Şimdi Ara

Puan Silmeye Fener'li Duruşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe Tribün Birliği, bir ceza üzerinden pazarlık yapılmamasını istedi ve küme düşürülmeyip eksi puanla başlamalarına karşı oldukları duyurusunu yaptı.

    Fenerbahçe Tribün Birliği yapılan açıklama şöyle:

    “Oluşturulan kamuoyuna göre eğer TFF şike ya da teşvik olduğu kararını verirse‚ küme düşürülmeyip‚ yönetmelik değişikliğiyle puan uygulamasıyla cezalandırılması hedeflenmekte. Eğer ki ceza olacaksa‚ karşılığı neyse razıyız, en ağır şekliyle uygulayın‚ onun da altından kalkmasını biliriz. Burada hedef başka takımların ekonomilerini kurtarmaksa‚ bu planın içinde olmayacağız. Söz veriyoruz ki; Feneriumlar’dan 1 ürün alıyorsak 2 ürün alacağız‚ tüm kombineleri alacağız. Yönetimden tek isteğimiz‚ üzerimize oynanan bu oyunda şanlı tarihimizi pazarlık konusu yapmayınız. Unutmayınız ki; biz bize yeteriz...”

    DERNERKLER TOPLANIYOR
    Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı taraftar dernekleri, son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle birlik ve beraberlik mesajları vermek için 29 Temmuz Cuma günü 3 ayrı merkezde toplanacak.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, taraftar derneklerinin son dönemde yaşanan gelişmeler üzerine kulübe destek olmak ve birlik beraberlik mesajları vermek amacıyla 3 ayrı merkezde, ''Bu Sevda Bitmez'' adı altında bir organizasyon düzenleyecekleri kaydedildi.

    Kamuoyuna Fenerbahçe taraftarlarının sesini duyurmak amacıyla organize edilen toplantıların, Ege Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda, Güney Marmara Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla Yalova Atatürk Yürüyen Köşk'te, Trakya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla da Şarköy'de yapılacağı vurgulandı.

    Tüm Fenerbahçe taraftarlarının davetli olduğu organizasyonun 29 Temmuz Cuma günü yapılacağı açıklanırken, bir araya gelecek olan taraftarların, dernekler birliği başkanlarının saat 19.07 de okuyacağı bildirilerle, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, birlik beraberlik mesajlarını tüm kamuoyuna iletecekleri ifade edildi.



    Kaynak AA







  • Eksi puan ile lige başlamaya bende karşıyım. Eğer şike olduğu "kanıtlanırsa" bunu cezası bellidir; küme düşürme.

    Diğer kulüplerin ekonomileri etkilenecek diye böyle bir uygulama yapılmasını yanlış buluyorum. Biz nasıl kulübümüze olası bir küme düşürmede şimdikinden daha fazla destek vereceksek, diğer kulüplerin taraftarları da sekteye uğraması muhtemel kulüplerinin ekonomilerine bize benzer ya da değişik yollardan destek olsunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.