çeşit derlemesini yapmak zorunda tek cihaz olmadığı için. (ios da 3 tane). Bu yüzden play store bu gruplamayı cihazın fingerprinti ile otomatik yapmaya çalışıyor. Baktığı şey bir çin malı tanımadığı cihaz olunca da uygun değildir diyor.

    Ama zaten indirilmiş bir paket kurulunca hata veriyorsa o derlenen başka bir cihaz içindir. Yoksa kurulumu yapıp uyumlu donanım olsa da çalışmıyorsa programcı printe bakıp çalışmasın komutu eklemeyecektir. Boşuna sorun çıksın istemez.
  • Özellikle mali 400mp,galaxy tab 10.1 ya da galaxy s2 içindir yazan apk'ları forumlardan,hotfile vb. sitelerden ya da torrent'ten indirip kurulumu yapıyorum her seferinde uyumsuzluk cevabı alıyorum.Mesela custom rom'la çalıştırılmış resimdeki yüklü olan oyunlardan sizin orjinal 0703 ile çalıştırabildiğiniz var mı?(Angry birds,modern combar hariç)Eğer yapabildiyseniz ben yanlış apk'yı indiriyorum galiba.

     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU


     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 13 Temmuz 2012; 18:36:53 >




  • MC3 ve Asphalt 6 denedim çalışıyor. Diğerlerini bilmiyorum.
  • Teşekkürler.0705 üzerine kurulu içinde play store,gtalk yüklü olan ve root'lu,galaxy s2 gibi davranan bir repack rom yükledim.Sizin de dediğiniz gibi bu sürümde AC3 yaması gömülü geldiği için tek bir update ile her şey halloldu.Uyum sorunu kalmadı gameloft oyunlarını indirip sorunsuzca oynayabiliyorum.Root explorer üzerinde yüklü geldiği için tüm dosyalara erişim de sağlayabiliyorum.Blackmart'tan da google maps'in son sürümünü indirdim sorunsuz çalışıyor o da.Ayrıca dokunmatik hassasiyeti arttı mesela simgeleri taşırken,ya da yerleştirirken ilk dokunuşta algılama var.Yamayı uyum sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.Şu anki tek problem galaxy s2'nin çözünürlüğü biraz daha düşük olduğu için oyunları tam ekran oynayamıyorum.Bugün bir de orjinal rom üzerine sadece root,play store ve I9100 fingerprint'ın olduğu küçük bir yamayı yüklemeyi deneyeceğim.İyi günler.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 15 Temmuz 2012; 13:34:17 >




  • Videoları full ekran oynatmak için yöntem var isteyen olursa yazarım ama bir sorunu var. Masaüstü ekran koruyucu resim gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 15 Temmuz 2012; 22:42:56 >
  • Çok sağolun alternatif bir yöntem buldum aynen bu özelliklerde bir tablet bulmak için gsmarena'ya girdim markayı samsung yapıp 7 inch boyutunda ve 1024x600 çözünürlükte tabletleri tarattım çıkan tabletlerin %90'ı sgx 540 ekran kartı kullanırken yalnız 2 tane (biri diğerinin 3glisi zaten) mali 400mp'li tablet buldum.İsmi samsung gt p6200 galaxy tab 7.0.Türkiye'de de teknosada satılmış zaten.Ramos'la birebir aynı boyut çözünürlük ve ekran kartına sahip olduğu için bu tablete sahip kullanıcıların paylaştığı apk'ler ile hiç sorun yaşamadan real football 2012 ve let's golf 3'ü yükledim tam ekran oynuyorum şu an asphalt 6 da iniyor.Önceki sürümlerde ''gameloft 16 hd games for galaxy s2'' diye bir pack indirmiştim torrent'ten oyunlar hep sorunlu ya ekrandan taşıyor ya da küçük geliyor.Ama tablet için olan apk'leri indirince sorun kalmadı.Hele bir de tableti fingerprint ile galaxy s2 değil de samsung galaxy p6200 gibi tanıtsalar (aslında bilgisayar mühendisi olmuş androidle ilgilenen lise arkadaşlarımın kapısını bir çalmak lazım ) tablet harikulade olacak marketten bile indirilebilir hale gelecek her şey korkmadan.Önceden potansiyeli olmasına rağmen cortex a8 allwinner a10 chipsetiyle yapılabilen kitap okuma,dizi film izleme,internette dolanma ve fruit ninja oynatmak dışında bir iş yapamazken şu an teknosa'daki 1400 liralık bahsettiğim samsung'tan kamera ve 3g dışında pek bir farkı kalmadı.Önceleri paylaştığım bir tabloyu buraya eklemek istiyorum tableti almayı düşünen arkadaşlar için.İyi geceler.



     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU




  • Arkadaşlar selam;

    Şu an için ne kurmak en mantıklısı ? Ben orjinal hali ile kullanıyorum internete girmek vs için her hangi bir problem yok, ama stabil bir versiyon elde edebildiniz mi ?
  • Merhaba,tablet için yaklaşık 3-4 güne bir yeni yazılım çıkıyor. Öncelikle bu benim ilk tabletim çok çok ayrıntılı bilgim yok,bildiklerim de başkalarından okuduklarım.Resident da çin malı tablet ana sayfasında ps vitadan sonra ilk tabletim demişti önceden yanlış hatırlamıyorsam ama tabiki elektronik bilgisi çok daha yüksek.Yazılımların çıktığı tarihe göre sonunda ismi oluyor.Örneğin orjinal rom 0425 için nisan 25 gibi.Başlarda herkes ısınma sorunundan şikayetçiydi alet yanıyor deniyordu.0517 romuna kadar cihazın işlemci hızı 1.5 ghz idi ve hd videoları oynatırken ses senkronizasyon sorunu için AC3-DTS patch yayınlıyorlardı.0605 romuyla beraber hızı 1.2 ghz'e düşürüp ısınma sorununu çözdüler bu sefer de donma ve kilitlenme ayrıca sd kartı tanımama sorunu çıktı.0616'dan sonra ise gitgide geliştirdiler gerek stabilitesi olsun gerek dokunmatik hassasiyeti olsun.Arada google patch çıkarıp maps,talk,google play,places,latitude gibi uygulamaları dahil ettiler.Son olarak 3 temmuz (0703) derlemesiyle AC3-DTS patch'i gömülü olarak yamaya dahil ettiler ve bence en stabil sürümü çıkardılar.Şu an 0705 olarak resmi siteden gözüken (www.ramos.com.cn) derleme+google patch son derece stabil çalışıyor.Fakat oyunlarda uyum sorunu var.Custom romlar ise birçok şeyin birleştirilmişi ya da değiştirilmişi olarak sunuluyor simgelerin aralıklarına kadar ya da launcher'lar değiştiriliyor tek pakette hepsini yüklemek için.Ama en önemli kısmı bence pretends like galaxy s2 dedikleri ''galaxy s2 fingerprint''.Bunu yaptıktan sonra samsung gt- p6200 tablet için uyumlu apkı yükleyince oyunlarda sorun yaşanmıyor.Oyunlar için adres:http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?103127-Gameloft-HD-Games-(Samsung-GT-P6200) Dediklerimi bir pakette toplayan ''root+google programları (google store ve gtalk)+galaxy s2 fingerprint'' olan bir yama var.Bir de 30'a yakın programı her rom yükleyişte sıfırdan kuruyorum şimdilik titanium backup denen bir program sayesinde tek tuşla yedeklenebiliyormuş root'lu cihazlarda kullanılan ve çok meşhur bir programmış.Bu yüzden 1-Cihaza çok yazılım çıktığı için titanium backup ve root gerekli,2-Oyun için s2 fingerprint gerekli,3-Çoğu uygulamasına ülkemizden erişim olmadığı için de orjinal google play patch yerine sadece içinde gtalk ve tam erişimli google play olan yama da gerekli(google maps son sürümü blackmarttan indirilip sorunsuz çalışıyor).Bu yüzden şu an bence en iyi derleme resmi sitedeki 0705 yazılım+bahsettiğim 3'ünün bir arada olduğu patch.(Settings'te about tablet diyince patch'i yaptıktan sonra build 0517 gibi görüyor ama sorun değil)
    Yazılım:http://speedy.sh/pNhQc/W17PRO-20120704.zip
    Patch:http://speedy.sh/ZkWv8/w17-root-and-market-updaterF-LSuperstore.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 16 Temmuz 2012; 14:04:38 >




  • O değil de Çin'den 225 tl'ye aldığımız tabletin de çakmasını yapmış bim
    Poly Pad 7200 hd


     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU
  • W17PRO 20120704 yazılımının önceki sürümlerden bir farkı var mı ? Yani direk Root yetkilisi vs. mi yoksa normal güncelleme mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furion07

    O değil de Çin'den 225 tl'ye aldığımız tabletin de çakmasını yapmış bim
    Poly Pad 7200 hd


     RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU


    Yok artık :) fiyat olarak ne kadarmış bu ya :) Bimcellden sonra ben bu taraflara girmesini de bekliyordum. yakında xbox'ı sonra led ve 3d televizyonlara da saldıracaklarmış :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    W17PRO 20120704 yazılımının önceki sürümlerden bir farkı var mı ? Yani direk Root yetkilisi vs. mi yoksa normal güncelleme mi ?

    Yok yok normal resmi güncelleme.Çin sitesinden yavaş iniyor diye başka siteye upload ettim sadece.Bimdeki fiyat 280'lerde herhalde tek farkı harddiski 16 yerine 4 gb galiba ama garantisi var.Kalbime inecekti zaten daha da ucuz olsa
  • @furion07, belirttiği şekilde yükleme yaptım, marketteki bütün applicationlar açıldı neredeyse direk facebook, twitter felan yükleyebiliyorsunuz. Cihazı zaten seviyordum şu an 2 kat sevmeye başladım :P Eksik bir tek kamerası kaldı :P ama skype ta konuşurken kamera yeterli oluyor, yani bana yetiyor :)
  • Hadi hayırlı olsun bu arada real football 2012 ve let's golf 3'te stamina problemi var.Oyunlar bedava ama günde atıyorum golf için 10 delik sonra futbol için de 2 maç sonra ya parayla stamina al ya da ertesi günü bekle diyormuş.Tarihi ileri alınca stamina yenileniyor,sınırsız para yapma hack'leri de varmış ilerleyen zamanlarda hepsini öğreniriz zaten Herkes elindeki tabletle uyumlu sorunsuz çalışan oyun apk'larını birleştirip .zipleyip paylaşsa çok güzel olur hepimiz için.İyi günler.
  • @furion07 apk dosyalarını nasıl aldığımızı yazarsan bol bol paylaşımda bulunabilirim. Sürekli deneme modundayım ben. :) Bu arada cihazın contact listesine erişebilen var mı ? Ben bir türlü erişemedim, whatsapp yükledim ama adres defterini yönetemediğim için kaldı öyle :)

    Not : whatsapp'ın kendi içinde contact listesini görüp düzenleme varmış :) Kısacası whatsappta kullanabiliyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apexepa -- 16 Temmuz 2012; 18:03:18 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.