Şimdi Ara

Prototipin kaybolması, anten sorunu derken şimdi de 'Glassgate' mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • suç appleda. nokia gibi 3. kalite plastikten imal etse telefonu millete daha cok yaranır. ne işin var camla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun su insanlar kullandıklara urunlere kotu denmesine sevinmezler.Bende bir iphone kullanıcısıyım kendim almadım hediye geldi oyuzden rahat rahat elestirebiliuorum.Oncelikle 3gdeki catlak mevzusu bende var okadar ozenle kullanmama ragmen bendede mevcut.Yani kullancı hatası degil fabrikasyon bir hata bu urun için eksidir bunun kabul gorulebilir yanı yoktur insanın goz zevkini bozuyor ole bir sorun olması rahatsız ediyor catlagın buyumesi halinde degerini dusuruyor belkide zarar gorme olasılıgı artıyor.Bugune kadar aldıgınız hangi telefonda fabrikasyon olarak catlama vardı.Yani kotu biseyi savunarak kendinize iyilik etmiyorsunuz konun kapatılıp ustunun ortulmesine neden oluyorsunuz.Bir insan aldıgı urunun temel fonksiyonları yerine getiremiyorsa yada vaad edileni sunamıyorsa o firma basarısızdır.Microsfot vistayı yapınca herkes nasıl yuklendi hiç savunan yoktu applecılar gibi microsoft hayranları da var onlar bile kotuledi bu urunu yani marka fanatikligi yapmanın bize faydası yok bırakın elestirin daha iyi urunlere sahipi olalım.

    SAYGILARLA

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 10 Ekim 2010; 14:42:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canka1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Teacher

    Apple o kadar ses getiren , piyasayı yönlendiren mükemmel ürünler üretti ki

    Kasada oluşabilecek bir ÇİZİK VE ÇATLAK sorunu bile bütün dünyanın gündemi oluyor yada donanımhaberin anasayfasına taşınabiliyor.Bunun nedeni insanların apple den hala mükemmel ve kusursuz ürünler beklemesi.

    Aksini gösterecek ufak şey bile büyük heyacan yaratıyor .Apple bir bakıma çoğu kişi için mükemmelliğin ve kusursuzluğun işareti oldu. APPLE ÇOĞU KONUDA ZİRVEDE.AMA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ ZİRVEDE KALMAK ESAS ZOR OLANDIR.

    Eminim aynı sorun samsung yada başka telde olsa kimse takmazdı.
    AMA İPHONE KUSURLU OLAMAZ,OLMAMALI,









  • millet gider 2000 tl sayar telefona ama 100 tl lik telefonda bu hata yok peh peh peh gülüyorum bu milletin halini
  • htc desire kullanan biri olarak. "meyve(elma) veren ağaç taşlanır." demekten kendimi alı koyamıyorum. zorlamayla hata bulmaya çalışıyorlar... güzel telefon akrdeşim hangi türk sitesine girsem iphone yazılımımızı denedinizmi ibaresi çıkıyor. yıllardır nokia, sony, samsung vs.. kullandık hangisinde telefonun sabit özelliklerinin dışına çıktık.. apple firmasını piyasayı canlandırdığı ve yönlerdiği için kutluyorum. türk firmalarınında androide destekleri umarım artar. tekel cihazları sevmem herzaman rakip olmalı ve şuan tek rakip android gözüküyor... androidde kullanan iphone da kullanan (parası gücü yeten için) çok güzel cihazlardır... windowsu hiç katmadım ama inş. onlarda mobile 7.0 ile gümbür gümbür gelir... ne kadar çeşit okadar hizmet taraf tutmak komiklik !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santanio

    htc desire kullanan biri olarak. "meyve(elma) veren ağaç taşlanır." demekten kendimi alı koyamıyorum. zorlamayla hata bulmaya çalışıyorlar... güzel telefon akrdeşim hangi türk sitesine girsem iphone yazılımımızı denedinizmi ibaresi çıkıyor. yıllardır nokia, sony, samsung vs.. kullandık hangisinde telefonun sabit özelliklerinin dışına çıktık.. apple firmasını piyasayı canlandırdığı ve yönlerdiği için kutluyorum. türk firmalarınında androide destekleri umarım artar. tekel cihazları sevmem herzaman rakip olmalı ve şuan tek rakip android gözüküyor... androidde kullanan iphone da kullanan (parası gücü yeten için) çok güzel cihazlardır... windowsu hiç katmadım ama inş. onlarda mobile 7.0 ile gümbür gümbür gelir... ne kadar çeşit okadar hizmet taraf tutmak komiklik !!!


    dün aldım kutudan açarken farketmediğim kılcal çizikler var arka camda. sensör sorunlu iade deneyeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    millet gider 2000 tl sayar telefona ama 100 tl lik telefonda bu hata yok peh peh peh gülüyorum bu milletin halini


    doğru söylüyorsun ama ona rağmen toz kondurmazlar fanboylar...
  • Ne çok düşmanı varmış şu cihazın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teacher

    Apple o kadar ses getiren , piyasayı yönlendiren mükemmel ürünler üretti ki

    Kasada oluşabilecek bir ÇİZİK VE ÇATLAK sorunu bile bütün dünyanın gündemi oluyor yada donanımhaberin anasayfasına taşınabiliyor.Bunun nedeni insanların apple den hala mükemmel ve kusursuz ürünler beklemesi.

    Aksini gösterecek ufak şey bile büyük heyacan yaratıyor .Apple bir bakıma çoğu kişi için mükemmelliğin ve kusursuzluğun işareti oldu. APPLE ÇOĞU KONUDA ZİRVEDE.AMA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ ZİRVEDE KALMAK ESAS ZOR OLANDIR.

    Eminim aynı sorun samsung yada başka telde olsa kimse takmazdı.
    AMA İPHONE KUSURLU OLAMAZ,OLMAMALI,


    Bana göre temel olay markanın Apple olması değil. Bir tüketici cep telefonuna 1500 lira ve üzerinde meblağ ödüyorsa doğal olarak beklentiler artış gösterir. Benim beklentilerimden birisi kullanım süresi boyunca telefonun minimum ölçüde deformasyona uğramasıydı ve ne yazık ki bu konuda hayalkırıklığına uğradım. Bir yıllık iPhone 3GS hiçbir darbe almamasına ve kılıfta saklanmasına rağmen çatlıyor. Bu sorunu yaşayan ne ilk insanım ne de sonuncuyum. Eğer aynı problem iPhone 4'te de yaygınlaşırsa Apple'ın hiçbir ders almadığına inanmaya başlayacağım.




  • Peki bu telefonun arka camı bu kadar narin ise, telefonu yere düşürdüğümüzde filan direk patlıyormu araba camı gibi ? Yani herkes telefonunu bir iki kere yere düşürmüştür, bende alıcam iphone4, ancak bu durum biraz ürkütücü
  • walla en sonunda bi iPhone alim ondan bıktım bundan bıktım artık applere bakıyorum dedim.. telefonu aldırmamak için sanki böyle hergün yeni bir haber çıkıyor wallahi sıkıldım billahi sıkıldım bu nedir arkadaş??

    bütün bunları üretim sürecinde kontrol etmiyorlar mı ya???? bu ne kepazeliktir be..

    yok kepazelik değilse, bu tip sorunlarla karşılaşan insanlar ya 1'i 10 gösteriyor ya da gereksiz yere abartıyor demektir.. hyr ben anlamıyorum.. Steve Jobs WWDC'de "brilliant engineering" diyor, ön yüz ve arka yüzde kullandığımız cam plastikten 40 kat daha güçlü diyor (yanlış hatırlamıyorsam)... eee bu ne kardeşim o zmn?!?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Ekim 2010; 15:53:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock_Rage

    Sorun su insanlar kullandıklara urunlere kotu denmesine sevinmezler.Bende bir iphone kullanıcısıyım kendim almadım hediye geldi oyuzden rahat rahat elestirebiliuorum.Oncelikle 3gdeki catlak mevzusu bende var okadar ozenle kullanmama ragmen bendede mevcut.Yani kullancı hatası degil fabrikasyon bir hata bu urun için eksidir bunun kabul gorulebilir yanı yoktur insanın goz zevkini bozuyor ole bir sorun olması rahatsız ediyor catlagın buyumesi halinde degerini dusuruyor belkide zarar gorme olasılıgı artıyor.Bugune kadar aldıgınız hangi telefonda fabrikasyon olarak catlama vardı.Yani kotu biseyi savunarak kendinize iyilik etmiyorsunuz konun kapatılıp ustunun ortulmesine neden oluyorsunuz.Bir insan aldıgı urunun temel fonksiyonları yerine getiremiyorsa yada vaad edileni sunamıyorsa o firma basarısızdır.Microsfot vistayı yapınca herkes nasıl yuklendi hiç savunan yoktu applecılar gibi microsoft hayranları da var onlar bile kotuledi bu urunu yani marka fanatikligi yapmanın bize faydası yok bırakın elestirin daha iyi urunlere sahipi olalım.

    SAYGILARLA

    Edit:İmla


    Bir ara hatırladığım kadarıyla Motorola nın V8 ya da V9 u tam hatırlamıyorum dış kabının soyulma problemi vardı, hatta yanılmıyorsam Nokia nın sürgülü popüler bir modeli vardı onda da soyulma problemi mevcuttu. Yani demek istediğim sorunsuz telefonlar var tabii ki ve Apple İP4 ün sorunlu bir makine olduğunu kanullenmeyen yoktur sanırım. Tüm bu anten problemi bilmem ne problemine rağmen İp4 piyasada şu anda teknoloji ve satış bazında zirvede olan tek telefon ve bu kadar çok konuşulması da gayet normal. Sonuç olarak herkes istediği ürünü almakta veya satmakta özgür bu kişinin kendi tercihidir. Herşeye rağman apple 1 numaradır.




  • Hakketen yaw bize tamire gelen g4 lerin hemen hepsinin kasasinda catlaklar vardi iphone 3g ninde 2.el piyasasina bakarsaniz aletlerin cogunda catlak oldugunu gorursunuz hatta cok az kullanilmis makinalarda bile mevcut ozellikle sarj baglantisinin oldugu bolgelerde... ama bu aletlerin duzgun calismasina engel degil catlakla ilgili hic aletlerin calismamazlik ettigini gormedim hatta catlaklarin oldugu makinalar yere falan dustugunde catlaklar genelde ilerlemiyor yada makina bozulmuyor daha onceden boyle bi seyin mevzusu gectigini bilmiyordum ama neden boyleki diyede dikkatimi cekmisti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkkt

    suç appleda. nokia gibi 3. kalite plastikten imal etse telefonu millete daha cok yaranır. ne işin var camla.

    nokia e7 ve n8 dedikleriniz dışında kalıyor. anodized aluminum kullanmışlar. ayrıca n900 malzeme kalitesi olarak iyi. ancak n97,5800 filan tam bir facia.
  • Anten faciası bile yeterliyken,bir de bunları duyunca, insan ister istemez iyice erteliyor kararını. Ericsson 377 (1996) den yediğim kazıktan beri ilk defa ciddi bir parayı telefon için ayırmıştım, vazgeçtim tabi. Sanırım Şubatta gelmiş olacak 2. versiyonlarda bu hatalar düzelmiş olur, ozaman alacağım inşallah. Ayrıca cihaz sahipleri vicdanlarını rahatlatmak için lütfen yanlış yönlendirmeler, daha doğrusu beyanatlar vermesinler, cihazlar sorunlu, bunlara verdiğimiz paralar düşmanımız Amerika birleşik devletlerinin ekonomisine katk olarak gidiyor. Almayalım demiyorum, sadece adamların bozuk mallarına üşüşmeyelim diyorum. Sağlamını yapsınlar alalım, çünkü maalesef bizimkiler daha iyisini yapamıyorlar...
  • 5-6 aydır iPhone 3G[S] kullanıyorum. Bence telefon için bu kelime az gelir. Çünkü artık evimde otururken bilgisayarı kullanma oranım oldukça düştü. Maillerim telefonuma otomatik olarak geliyor , msn'im sürekli açık (Palringo), giderlerimin listesini tutabiliyorum (iExpense), borsayı takip ediyorum (Garanti E-Trader), bankacılık işlemlerimi hallediyorum, hava durumuna bakıyorum, webde geziyorum, müzik dinliyorum, şehir dışında kaybolmuyorum aradığım yeri hemen buluyorum, haberleri takip ediyorum, hepsi olmasa da bazı tv kanallarını izleyebiliyorum (moTV), yanımda not defteri taşımama gerek kalmıyor, SMS alıyorum/gönderiyorum, telefon görüşmelerimi yapıyorum ve en önemlisi büyük bir oyun arşivi ile sıkıcı bir ortamda canım sıkılmıyor.

    Ben 3-4 yılda bir telefon alırım ve aldığım telefon genelde piyasadaki iyi telefonlardan olur. iPhone bence çok doğru bir karar benim için. Her türlü ihtiyacımı karşılıyor. Bazıları Samsung filan demiş. Evet o da güzel telefon ama bu dediklerimin hepsini yapabilir mi bilmiyorum. Ayrıca Android store Türkiye'de kapalı. Böyle saçma bi'şey görmedim.

    Apple Samsung gibi 10 milyon çeşit telefon veya akıllı telefon üretmedi. Tek ana model ve bunun geliştirilmesine kendini adadı. Böylece iPhone alırken mutlaka bir iyileştirme olacağını bilerek alıyorsunuz. Donanımsal bir sorun olmadığı sürece iPhone'da yazılımsal hiçbir sorun olmayacağına inanıyorum.

    Her cihaz geliştirilirken bir test aşamasından geçer. Ama bu cihaz kullanıcının eline geçince bütün testler sıfırdan başlar. Kullanıcıların sorunları üzerine geliştirmeler yapılır. Bu bir web sitesi için de aynıdır elektronik bir cihaz için de. Bazı sorunları olması bence doğal. Ama bu sorunların sorun olarak kalmayacağı inancındayım. Eğer bir cihaz alıyorsanız bazı sorunların çıkacağını az çok tahmin edebilirsiniz. En az sorunlu ürünü almak isterseniz o zaman bu konuda daha çok çalışma yapmış, daha çok ürün çıkarmış markaları alırsınız. Bu tamamen size kalmış.




  • Erai arkadasimm hicc de kirilma flnn olmuo. Ben dusurdumm bi kere iphone 4 ama bir cizik bilee olmadii walla. Al iphonee 4 siddetle tawsiye ediyorum:)
  • ya çok komiğime gitti ya , forumlarda görüyorum , telefon için para biriktirdim , biraz daha para biriktirmem gerek falan , bana çok saçma geliyor insanın telefon için para biriktirmesi , tamam ev için iş için araba için para biriktirilir , ama senin 1500 liran yoksa ve bunu biriktirip telefona veriyosan yani yuhhh ! nedir bu hava atma merakı

    herkesde herşeyin en iyisi olcak diye birşey yokki . bizim servisçinin bile ip4 ü var acaba onu almak için kaç maaşını verdi :S :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canka1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Teacher

    Apple o kadar ses getiren , piyasayı yönlendiren mükemmel ürünler üretti ki

    Kasada oluşabilecek bir ÇİZİK VE ÇATLAK sorunu bile bütün dünyanın gündemi oluyor yada donanımhaberin anasayfasına taşınabiliyor.Bunun nedeni insanların apple den hala mükemmel ve kusursuz ürünler beklemesi.

    Aksini gösterecek ufak şey bile büyük heyacan yaratıyor .Apple bir bakıma çoğu kişi için mükemmelliğin ve kusursuzluğun işareti oldu. APPLE ÇOĞU KONUDA ZİRVEDE.AMA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ ZİRVEDE KALMAK ESAS ZOR OLANDIR.

    Eminim aynı sorun samsung yada başka telde olsa kimse takmazdı.
    AMA İPHONE KUSURLU OLAMAZ,OLMAMALI,




    ...Doğru söz duyunca susucaksın...




  • Sendemi @..Knight.. muhakkak düşürmüşsündür sana öyle geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.