Şimdi Ara

RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
2
Favori
12.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar;

    Ramos w17 Pro tabletim 2012-07-02 21:57:51 tarihinden beri pttde "Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)" durumunda duruyor. Sizlerin ortalama ne kadar bekledi veya beklendiniz mi ? Bilgilendirmenizi bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resident

    0704 bellenimi hızlı bağıntı :http://www.mediafire.com/?j148o64l5ir6fov

    Bu sürümde dokunmatik hassasiyeti ve menüler çok daha hızlanmış şeklinde not düşülmüş.

    Hocam bu hızlı bağlantı 0704 değil, 0703 yav :(
    0704 için de hızlı bağlantı verebilir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    Arkadaşlar selamlar;

    Ramos w17 Pro tabletim 2012-07-02 21:57:51 tarihinden beri pttde "Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)" durumunda duruyor. Sizlerin ortalama ne kadar bekledi veya beklendiniz mi ? Bilgilendirmenizi bekliyorum

    1 haftadan fazla süre koy üstüne hocam, acele etme gelir
  • @ srdrltn Yukarıda 0703 ve 0704 diye iki tane belirttiğim dışında kaynak yoktu. Biri de hızlı olanı upload etmiş. 0704 olan 0703 diyorsa o zaman ya tarihi değiştirmemişlerdir ya da dosya aynıdır.
  • Hızlı bağlantıyı yükleyip ayarlardan baktığımda 0703 olarak görünüyor da ondan şey etmiştim, dediğin gibi belki de tarihi değiştirmeyi unuttular :)
  • Az önce durum güncellendi "3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM) 06/07/2012 12:09:49" :) pazartesi salı gelir her halde :)=
  • 0704 (0703 yazıyor :) ) demin yükledim ve tablet bambaşka birşey oldu. Menüler , dokunmatik hassasiyeti ve tepkiler çok hızlanmış. Anında yanıt veriyor tablet, çok iyi optimize etmişler. İlk defa AC3-DTS yaması kendi içinde geliyor. Artık bu yamayı
    kurmaya gerek yok. Google play ve root haliyle orijinal olduğu için direkt gelmiyor.
  • 4.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
    06/07/2012 15:13:42


    Ürün gümrüğe girdi, geçmiş olsun diyorum kendime :)
  • @apexepa

    Alırken fiyatını çok düşük ya da normalde alış fiyatı gösterdi isen takılabilir. Genelde alanlar (ben de dahil) 60-80 dolar arası diye işlettiriyor.
  • Hocam oyun konusundaki soruma bir tavsiyeniz var mı?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furion07

    Hocam oyun konusundaki soruma bir tavsiyeniz var mı?Şimdiden teşekkürler.

    Oyunları netten forumlarda buluyorum. Alet zaten Samsung tablet diye tanıtılmış kendi içinde. Araken diyelim ki oyun çok fazla model için ise mali 400 diye belirttilerse o apk dosyasını çekiyorum, eğer telefon ya da tablet belirttilerse Samsung S II modeline uyumlu olanları çekiyorum. Oyunun büyük dosyasını da kendi serverlarından indiriyorum. Wi-Fi modemden uzak değilse hiç kopma olmuyor 2GB da olsa sorunsuz son hız çekip bitiriyor.

    Çalışmayan oyunlarınızı yazarsanız uyumlu mu değil mi varsa uyumlu hale getirilmişi hakkında forumlardan ya da kullanıcılardan bilgi alabiliriz. Mesela sadece Tegra 2 ve 3 için çıkarılmış bazı oyunlar ( THD diye geçiyor) modlanarak Mali 400 de çalışır hale getirilmiş. Örneğin Fifa 2012 böyle sorunsuz çalışıyor bende. Modern Combat 3 için de Mali 400 uyumlu diye apk dosyası var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 6 Temmuz 2012; 16:27:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resident

    @apexepa

    Alırken fiyatını çok düşük ya da normalde alış fiyatı gösterdi isen takılabilir. Genelde alanlar (ben de dahil) 60-80 dolar arası diye işlettiriyor.

    @Resident gönderen 50$ diye işaretledi ama benimle birlikte alan arkadaşta her hangibir sorun yok,benimki takıldı,nasıl bir yol izleyim?
  • @apexepa

    İzlenecek yol belli, kredi kartı ekstresi ve kimlik ile postane/gümrük müdürlüğü arası gidip toplamda %20 vergi ödenip alet alınacak. Bundan kaçış yok
  • @Resident ilk defa böyle birşey gelince başımıza yapacak birşey yok :D Yarın alıp ilk izlenimlerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum
  • Arkadaşlar merhaba,Men In Black 3,Let's Golf 3,Real Football 2012,Riptide Gp oyunlarında uyumsuzluk sebebiyle yükleme yapılamıyor.Bir de bir önceki sayfada arkadaşlar real racing 2 oyununda sorun yaşamışlar.İyi akşamlar.
  • Ramos W17 Pro 0705 Sürümü bellenim çıktı. Yalnız sürüm ismi " ICS.W17ref.20120703 " yani 0703, 0704 ve 0705 hepsi aynı bellenim. Tekrar yüklemeye gerek yok eğer ki bunlardan birini yüklediyseniz.
  • Cihazı az önce gümrükten alabildim. İlk dokunduğunuzda alet cidden kendini belli ediyor bence. Google patch ve 0704 bellenimini kurdum, bir kaç oyun deneyebildim ve sonuç gerçekten başarılı ancak, pc üzerinden google playde birşeyler yüklemeye çalıştığımda sürekli uyumsuz cihaz diyor. Misal facebook için facebook for android kurmak istedim bir türlü başaramadım, yapabilen oldu mu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    Cihazı az önce gümrükten alabildim. İlk dokunduğunuzda alet cidden kendini belli ediyor bence. Google patch ve 0704 bellenimini kurdum, bir kaç oyun deneyebildim ve sonuç gerçekten başarılı ancak, pc üzerinden google playde birşeyler yüklemeye çalıştığımda sürekli uyumsuz cihaz diyor. Misal facebook için facebook for android kurmak istedim bir türlü başaramadım, yapabilen oldu mu acaba ?

    PC deki Google Play'den senkron edip hiç uygulama atmadım. Muhtemelen cihaz içinde farklı farklı cihaz diye tanıtılınca birçok uygulama telefon değil deyip kurulumu engelliyor. Mesela "Batak HD" diye bir uygulama telefon uygulaması sanırım PC den görünüyor tabletten girince görünmüyor. Ben forumdan apk dosyasını bulup kurdum. Sorunsuz çalışıyor ama güncelleme için kontrol bile etmiyor.

    Bu arada gümrük masrafları ne kadar tuttu?




  • ben ürünü 110$'a almıştım, buarada fazla mı bilmiyorum ;) 40 tl kadar gümrük masrafı ödedim, o odadan bu odaya atıp durdular ;)

    Direk pcde application kurmak için APK dosyalarını oth (yanlış olablir) kablosu ile mi yüklüyoruz nasıl yapabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apexepa

    ben ürünü 110$'a almıştım, buarada fazla mı bilmiyorum ;) 40 tl kadar gümrük masrafı ödedim, o odadan bu odaya atıp durdular ;)

    Direk pcde application kurmak için APK dosyalarını oth (yanlış olablir) kablosu ile mi yüklüyoruz nasıl yapabiliriz ?

    Normalde satıcı koymadı ise içinden OTG kablosu çıkmıyor olması lazım standart pakette. OTG kablosu harici hafıza birimi ya da donanım bağlamak için. Dişi USB girişlerine sahip. Standart da gelen mormal USB kablosu (ucu erkek USB ) ile PC ile bağlantı kurulduğunda Android çıkarılabilir depolama birimi şeklinde bağlantı kurulsun mu diye soruyor. "turn on USB" diye de tuş ekliyor. Ona basılınca PC 'de hem içindeki hem de harici SD karta erişim gerçekleşmiş oluyor. Herhangi birinin içine apk dosyası kopyalanıp PC bağlantısını çıkarıyoruz. Sonra andorid ana menüsünden "filebrowser" ya da yüklendi ise diğer dosya yöneticileri ile (ES Explorer bu iş için çok popülerdir) biraz önce attığımız apk uzantılı dosyanın üstüne gelip basıyoruz. Android direkt kurulum için onay istiyor ve kurulum bitiyor. Eğer apk dosyası büyük oyun dosyaları taşımıyorsa onları ya yedeklenmiş paketlerden kopyalıyoruz ya da internete bağlanıp otomatik kendi indirmesini bekliyoruz.

    Bu arada "Dead Trigger" oyununu tavsiye ederim. "Tegra FX" açılmış şeklinde modifiye edilmiş apk dosyasını bulup kurarsanız ultra yüksek ayarlarda oyun açılıyor ve tablet için görsel şölen sunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 9 Temmuz 2012; 15:32:56 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.