Realme GT 2 problemleri
Qr kodu çalışmıyor. Üzerine tıklıyorum ancak açılmıyor.
Bir de oyun esnasında dokunmatik çerçeve yakın yerlerde algılamıyor. örneğin sağ üst köşede ayarlar kısmına girmeye çalışıyorum, o kısmı algılamıyor. sadece 1 oyunda değil çoğunda aynı sorun var.
çözümü bilen aydınlatsın lütfen.
Son güncellemeler yüklüdür.
Ürünün adı PS-P05 bluetooth özellikli gamepad.
Gamepadi "kablolu" bağlarken hiçbir problem olmadan sorunsuz kullanabiliyorum. Ayarlara girmeden kendi kendine xbox controller gibi bütün ayarları yapılmış şekilde oyunları oynayabiliyorum.
Bluetooth ile bağlandığımda ise tuşlarda yönde vs bir sıkıntı yok ancak sağ analog kendi kendine sağ/sol yukarı çapraza doğru basılı halde kalıyor/kitliyor. Bilgisayarın başlat ve ayarlar menüsünde de aynı şeyi yapıyor, doğrudan en üstteki seçeneğe gidiyor.
Yani donanımsal olarak bir problem yok ortada aslında, yazılımsal bir sıkıntı var.
Bunun için çözümü bilen veya önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
Ps4 Pro 7016b gereksiz yüksek fan hızı hakkında
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde çok uygun fiyata 7016b pro modeli aldım. cihaz uçak pervanesi gibi çalışıyordu. cihazın içini bizzat açıp temizedikten sonra bir tamirciye Arctic mx4 macun ile termal pad değişimini yaptırdım. ayrıca fan kısmındaki plastiği keserek toz filtresi taktım (cooling mod yazarsanız googlea görürsünüz). oyunların bir çoğunda zerre ses yokken, gow4 codww2 gibi oyunlarda henüz oyun başlamadan bile anormal derecede fan çalışıyor ki cihaz 30 derece ısıyı bile görmüyo, yani buz gibi makine. bu fan böyle çalışması normal mi?(fön makinesi gibi çalışıyor)
Playstation için monitör tavsiyesi lazım.
Playstation 4 kullanıcısıyım şimdilik, yakın zamanda ps5'e geçebilirim.
PS5'in 4k 120hz desteği olmadığı konusunda yazılar okudum, ancak 1080p'yi 120hz olarak açabiliyormuş.
1440p Monitörlerde 1080p olarak çalışabilme özelliği var mı bilmiyorum. o yüzden sizden bir tavsiye istiyorum.
Ps5 ileride bir güncelleme ile 1440p destekleme olayı yapabilir mi onu da bilmiyoruz tabi ki.
windows 11 güncellemeyi bitiremiyor.
Win 11 proyu kurduk, güncellemelerini yaptık ancak pc yeniden başlattığımızda Güncelleme %100de takılı kalıyor (30dkdan fazla bekledik). Çözümünü bilen varsa bi aydınlatsın lütfen.
3 kişi PSN kardeşliği hakkında
Önceki başlığıma cevap vermiştiniz. çok teşekkür ediyorum. şimdi 3. arkadaşıma ps4 aldırdık sorumu var.
A (30 oyun) - B (40 oyun) - C (Bomboş üye)
A sadece single player takıldığından önce bunla B'yi PSN kardeşi yaptık. A online oyun oynamıyor zaten.
B ile C'yi kardeş yapıp beraber aynı oyunu online oynamak istiyoruz, ama aynı zamanda A'da B'deki oyunlardan faydalanabilsin istiyoruz.
B'de Psn+ var, ama C'de yok. C ayrıca PSN+ alması gerekli mi? Yani C hem B'deki oyunları indirip hem de B'nin PSN+'ından faydalanabilir mi? (B-C aynı anda online olacaklar ve aynı oyunu birlikte oynayacaklar)
Yani trafik şu : A - B single player kardeşlik / B - C online kardeşlik
Şimdi 3 kişi için şu primary - secondary olayını nasıl halledebiliriz.
Niye bu kadar zahmet? A öteden beri ps4 sahibi. B 2. el olarak PSN hesabıyla birlikte yeni aldı. C'nin sadece 2. el PS4 alabilecek bütçesi var. 3müz de farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Yorduğum için kusra bakmayın.
Arkadaşım ile PSN kardeşliği olayını yaptık ancak bir sorumuz var. Bu konu hakkında eski başlıklar gördüm orada bir fikir birliği yok.
Örnek olarak; Ben A - Arkadaşım B
Arkadaşım (B) PSN'den COD oyunu aldı.
Ben (A) de arkadaşımın hesabından COD indirip kendi hesabıma geçtim.
Bu oyunu AYNI ANDA 2 farklı konsolda (A ve B) oynayabilir miyiz? Yani Online modda benle (A) arkadaşım (B) CO-OP vs. beraber oynayabilir miyiz?
Oynayabiliyorsak da Ban yeme gibi bir durum var mı?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.110 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun