Şimdi Ara

Prototipin kaybolması, anten sorunu derken şimdi de 'Glassgate' mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iphone 4 cam ama sağlam ben 4 kere düşürdüm hemde bir tanesi ayakta mermerin üstüne düştü elimden çizik yok tabi denk gelecek şans işi ama tutş şekli olarak 3gs daha başarılı bence 4 ü elde tutmak biraz daha zor kılıf olarakta çekmeli deri kılıflar en başarılıları bence
  • ee o zaman steve jobs neden süper dayanıklı cam diye tanıttı :S bu apple ı anlamak çok zor
  • 3 kere betona cakildi telefon hicbirseyi yok!
    Masallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perseus1

    3 kere betona cakildi telefon hicbirseyi yok!
    Masallah

    hocam dikkat et valla içi gidiyordur insanın
  • bide ben bu beyaz apple ların sararma sorunu varmı ona merak ediyorum , sonuçta misal ben beyaz ipad2 alıcam ama düşünüyorum sonuçta hep neme maruz kalcak sararma yaparmı diye , bu konuda bildiğiniz bişey varmı ?
  • Bende de var İphone4 beyaz kasa,ereyondan aldım 1 ay oldu,çekme sorunu denmez buna çünkü hiç ÇEKMİYOR,bir tür kılıf mı derler kap mı işte öyle bir şey aldım taktım,o bölgeye plastik temas ediyor artık ve böyleye çekme sorunu kalktı ancak telefonun bütün cazibesi de kalktı,çakma gibi duruyor,bir de orta tuşu çıktı benimkinin,daha doğrusu takılı kalıyor,basmıyor,2.100 liraya aldım,yazıklar olsun bundan sonra da sakızlarını bile almam,her arkadaşıma da söylüyorum,uzak durun!İPHONE BAN!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aemin

    Bende de var İphone4 beyaz kasa,ereyondan aldım 1 ay oldu,çekme sorunu denmez buna çünkü hiç ÇEKMİYOR,bir tür kılıf mı derler kap mı işte öyle bir şey aldım taktım,o bölgeye plastik temas ediyor artık ve böyleye çekme sorunu kalktı ancak telefonun bütün cazibesi de kalktı,çakma gibi duruyor,bir de orta tuşu çıktı benimkinin,daha doğrusu takılı kalıyor,basmıyor,2.100 liraya aldım,yazıklar olsun bundan sonra da sakızlarını bile almam,her arkadaşıma da söylüyorum,uzak durun!İPHONE BAN!


    telefonunuza servise verin eğer hiç çekmeme gibi bir sorunu varsa,, sözünü ettiğiniz iphone 4 ten bende kullanıyorum ve elimin içinde tamamen sıkıştırdığımda max. 1 seviye düşme gözlemliyorum iniyor çıkıyor yine.. eğer anlattığınız şekildeyse sizin telefonunuzda bir sorun var, garantiye verin derim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    sanki 100 yıl boyunca güneş soğuk ortamda mağdur kalıp plastiğin çatlamasına benziyor demek ellen tutup vay beahh malzemesi çok kaliteli diye yorum yapmak demode oldu alın size kanıt

    iyiki iphone almamışım peahh


  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    millet gider 2000 tl sayar telefona ama 100 tl lik telefonda bu hata yok peh peh peh gülüyorum bu milletin halini

    Olmaması da normal zaten 100 tl lik telefona bu dış kaplamayı koyarsan zaten fiyatı 3e katlanır :)

    1 yılı gecti telefon cikali ama kimseden "benim telefonum toz yüzünden çatladı" diye bisi duyulmadı, böyle bı sorun olduğunu sanmıyorum. Olursa yazık olur, telefonun en sevdiğim yönlerinden biri dış kaplaması.
  • Steve Jobs’a göre de “Antennagate” denen cihazın belli bir noktadan tutulması sonucu oluşan sinyal kaybı aslında tüm cihazlarda mevcut. Fakat daha iyi bir performans için anten dışarı çıkarıldığından ve antenin zayıf noktası bariz bir şekilde gösterildiğinden, diğer tüm akıllı cihazlarda da olan bu sorun, bazı kullanıcılar ve medya tarafından iPhone 4′te çok fazla ön plana çıkarılmış durumda.(Bizim alette sorun var ama yerse diyor burda,Amerika'da para iadesi hakkı ya da ücretsiz kılıf hakkı verildi müşterilere,hani biz böyle bir şey görmedik ülkemizde) Ayrıca dünyanın parasını verdiğim cihaz için diyor ki “Biz mükemmel değiliz, telefonlar da mükemmel değil” . Bir telefonun çekmesi en asli görevidir,mükemmel olmaya gerek yok,çekme probleminin olduğunu herkes bildiği gibi internete yazıp steve jobs'un resmi açıklamasını da izleyebilirsiniz.




  • çatlak ama hangimiz sağlamızki makine yapımı çatlamasın trafikde günde 5 kere çatlar insan sadece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.