Şimdi Ara

@@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mümkündür. İnanıyorum...
  • UFOYA İNANINN
  • Arkadaşlar Benim bildiğim UFO UHU-404 ün tahtale versiyonu olan yapıştırıcı.Bunların Hepsi Amerikanın fasa fisolarından başka birşey değil.Nedeni ise çok basit. Kendilerinden başka insanları daha doğrusu cahil insanları bir şekilde meşgul edip kendi çalışmalarını gizliden gizliden sürdürmesi.Ve ayrıca ek olarak belirteyim.Amerikan Hava kuvvetlerinin Potansiyel düşmanlarına karşı kendi uçaklarının vs vs gizliliğini kullanılıncaya dek saklaması taktiğidir
  • Burdaki tüm mesajları okumaya sıkıdım belki benzer bir cevap vardır ama yine de yazim ben.
    ABD'nin oraya ufo düşüp düşmediğini bilemem ama koca evren yani neden insan tek zeki canlı olsun ki,neden Dünya canlı olan tek gezegen olsun ki bence uzaylılar var bizden üstün olan da geri olan da var bence yani neden 2 3 sınırlansın ki bence yüzlerce zeki canlı türü var bazısı insandan geri bazısı ileri'bilim olarak diyorum yani)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ottoman_solider

    Arkadaşlar Benim bildiğim UFO UHU-404 ün tahtale versiyonu olan yapıştırıcı.Bunların Hepsi Amerikanın fasa fisolarından başka birşey değil.Nedeni ise çok basit. Kendilerinden başka insanları daha doğrusu cahil insanları bir şekilde meşgul edip kendi çalışmalarını gizliden gizliden sürdürmesi.Ve ayrıca ek olarak belirteyim.Amerikan Hava kuvvetlerinin Potansiyel düşmanlarına karşı kendi uçaklarının vs vs gizliliğini kullanılıncaya dek saklaması taktiğidir


    Şu gerçek ki ABD, dünyaya hükmediyor, dünyanın süper gücü... Bunun nedeni de ABD'nin dünya kamuoyunun bilmediği pekçok bilgi ve de teknolojiye sahip olması. Bunun içinde UFO TEKNOLOJİSİ de olabilir. NASA'nın bütçesi yaklaşık 20 milyar dolar...
    Evet, ABD'nin bu konuda yazdığı pekçok senaryo olabilir. Ama bunlar demek değil ki UFO yok, dünyadışı zeki yaşam yok... ABD, bu konuda dünya kamuoyunun bilmesini istediği kadar bilgiyi paylaşıyor. Elinde çok daha fazlası var...

    UFO'lar tarih boyunca dünyayı ziyaret etmiştir...

     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    1-Bu illüstrasyon 12.yy. Yunan el yazması ”Evangelistlerin Kitabı”ndandır ve “İsa’nın Doğumu” adını taşır. Eğer resmin sağına bakarsanız içinde bir takım figürlerin görüldüğü yarım daire şeklindeki bir cisme bakan iki figür göreceksiniz. Cismin doğumun üzerine parlayan bir ışık demeti olduğu görünüyor. Gözlemi yapanlardan biri gözlerini koruyor; sanatçı muhtemelen objenin parlaklığını ifade etmeye çalışıyordu.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    2-Yukardaki görüntü Prajnâpârâmita-Suna isimli eski bir Doğu metninden alınmıştır. Resmin büyütülmüş detayında şapkaya benzer 2 nesne olduğunu görebilirsiniz, ancak bu şapkalar havada uçmakta! Aynı zamanda bir tanesinin üzerinde pencereler varmış gibi görünüyor.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    3- Bu resim, Romalı tarihçi Julio Obsequens‘ın “Prodigiorum Liber” adlı kitabında ayrıntıları verilmiş olan Roma’daki bir UFO gözleminin rönesans dönemindeki çizimidir.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    4- Bu bir 17.yy. freskidir ve Mtskheta, Gürcistan’da bulunan Svetishoveli Katedrali’nde yer almaktadır. İsa’nın iki yanında çay tabağı şeklindeki uçan gemilere dikkat edin.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    5-Bu iki duvar halısı 14.yy.’da yapılmıştır. Her ikisi de Meryem’in hayatından kesitlerdir. Şapka şeklindeki objeler her iki duvar halısında da net olarak görülebilir. Soldaki 1330’da yapılmıştır. Sağdakinin ismi “The Magnificant /Muhteşem”dir. Her ikisi de Burgandy, Beaune’daki Fransız Kilisesi Notre-Dame’da bulunmaktadır.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    6-Bu iki obje 1350’de yapılmış ,“İsa’nın Çarmıha Gerilişi” adındaki freskten detaylardır. Yugoslavya, Kosova’daki Visoki Decani Manastırı’ndaki mihrabın üzerinde yer almaktadırlar.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    8-Yukardaki resim Paolo Uccello (1396-1475)’ya aittir ve “La Tebaide” (1460-1465’te yapılmış) adındadır. Sağdaki büyütülmüş resimde İsa’nın yanında kırmızı çay tabağı şeklindeki bir UFO görülüyor. Bu resim Floransa Akademisi’nde bulunmaktadır.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    9-Yukarıdaki resim Conrad Lycosthenes (1518-1561)’in “Prodigiorum Ac Ostentorum Chronicon” adlı kitabındandır. 1480’de Arabistan’daki bir UFO gözlemini betimler. Kitap Avustralya Müzesi Araştırma Kütüphanesi’nde bulunmaktadır.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    10-“Saint Emidius’un Vahiyi” (1486) isimli üstteki tablo Carlo Crivelli (1430-1495) tarafından yapılmıştır ve Londra’daki Ulusal Galeri’de asılıdır. Tabloda, disk şeklindeki bir obje Meryem’in başındaki tacının üzerini bir ışık demetiyle aydınlatıyor. Resmin hemen yanında objenin büyütülmüş şekli görülmekte.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    11-Bu resim 1566’da İsviçre’de Basel semalarındaki bir UFO gözlemini tasvir ediyor. ( Zürih Merkez Kütüphanesi, Wickiana Koleksiyonu )


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    12-Yukarıda görülen tarihi ve sanatçısı bilinmeyen resim, Belçika, Conti Dotremond Kalesi yakınlarında bulunmuş ahşap üzerine bir çizimdir. Musa’ya gönderilen tabletlerin hemen yanında gökyüzünde birkaç nesne görülüyor.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    13- Bu, 1680 yılında tekerleğe benzeyen bir cismin gözlendiği UFO gözleminin anısına yapılmış bir Fransız madalyasıdır. Sanatçı ve yer bilinmiyor.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    14-“İsa’nın Vaftizi” adındaki bu resim Flaman ressam Aert De Gelder’a aittir. 1710’da yapılmıştır ve Cambridge’deki Fitzwilliam Müzesi’nde bulunmaktadır. Disk şeklinde bir cisim vaftizi yapan Yahya’yı ve İsa’yı bir ışık demetiyle aydınlatıyor.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    15- Yukardaki resim Anon’un “Bakirenin Göğe Yükselişi”adlı eseridir. 1490’da yapılmıştır. Bir kez daha disk şeklindeki bulutlara dikkatinizi çekeriz.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    18- Yine tekerlekler! Bu resim 4 Kasım 1697’de Almanya, Hamburg üzerinde yapılmış bir UFO gözlemini gösteriyor. Cisimler “ışık saçan iki tekerlek” olarak tanımlanmıştır.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    19-Yukarıdaki illüstrasyon 18 Ağustos 1783 akşamı saat 21:45’te Windsor Kalesinin terasındaki 4 kişinin İngiltere’nin Home Counties semalarında ışık saçan bir cismi gözlemlediği olayı tasvir ediyor. Bu olay ertesi yıl “Kraliyet Ailesi Felsefi İşleri”ne kaydedilmiştir. Bu rapora göre şahitler “ufka hemen hemen paralel olarak hareket eden dikdörtgen şeklinde bir bulut” gözlemlemişlerdir. “Bulutun altında parlak bir cisim görülüyordu, bu cisim küre biçimini alarak ışıl ışıl parlamaya başladı ve durdu. Bu garip küre önce soluk mavi bir renkteyken derken ışıltısı arttı ve batıya yönelerek tekrar harekete geçti. Ardından yönünü değiştirerek ufka doğru yönelip güney-batı istikametinde gözden kayboldu. Saçtığı ışık muazzamdı; yerdeki herşeyi aydınlatıyordu”. Bu olaya Thomas Sandby (Kraliyet Akademisi’nin kurucularından biri) ve kardeşi Paul de şahit olmuşlardır.



     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    Bu resmin adı "Meryem ve Aziz Giovannino", 15 y.yıla ait bu tablonun ressamı Domenico Ghirlondaio. Palazzo Vecchio'da asılı olan tablo "Loeser Koleksiyonu" nun bir parçasıdır. Resimde Meryem'in sağ omuzunun üstünde disk şeklinde bir nesne görülüyor. (Yakın planı altta)
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    Bu tablonun gazete haberi (altta)
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı



     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    Bu resim 4 Kasım 1697'de Almanya Hamburg üzerinde yapılmış bir UFO gözlemini gösteriyor.


     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı

    Bu resimse, Hz. İsa ile Meryem'i disk şeklindeki bulutların üzerinde tasvir ediyor. Masoline de Panicale (1383-1440) tarafından yapılmış olan bu resim halen İtalya Floransa'daki Santa Maria Maggiore kilisesinde bulunmaktadır.

    Orta Mısır'ın antik kentlerinden Abidos'daki görkemli bir tapınağın duvarları, görenleri hayrete düşüren yaklaşık dört bin yıllık bir rölyefe ev sahipliği yapıyor. Söz konusu rölyefi bu denli inanılmaz kılan ise, üzerinde bulunan "helikopter", "denizaltı", "jet uçağı" ve "uçan daire" figürleri... İşte, Abidos tapınağındaki akıllara durgunluk veren 4 bin yıllık duvar rölyefinin bulunduğu sütun başı ve rölyefin yakın plan bir fotoğrafı:

     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı




    Aşağıdaki ise sümerlere ait güneş sistemizi gösteren bir tablet:
     @@ Ölüm döşeğinde UFO itirafı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SoundofSilence_ -- 25 Eylül 2007; 14:26:23 >




  • ufoya inanmayın ufosuzda kalmayın demiş atalarımız


    varsa bile abd ye düşenler gibi olmadığına inanıyorum.herşeyde olduğu gibi ufa olaylarında da abd senaryolarını koyuyor ortaya.hiç bir dediklerine inanmıyorum abd lilerin.
  • inanıyorum.
  • Konuya herhangi bir yorum yazmayacağım ama şu linkte ilginç şeyler var;

    http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=6301&p=1&rid=4369

    Buarada inanıyorum
  • madem uzaylılar yok neden bütün filimlerde uzaylı siması ve şekli aynı yani bunlar bir yerdebirileri tarafından görünmüş ki bir şekil ortaya çıkmış ama yinede kesin bir şey diyemeyiz abd ise bunu yapmış olabilir fakat madem o maddeler dünyada yok nasıl ürettiler?
  • Resimlere bakılacak olursa o zamanda da uzaylılarda aynı teknoloji var. Ya hiç bunların teknolojisi gelişmiyor, ya resimleri çizen şahıs geleceği görmüş, ya da uzaylıların saçma olduğunu kanıtlamak için çizilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.