Şimdi Ara

Olay yerini terk ve karşı şikayet sorunsalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Otomobil Genel'e de yazdım ama sanırım burası daha doğru, kopyalıyorum aynen;

    Pazartesi günü tatil dönüşü İstanbul içerisinde bir kaza yaptım. Ancak sonra başıma olmadık şeyler geldi.

    Karşı tarafla araçlardan inip geçmiş olsun hoşbeş ettikten sonra tutanak tutmayı talep ettim. Adam önce iş kartını verip ben yaptırayım tutanak tutmayalım vs. dedi tutanağa pek yanaşmadı, ben ısrar edince tutanak tutmayı kabul etti. Ben tutanağın bana ait olan kısmını doldurup imzayı atmadan, adamdan ehliyetini ve trafik sigortasını isteyip seninkileri de doldurayım dedim. Bu arada da konuşmalarından kendisinin ve yanındaki vatandaşın da alkollü olduklarını fark ettim ama insanlık namına işler büyümesin diye polis aramayayım adamın başı yanmasın dedim. Demez olaydım, adam bir de ehliyetsiz çıktı Tutanak doldurulamayınca adam ne yapacağız deyince ben de polisi ararım ekip gelsin dedim. 155'i aradım yeri tarif ederken bunlar panikle benim de telefonda olmamı fırsat bilip kaputta duran yarısı doldurulmuş tutanağı da alıp araca binip kaçtılar.

    Tabi adamın plaka vs. herşeyi belli olduğundan, adam da kaçınca sinirle emniyete gidip hasar tespiti yaptırıp, şikayetçi oldum, plaka üzerinden tutanak falan tutuldu. 13 saat yolun üstüne bir de sabahın 5ine kadar emniyette süründük. Dün sabah ben polis tutanağıyla sigortaya başvurup aracı yetkili servise bıraktım işlemleri başlattım. Akşamüstü vatandaş benim bilgilerim de elinde olduğundan beni arayıp ne yaptığımı sordu. Ben de polise gittim senden şikayetçi oldum dedim. Keşke yapmasaydın anlaşırdık deyince de yine insani yanım ağır bastı, ben sana servisin ekspertiz raporunu göndereyim işine gelirse ödersin, ben de emniyete gidip şikayetimi geri çekerim dedim safım ya.

    Bugün servisin raporu elime ulaşınca hemen adamı aradım şu kadar hasar çıkarmışlar ne yapmak istersin dedim. Bana Bosch Car Service'e gidelim yaptıralım sen pahalı söylüyorsun dedi. Yapılan işi beğenmezsen yine istersen götürür servise verir yaptırırsın dedi bir de pişkin pişkin. Ben kabul etmedim haliyle neden yetkili servise yaptırmak varken başka yere götüreyim dedim. Arabam 6 yaşında hala periyodik bakımlarını bile yetkili serviste yaptırıyorum, biraz titizim o konuda dedim.

    Eleman asıl bombayı ondan sonra patlattı. Elinde benim yarısını doldurduğum tutanak olduğundan bu tutanakla olay yerine eksper götürüp, tespit yaptırıp BEN DE SENDEN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM demez mi Ben de şalter attı tabi, ne yaparsan yap dedim, bundan sonra da arama parayı ödemeyi kabul etsen bile artık anlaşamayız dedim kapattım. Adam olay yerinden kaçtığından, ehliyetsiz ve alkollü olduğundan, o beni şikayet etse bile haksız çıkacağımı sanmıyorum ama yine de içime kurt düşürdü pis herif. Bu arada olay anında yakalanamadığından alkollü olduğu ispatlanamayacak, gerçi polis tutanağına yazdırdım ama...

    Bu tip bir olayla karşılaşmış olan birileri varsa fikirlerini almak isterim. Bu arada kazada benim kusurum daha fazlaydı, dürüstlük namına olayı aynen yazdım, bu imzasız tutanağın herhangi bir geçerliliği olabilir mi? Benim bu konuda mağdur edilme ihtimalim var mıdır? Ya da olası ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.