|
Bildirim
|
Bu oyun duyrulduğunda ben 11. Sınıftaydım. Arkadaşlarla "inşallah 12. Sinıf olmadan pc ye çıkarda sınavdan önce bitiririz" diyorduk şimdi üniversite 2. Sinıftayız oyun hala çıkmadi pc ye
|
Kim demis PC'de yataga kurulup oyun oynayamiyoruz diye:
|
Sonra neden ülke gelişmiyor...
|
Gta IV ü kasmadan oynatan bilgisayar V i de oynatacaktır, artık gidip uzay üssü gibi sistem gereksinimi tahmininde bulunmaktan vazgeçip işinize bakın, hadi bana müsade
|
PC'yi atıyorum aşağı.
|
Arkadaşlar siz hala bu firmaya güveniyorsanız çok yazık, benim bu haberden anladığım bu kadar beklenti varken Sony bu arkadaşlarla bir kez daha toplantı yaptı ve bu durumun ps4 satışlarını inanılmaz uçuracağını söyledi ve 2 ay daha erteleme talep etti, tabi rockstar hiç bir zaman bu firmanın teklifini reddetmeyeceği için kabul etti, bakın daha önce de 2.5 ay ertelendi biliyorsunuz, yine aynı süre! Bunu söylemek için kahin olmaya gerek yok, bu oyun çoktan hazır ama bütün olay Sony de bitiyor.
Bu oyunun ertelenme sebebi konsol satışlarını daha da arttırmak, bu saatten sonra büyük bir pc oyuncu tarafını kaybetseler de hiç sorun etmezler, çünkü konsol tarafı zaten onlara yetiyor da artıyor bile, artık bu oyunu aklınızdan çıkarın ve ön siparişlerinizi bi zahmet iptal edin ve başka oyunlara bakın. Bu arada sırf bu oyun için bir dünya para harcayıp yeni PC toplayan arkadaşlara büyük geçmiş olsun, bu size iyi bir ders olmuştur, ne demişler '' bir musibet bin nasihatten iyidir'' |
Oyunun tam olarak çıkmasına 5 gün kaldı. Tüm konsol oyuncularına beta testleri içim teşekkürler.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|