Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.577
Cevap
8
Favori
134.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Ne yaptıysam avatar bluray izleyemedim yok şu saniye next tışuna bas felan hepsi yalan oldu.Ancak 2-3 defa fox ambleminin olduğu ekran geliyor ve kalıyor daha da ilerisini göremedim.Yeni yazılım ne zaman gelir acaba...?Bilgisi olan varmıdır ben 19 mayıs diye duydum ama ne düşünühyorsunuz bu konuda...?

Ben çıkan yazıdan sonra next tuşuna basıyorum, film başlıyor ama sorunlu, ara ara ses de kesilmeler, görüntüde takılmalar oluyor.

ya yeni yazılımı bekleyin

yada benim gibi aşağıdakini

"Avatar.2009.BluRay.1080p.DUAL.x264-CHD.HDM.mkv"
    hdmekanı - ★VIP --//-- hdmekanı- ★ÜYE

Başka sürüm indirmeye gerek yok ki, Amaç menülü izlemek, eğer menülü izlemek önemli değil derseniz BDMV/STREAM/00002.m2ts yolundan izleyebilirsiniz. Riplenmemiş, full kalite Ses Türkçe(7. sırada), altyazı da 17. sırada sadece yerlilerin konuşması çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 3 Mayıs 2010; 17:04:03 >

•  POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Hızınızı Test edebileceğiniz link.

http://www.hizinitestet.com/

Düzenleme : Link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 3 Mayıs 2010; 20:02:31 >
  •  POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Bende durum bu.

Edit: Ahmet hocam sizin paket 100 Mbit sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 3 Mayıs 2010; 20:30:22 >
  • İki farklı sitede tekrar ölçtüm!

sonuçlar
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

Hadi çıkın işin içinden
  • Bende de farklı çıktı abi. Anlık değişkenlik gösteriyor olabilir mi?
  • quote:

İki farklı sitede tekrar ölçtüm!

sonuçlar

Hadi çıkın işin içinden

Yaa sen nedne koyuyorsun bunları buraya, bizde yok diye mi

Harbiden çok kötü yaaa. Osmaniye de bir kablo veremez misin

Hayırlı olsun

• Hem bu rakamları gösterin bize
    Hem de adil kullanıma takıldık diye ağlanın

Yav sizin 1 saatte indirdiğinizi ben 24 saatte indiremem.

Ne adaletinden bahsediyorsunuz?

Bu arada region farklı olan bluray C-200 de oynamadı
    Halbu ki Region free programı aktif gözüküyordu.
    Ya program pek bir işe yaramıyor, yada ben birşeyleri yanlış yapıyorum.
  • Biz burda 6900 kbps ile bağlanırken oda bu hıza bayram ederken birileri bundan 20 kat hızla bağlanıyor . Peki bu adaletmi? :)
  • Arkadaşlar kıskanmıyalım lütfen.
    Bende yıllarca aynı sizler gibiydim.

++

İyi dileklerde bulunan herkee çok tsk.
  • Abi bu hızla pro paket değilse Adil (!) Kullanıma takılırsın 1-2 günde. Her ne kadar yaptıklarına kızsam da f/p olarak rakipsiz gibi fiber net şu anda.
  • Popcorn hour BD 200 ürününü satın aldım geçenlerde sağolsunlar aynı gün kargoya vermiş arkadaşlar elime ertesi gün laştı metal kasalı kaliteli bir ürün arkadaşlar ön taraf boyası biraz daha kaliteli olabilirdi ama çok yaklaşmadıkça sorun yok. Sürücü olarak 1,5 tb lık hdd mi taktım sürüp çıkarmak popcornun kendi sürücüsü kadar rahat değil açıkçası ve sürücü tablasına hdd yi vidalamanız gerekiyor ama iş görüyor. Optik sürücü olarakta taiwan dan Panasonic UJ-130a modelini 99 dolara shiping bedava olarak ısmarladım 1 hafta geçmeden elime geçti şahane bir satıcıya denk gelmişim, içine bağlamak için gerekli olan mini sata kablosunda koydu bu tür slim sürücülerde normal sata bağlantısı değil mini sata bağlantısı bulunuyor tabi böyle bir kablo popcorunun içinde yok.

Ürün gayet güzel paketlenmiş geldi mini sata kablosunun bir ucunu mainboarddaki sata girişine taktım diğer ucunu sürücüye ama güç bağlantısında sorun çıktı çünkü gelen kablonun güç soketi atx boardlara uygun standart güç soketiydi.ufak bir müdahale sonucu elektrik bandıyla kabloları bağlayarak bu sorunu çözdüm. Sonuç olarak ürün başarılı bir ürün arkadaşlar herkese tavsiye ederim.
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi  POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi
     POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi  POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokere -- 5 Mayıs 2010; 15:04:29 >

• Arkadaşlar merhaba
    Qnap olan arkadaşlar için bir bilgi vereyim.
    Benim cihazım 809 pro ve üzerinde 6 adet 1,5 tb disk var.

Sonunda kapasitem dolmaya başlamıştı ve bende 2Tb lık 8 adet disk siparişi verdim.

Buraya kadar her şey güzelde eski 6X1,5 tb Raid içindeki verileri nasıl yeni sisteme transfer edeceğim soru işareti idi.

Çözümü buldum.
    Expand yapmak.

Qnap arayüzüne iexplore ile bağlanıyorsunuz.
    Disk Management başlığı altından Raid Management seçiyorsunuz.

Raid Volumunuzu seçip aşağıdan EXPAND CAPACITY butonuna basıyorsunuz.

Açılan ekranda sırayla tüm diskleri CHANGE butonu ile değiştiriyorsunuz.

Süper bir özellik.
    Veri kaybetmeden tüm disklerinizi daha büyük kapasiteli diskler ile değiştirebiliyorsunuz.

Ben işlemi yapmadan gene de önemli bilgilerimi yedek alıyorum.
    Ne olmaz ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 5 Mayıs 2010; 15:00:48 >

• rccol

Bilgiler için sağol.
    Ancak disklerin hepsini aynı anda expand yapmak verileri uçurmazmı?
  • gokere hocam pm attım
  • Ahmet üstad:
    Hepsi birden yapılmıyor zaten.
    Süreç bir miktar uzun sürüyor.
    Önce bir diski veriyosun.
    Süreç tamamlanınca diğerine başlıyorsun.

quote:

rccol

Bilgiler için sağol.
    Ancak disklerin hepsini aynı anda expand yapmak verileri uçurmazmı?
  • rccol

Peki raid5 sağlamken!
    eklenen hdd nin kapasitesi mevcuttakilerden küçükse, mevcuttakiler kadar formatlıyordu.
    1,5tb hdd lerden oluşan volume 2tb eklemek nasıl olur?

HDD leri tek tek değiştirince en küçük kapasitedeki hdd kapasitesi gibi olmuyormu?
  • gokere hocam teşekkür ederim yardımların için cd200 ve bluray siparişini verdim cihazda tek eksik qnap kaldı oda artık yeni eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

gokere hocam teşekkür ederim yardımların için cd200 ve bluray siparişini verdim cihazda tek eksik qnap kaldı oda artık yeni eve

Şu bilgileri banada PM leseniz.
    özellikle Player tarafını
  • Ahmet attım PM

bu arada bu akşam bilgi verdiğim arkadaşlar yukarıda eklediğim resimlerde görünüyor popcornun sata güç bağlantısında 4 kablo var fakat sizlere gelecek mini sata adaptörünün gç bağlantısında 2 kablo olacak benimki gibi büyük ihtimalle kırmızı ve siyah ben biraz ineternette araştırdım ve popcorn sata güç bağlantısındaki kırmızı kablo ile onun dış tarafında kalan siyahı bağlayarak sorunsuz çalıştırdım diğer iki kabloyu bağlamadım cdroma bilginiz olsun.
  • Ahmet üstad :
    Olayın adı Expand. Yani büyütme .
    Neden daha küçük disk takalımki?
    Ama mantıken eğer eski disk içindeki dolu alan yeni taktığın diskin kapasitesine sığacak gibi ise işlem yürüyebilir diye düşünüyorum.
    Veya en başta bu disk daha küçük olmaz kardeşim diyip işlemi iptalde de edebilir yazılım.

Bende bu akşam 6 adet 1,5 tb den oluşan raid yapımı 2tb disklere dönüştüreceğim.
    Dün ve bu gün ne olur ne olmaz diye önemli dataları yedekledim.

Bu akşam önce 6 diski Expand yapacağım.
    Sonra 2 diski add disk seçeneği ile ekleyip 6 diskli raidi 8 diske büyüteceğim.

quote:

rccol

Peki raid5 sağlamken!
    eklenen hdd nin kapasitesi mevcuttakilerden küçükse, mevcuttakiler kadar formatlıyordu.
    1,5tb hdd lerden oluşan volume 2tb eklemek nasıl olur?

HDD leri tek tek değiştirince en küçük kapasitedeki hdd kapasitesi gibi olmuyormu?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.