Şimdi Ara

Oyun Önerisi (GTX 850M)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben ve beraberimde birkaç arkadaşım oyun kanalı açıyoruz. Ancak bu kanalda nasıl bir strateji izleyeceğimize ve hangi tür oyunları çekeceğimize karar veremedik. Bu arada arkadaşımda ki bilgisayarda GT 740m bende ise GTX 850m var. Ben ne kadar istemesem de kanala ilk başlayışımızda Mc videoları çekip, önce küçük kitleleri kullanıp abone ve izlenme sayısını arttırmayı, sonrasında Minecraft'ı tamamen kanaldan çıkartmayı planlıyorum. Ama tabi ki bunların yanı sıra LoL, War Thunder, Grand Theft Auto 5 ve İndie tarzı oyunlar çekmeyi planlıyorum. Benim sorum, bunlar dışında oyun önerileriniz neler olur? Ve de nasıl bir strateji izlemeliyim? Nasıl değişiklikler yapmalıyım ?
    Bu arada konu ile alakası olmayacak ama konu açmak içinde basit bir soru. GeForce Experience'in ShadowPlay'inde ses kaydı da oluyor mu? Yoksa sadece video kaydımı oluyor?



  • witcher 3 dahil olmak üzere 1080pde açamadığım oyun yok gtx 850m ile. o konuda derdin tasan olmasın. shadowplayi bir türlü çalıştıramadım ben onun yerine obs kullan bence daha rahat bir program.
  • Acil cevap!! İstanbulbilişim'de şu an itibariyle en ucuz fiyat var. Güvenlir mi? Problem var mı? PCDEPO dan farkı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.