Şimdi Ara

OPEL'LER KOPYA CD OKUMUYOR MU??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar golf 5 aldım ve bir haftadır bu sorunla uğrasıyorum. yukarıda yazılanların hepsini denedim ama nafile. çizik orjinalleri okuyor ama taş gibi verbatim kopyayı okumuyor. kullanma kılavuzuna baktım arabanın, orada yazıyor, kopya cd okumayabilir diye. ben de şöyle bir şey deneyeyim dedim ama beceremedim: bu orjinel cd yi orjinal yapan nedir? biz bu cd-r leri orjinal cd yapamaz mıyız yok mudur böyle bir program kurtarsın beni dertten?
  • Eski aracım ol an 2004 Vectra Elegance da bulunan 4 Lü Philips CD Changer ile ben kopya ( bilgisayarda kendi hazırladıığım track) Cd yi çalmıyordu. Bilgin olsun..
  • sorunu halletmiş bulunuyorum.. 8x veya 16x ile yazdırın, asıl önemli olan cd nin tam dolu olmaması. en fazla 16 parça atın, 20dk falan boşluk kalsın ozaman okuyor :)
  • Kaliteli cd ile falan alakası yok kardeşim.şu 10 12 şarkılık cd yazma çeşidi var ya nero dan bulursun öyle yapman gerekiyo orijinal cd ler gibi düşün.

    Çok iyi anlatamadım çünkü tamamen deneme yoluyla buldum ben de track olacak belki anlarsın böyle.yani içine 150 şarkı attığın cd çalışmıyor boşuna uğraşma.12 liklerden doldur bolca başka yolu yok
  • 2011 astra h okuyordu.2004 modellerle aynı radyosu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan12312

    2011 astra h okuyordu.2004 modellerle aynı radyosu.
    tugrulmd ye katılıyorum. tek yol 12-13 parçalık hazırlamak ben de çok uğrastım sadece bu şekilde sonuç alabildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyotr -- 15 Nisan 2012; 23:14:54 >
  • Benim CCR600 CD Changer nasıl olduysa anlamadım, hiçbir CD' yi okumazken; geçen gün orjinal CD' leri artık okumaya başladı. Bugün de Philips marka CD'yi doldurup denedim; onu da okudu :) Çok iyi oldu valla.
  • golf track olarak yazdırınca cdyi çalışıyor ama ben aux girişini kullanıyorum çok daha pratik (mp3ünüz yoksa telefonunuz vardır o da okumuyorsa 20 30 a mp3ler bol)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: individual82

    Benim CCR600 CD Changer nasıl olduysa anlamadım, hiçbir CD' yi okumazken; geçen gün orjinal CD' leri artık okumaya başladı. Bugün de Philips marka CD'yi doldurup denedim; onu da okudu :) Çok iyi oldu valla.

    Orjinal CD de isim yazıyomu yoksa track mı yazıyor?bide düşük hızda kaliteli CD yazdırırsanız onuda okur.
  • BEYLERR İNDİRDİĞİNİZ MÜZİKLER MP3 SE TEYP ÇALMAZZ İNDİRİRKEN TRACK İNDİRCEKSİNİZ OPELLER TRACK ÇALIŞTIRIYOR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slvstre57

    BEYLERR İNDİRDİĞİNİZ MÜZİKLER MP3 SE TEYP ÇALMAZZ İNDİRİRKEN TRACK İNDİRCEKSİNİZ OPELLER TRACK ÇALIŞTIRIYOR

    Konu hort ama yazayım dedim. Yeniler mp3 çalıştırıyor. Normal olarak değil de nero, burn gibi programları kullanmanız lazım. Aracım 2012 opel corsa. Cd30 mp3 isimli sistem var.
  • Merhabalar. İki günlük uzun uğraşlar sonucu "eror cd" hatası sonucu 2006 model Corsamı satmanın eşiğinden dönerek bu sorunu çözdüm. Bu gibi konularda ilk tavsiyem benim gibi kullanma kılavuzunu en son okuyup formlarda (Türkçe İngilizce forum bırakmadım) cinnet geçirmeyin, ilk önce kullanma kılavuzuna başvurun. Kullanma kılavuzundan (Opel Cd30 Mp3 Manual) özetle: 12cm çapında cd olması gerektiği (8 cm olmaması gerektiği özellikle belirtilmiş), ISO veya JULIET standartlarında cd olması gerektiği (şair burda kaliteli bir cd'den dem vuruyor), düzgün tutulup parmak izi olmaması gerektiği, 256 kbit/s hızda yazdırmak gerektiği (ben 4x ile yazdırdım daha düşük hız yoktu), parça isimlerinde Türkçe ve özel karakter kullanmamak gerektiği (when naming albums and tracks, umlauts or special characters should not be included/ben boşluk ve numara bile kullanmadım garanti olsun diye), cd'de 367 şarkı ve 99 albümden fazla olmaması gerektiği (mantıklı), mp3 dosyalarının mp3 uzantılı olması gerektiği (haliyle), cd'nin Manisa güneşi altında ön camda cayır cayır yanmaması gerektiği VE EN CAN ALICI NOKTA her ne yaparsanız yapın kendi hazırladığınız cd'nin çalışmamasının bir ekipman hatası olmadığını (!) öğrendim. Öğrendiklerimi hayatla yüzleştirdim, kıytırık ve ücretsiz bir cd yazma programı ile PHILIPS CD-R'a çekim yaptım hem track (müzik cd'si) hem de mp3 olarak. Gül gibi çaldı, gözyaşları sel oldu aktı. Dualarınızı beklerim :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.