Şimdi Ara

Popcorn Hour da YAMJ movie jukebox kurdum ama IMDB den ayrıntılı indexlenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda popcorn a110 da yamj movie jukebox u calıstırabildim. Filmleri harici HDD saklıyorum. USB den takılı Harici HDD cok basit bir sekilde kurulup calıstırmama su link yardımcı oldu. Sorun yasayan arkdaslara diğer hic bir yere bakmadan bu linkden yararlanabilir http://forum.donanimhaber.com/m_36541276/mpage_23/tm.htm "rccol" arkadasa cok teşekür ederim. kimsenin akıl edemediği YAMJ klasorunuda içinde ki ayarlarıyla beraber internete yuklemiş. oradan indirip sadece bir kac dk içinde ayarları yapıp kurulumu yapabiliyorsunuz.

    benim sorunum şu. hdd de filmlerin oldugu yerde programın olusturdu gu index.html dosyasını tıklayıp calıstırdıgımda gelen sayfada imdb den duzgun calisan jukebox daki gibi verilerin hepsinin gelmemesi.sol tarafta film türlerine göre, yönetmene göre tarihe göre listeleyebileceğim secenek gelmiyor. Filme tıkladıgımda acılan sayada ise. imdb puanı oyunca, yönetmen, konusu, gibi bilgilerde gelmiyor. sadece filmin cozunurluk, codec, sesle ilgili bilgileri geliyor.

    HDD klasor ve filmler su sekilde.

    HD/A.FILM, B.FILM, C.FILM .... seklinde klasorler ve kalsor içinde HD/A.FILM/FILM.ADI.[2010].MKV seklinde.

    sorun nedir sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl0ser -- 3 Mart 2011; 17:35:17 >







  • benim de ayni bu sorundan var.. bu kadar zamandir kimse cevap vermemis. imdb ratingi olsun, turu olsun hic bir bilgi gelmiyor. sadece bazi dizikerde bu bilgiler geliyor.
    baska jukebox programlari arayisina girdim.
  • zaten gerekte kalmadı, hiç filmin posteri, imdb bilgisi vs ile ugrasmıyorum. usb takıyorum filmi izliyorum. cok fazla zaman alıyor, vakit kaybı gibi geliyor. film hakında bilgiyi internetten bululuyorum zaten. popcorn u sadece filmi izlemek için kullanıyorum. akılı telefon, tablet veya notebook varsa yanınızda oradan bakın bence, popcorndan bakmaya gerek yok :)
  • Merhaba,

    Windows kullanirken yamj kurup muhtesem bir sekilde filmlerimin afislerini vs kurmustum... Fakat apple macbook icin kurulumu bilen var midir ? Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.