Şimdi Ara

★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
25
Favori
77.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noyancelebi

    bolum ıcın hayırlı olsun derim oncelıkle :)

    cok yasa kamil arkadasımızada kolay gelsin :)

    yakında hdmi kablo ile tvye aktarma videosu yapacagım.

    arzu ettiginiz bir video varsa hazırlayabilirim


    Sayın noyancelebi, teşekkür ederim. ama işin en zor kısmını siz üstleniyorsunuz zaten benim yaptığım ne ki... tekrar emeklerinize sağlık. aslında herpa'nın size bu cihazı ücretsiz vermiş olması lazım böyle inceleme başka yerde yok yani..

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinanQQİ08
    arkadaşlar bu güncelleme işini beceremedim ben. güncellemenin nasıl yapıldını gösteren bi video izledim,orda sd kartı tablete takıoruz falan dioda, bunda sd kart çıkmadı nasıl olcak bu güncelleme? bide bu wifi ile bağlanmayı beceremdim.

    tabi içinden hafıza kartı çıkmıyor. benim telefondaki kullanarak yaptım güncellemeyi. yoksa bir tane edinmeniz lazım, dahili hafızadan yapılmıyor galiba.

    "kötü internet bağlantısından kaçınıldı" uyarısı, tahminim şifresiz internet bağlantısı güvenlikli değil diye kabul etmiyor olabilir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: omegabravo
    hangi güncelleme acaba o ? ben sadece bu Güncelleme yi gördüm ama "Yeniden yükleme amaçlıdır. Güncelleme içermez." yazısını gorunce kurmadım.


    hocam bence kurun. sorun olmayacaksa. çünkü dediğiniz dosya 290 mb, yani büyük bir dosya, muhtemelen bizim yaptığımız güncellemenin benzeri. bizimki de (9716) 290 mb'lık dosya yani...




  • Olmadı pazartesi herpaya servise gidip güncelleme ve wifi işini ordan hallettiririm daha sağlıklı olur sanırım. beşiktaşta bana yakın zaten. cevaplar için teşekkürler.
  • Ürünü bende aldım benide kulube ekleyin.

    Ürün alacaklara tam bir açıklama yapayım.


    1Gb Ram Nedemek ? 1024 Mb Ram demektir. Bu cihazda toplam 812 mb ram bulunmakta. 1gb ram diye bizi yemesinler.
    Aynı zamanda net 13.700mb alan bulunmakta 16gb gibisinden deil

    Ön kamera 2mp arka kamera 5mp diye birşey yok . Ön 0.3 arkası 2mp'dir. paso şişirme var bizi yemesinler şimdi :(

    Ayrıca ürünümüz Poly üretimi değildir. Ürün orjinalde Onda Markadır.http://www.onda-tablet.com/onda-v971-dual-core-1-5ghz-android-tablet-pc-wifi-hd-2160p-dual-camera-16gb.html

    İnceleyebilirsiniz. Kanıt istiyorsanız Android marketten bir ürünü android marketten değil Mozilla Firefoxdan indirmeyi deneyin Orada tablet cihazınızın versionunu girin gibi secenek olacak
    o kısımda Onda Poly hd 9716 diye yazacaktır.

    Tablet ekranı güzel ekranın cerceve kısımlarında oynama söz konusu bu sorun tek bendemi var bilmiyorum.

    Wireless çekim gücü e tabikide laptop gibi deil bir odadan obur odaya zor çekiyor Ama wirelessin çektigi noktada nete gayet hızlı girip dolaşıyorsunuz.

    Oyunlarda %100 performans istiyorsanız mutlaka ram booster yükleyin. sistem boşta 460mb ram kullanabılırsınız gibi gözükürken ram booster ile 620mba dayanıyorsunuz
    yine android markette ücretsiz bulunmakta.
    Youtube video oynatmıyo sorununa gelelim . Youtube programını yine android marketten indirirseniz gayet rahat izleyebilirsiniz.

    Android marketten tablet oyunlarını indirdim sorun yok fakat birkaç tane +150 mblık oyunu indirdigimde oyunu acarken sisteminize uygun değildir hatası geliyor
    tablet normalde calıstırır bu oyunu tablet acısından sorun yok ama oyun üreticileri bu tablete uyumlu şekilde yapmamışlar veya sadece belirli markaların açabilecegi şekilde ayarlamışlar.

    HDMI Kablosu malesef gelmediği için televizyondan izleme olanağım olmadı.

    Şuan beni tek tedirgin eden o ekranın oynaması. Oynama dediysemde büsbütün bir oynama yok sadece kenarları oynuyor bastırınca oynama kayboluyor
    fakat bir süre sonra tekrar oynamaya baslıyor. acaba bu sorun tek bendemi var


    Android marketten paralı oyuna para vermenize gerek yok. Android destek sitelerinde zaten ücretsiz paylaşılıyor 10 dknızı ayırırsanız tum oyunlara ulaşabilirsiniz.

    Yakınlarıma polypad aldım dedigimde herkes dokunmatıgının kotu oldugundan şikayetci yalnız 9716da bu sorun yok sanırım eski sürümlerinde dokunmatik konusunda sorunu vardı.



    Videoda asphalt 7nin ufak kastıgı gorulmuş. Ram booster gibi programlarla Android ana menuyu falan komple kapatarak boş 700mb rama ulaşıyorsunuz buda oyun için yetiyor.
    Kasmadan oynanıyor fakat Ram bellegini temizleyen programlar kullanmak şart. Zaten ana menuye dondugunuzde ana menu programı otomatik aktif oluyor.

    Herpa Destek Anamenusu mb kullanımı olarak çok ram yiyor. Android markette ücretli satılan TFS Shell yine android destek sitelerinde ücretsiz bunu indiriniz.
    Hem çok hoş ana menuye sahip olacaksınız hemde Ramdan 20mb kaar ediceksiniz

    TFS SHELLDEN ORNEK FOTO :
     ★ ★ ★ PolyPad 9716/9708 HD Kullanıcıları Kulübü ★ ★ ★



    Çok konuştugumu biliyorum ama herşeyiyle açıklamaya calıstım sorusu olan varsa cihaz yanımda bizzat sizin icin deneyip yazabilirim.




  • ekran oynaması benım tablettede vardı servise gonderdim değişim yaptılar elıme geçince yazarım yenisinde sorun olup olmadıgını
  • Ben bu sesdeki cızırtı yüzünden acayip gıcık kaptım.

    Ses olayı belki düzelir diye güncelleme yaptım bu sefer de youtube filan açılmaz oldu aynı zamanda cızırtı yine devam etmekte.

    Hızlıal.com dan almıştım ürünü , iade talebi yaptım bakalım ne diyecekler.Aldığım günden beri zaten işim dolayısıyla doğru düzgün kullanamadım aleti , kullandığım zamanlarda da bu sorunlar yüzünden aldığım ürün içime sinmedi.
  • arkadaşlar ben de dün aldım. ilk başta bir bana bir kardeşime teknosadan 2 tane dell streak 7 aldım yarın kardeşimin ki bozuldu benimkide kndi kendine uygulama silmeye basladı. gitttim şikayet ettim. nedenini bile sormadan aldılar. neden sormamalarının nedeni aynı üründen satılan 15 ürünün 10 u bozuk diye geri gelmiş. böylece kurtuldum tabletten hiç sevmemiştim zaten 2 tane polypad aldım iade çeki ile. istediğim tablet bu değildi r9720 ydi ama hiç bir yerde bulamayışım hepsiburda.cm da ise kapıda ödeme de kredi kartına taksit olmaması yüzünden vazgeçtim. hiç bir sorunum yok bu tblette. konuya alakasız bir başlangıç yapmamın sebebi dell alırken dikkatli olunması. 9716 da oyunlarda kasma yok sadece temple run da çok da az olsa kasma oluyor. ama hiç güncelleştirme yapmadım. zaten yok diyor. kasmasının sebebi sanırım yüksek çözünürlük olması. hd film keyfi süper ips ekran farkıyla... ama şarj adaptörü çok ama çok büyük bir eksiklik bence. bende 5 saat şarja koydum açtım şarj hala %75-%80 civarı bende çıkardım. ancak şarjı çok iyi dayabıyor. ama %30 lardan sonra şarjı patır patır dökülüyor. yani mümkünse işinizi çabuk bitirin. bence gayet iyi bir tablet.bu arada POLYPAD AMERİKAN MALI çin malı değil. ama made in china yazıyor felan diyebilirsiniz. çinde üretilmiştir. şu an samsung gibi teknoloji devleri bile maksat üretim ucuz olsun diye çinde ürettiren var. çok konustuysam özür dilerim. maksat yardım olsun




  • arkadaşlar acil yardım edebilecek olan var mı bu tablet için şarj cihazı yok mu hiçbi yerde servisini arayp sordm ellerinde hiç kalmadıgın belirttiler dısarden nerden alabiliriz bilen var mı acıll
  • ben 2 tane yere sordum yok dediler. zaten başka cihaz kullanma bozarlar dediler
  • iyi aksamlar arkadaslar,
    ben de tablet almayi dusunuyorum polypad 9708 hd ile praktica tp10 hd arasinda kaldim fiyat olarak ayni ikisi de ama performans ve teknik destek olarak karar veremedim siz ne dusunuyorsunuz acaba ne yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kesinlikle polypad 9708 hd yi öneririm özellik bakımından çünkü çok büyük bir çekirdek farkı var.ama sağlam olarak istiyorsan bunu bilemem
  • doğrusunu söylemek gerekirse polypad 9716 hd ile polypad 9708 hd arasında bir fark göremedim hafıza dışında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonchild01

    iyi aksamlar arkadaslar,
    ben de tablet almayi dusunuyorum polypad 9708 hd ile praktica tp10 hd arasinda kaldim fiyat olarak ayni ikisi de ama performans ve teknik destek olarak karar veremedim siz ne dusunuyorsunuz acaba ne yapabilirim

    polypad 9708 aldım ben çok şık kullanımı çok hoş. inş. bozulmaz. hassas cihaz bu tabletler.
  • o yuzden direk kılıf al dikkatlı kullan dediğin gibi çabuk bozulabiliyo bu aletler
  • Ben de dun aksam inegolde nt magazasindan 499 tl ye aldim. Suana kadr sarjin yavas olmasasindan baska bi sorun bulamadim . Oyunlari gayet iyi oynatiyor ve videolar falan cok iyi bu fiyata. Goruntusu cok iyi yani. Ondan sonra bazi arkdaslarimiz sesi az mi cikiyo oyle birsey demisler ben deneim sesi gayet normal kotu denebilecek seviye de degil. 3G kullanmadim wifi ile bagladim internet de gayet iyi wifi cekim gucu de benim laptopumla ayni seviyede iphone ile de ayni seviyede (iphone4) aksam sarja takinca harbiden de yavas sarj aldigini anladim. Bence bu flyata bu tablet gayet iyi ve bi de sunu soyliyim kasasi falan bence gayet iyi hani dandikmis hissi vermiyor gayet kaliteliymis gibi duruyor ve hocbir sorunla karsilasmadim malzemelerim oturmasiyla ilgili falan. Eger cok fazla sey beklemiyrsaniz bi tabletten alinmasi gereken bi urun. Tabi ntden alirsaniz iyi olur cunku piyasadaki bu tableti en ucuz orada bukabilirsiniz. Ben baya arstirdim. Ve benim de bir sorum olacak bu tablette iphonunki gibi falan ekran yakalama yapabiliyormuyuz? Yardimci olursaniz sevinirim.:-) bu arada kendine baglayan bi tablet suanda onla yaziyorum. :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ALİTUMEN ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN. gercekten tabletin şarj dışında hiç bir sorunu yok. eğer oyun seviyorsan kesinlikle dead trigger ı indir. ayarlardan grafikleri high yap parlaklık ta son da ike dehşet bir şey. bu arada beni parti ye alın bari :)
  • Arkadaslar bende 9716 hd var bazi uygulamalarda koselerde kirmizi bi hat cikiyor 4 kenarida cevreliyor bazende direk uygulamadan atiyor ( atma isini sadece facebook uygulamasinda yasadim) ne yapmaliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben şarj aleti alcam ucu böyle :


    http://www.polypad.com.tr/wp-content/themes/polypad/functions/thumb.php?src=http://www.polypad.com.tr/wp-content/uploads/DSC020861.jpg&w=611&h=420

    (sitesinden alıntıdır.) ama nelere dikkat etmek lazım yada tableti bozar mı ? volt felan nelere dikat etmeliyim
  • farklı şarj aletleri sokmayın bozar diyorlar fakat cok geç doluyo şarjı usb ile ben bi site buldmhttp://www.mobilexpress.com.tr/Urun/Id/10976/polypad-sarj-cihazi bilmiyorum nasıl bi site ama sadece burda gordum satısını dırak polypad şarj aleti alınabilir aslında..
  • yavuz onu alabilirsin bence ben de bulsam alıcam ama kargo felan ugrasamam elden.
  • iyi akşamlar bu tableti bugün teknosa'da gördüm aklımda ipad 3 vardı ama polynin fiyatı cezbetti açıkcası

    kullanan arkadaşlar Vınn bağlantısında sıkıntı yaşadı mı ?

    Polypad tablet piyasasında bilinen bir marka fakat diğeri de sonuçta apple,fiyatıda apple oluyor tabi o zaman sizce ipad 4g wifi yerine tercih edilmeli mi yani ipad aradaki 1000 lira farka değer mi ?

    Bazı tabletleri alan arkadaşların marketten büyük oyunlarda uyumsuzluk sorunu (sıyah ekran,oyundan atma,cihazınızla uygun değil vs.) yaşamışlar böyle sorunla karşılaşan oldu mu ?

    birde nt deki 16 gb değil gibi birşey okudum konularda hepsi standart 16 gb mi,? NT den alan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim teknosaya boşuna 599 vermeyelim

    teşekkürler şimdiden iyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.