Şimdi Ara

okulda başıma gelen üzücü olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün başıma gelen üzücü bi olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ünivesite hayatım boyunca hep bazı sebepler yüzünden okuldan soğudum . Bu da sanırım o üzücü sebeplere eklenen büyük bi gelişme oldu.

    1 sınıftan beri rusça 2 dersi almaktayım . Son sınıfa kadar bu dersi aynı hocan dan aldım. Son sınav dan kötü not alıp ortalamanın altında kaldığımdan dolayı rusca 2 dersim kalmıştı. Bu sene alttaki dersi(rusca2) her zaman dersine girdiğim hocadan aldığım halde benim ismin bu sene koyulan başka bi hocanın sınıfında gözüküyormuş . yani dersi veren 2 hoca varmış ve sınıfları ayırmışlar .

    Bu durumu otomosyan programında devamsızlıklarımın ve vize notlarım gözükmemesi sonucu farkına vardım. Aslında yoklama listesinde ismim , otomasyon prog. notlarım falan okuldaki bazı karışıklıklar yüzünden gözükmediği çok olurdu. Ben açıkçası bu şekilde bi durum zannetmiştim.

    Durumu araştırmam sonucu diğer hocanın sınıfında gözüktüğüm farkına vardım. Sınıf atamalarını yapan hoca bana çok yardımcı oldu ve dekanla görüşmem gerektiğini , sadece onun yapabileceğini söyledi.

    olayı uzatmak istemiyorum . Sonuçta dekan bu zamana kadar gelmediğim için elinden bişey gelmeyeceğini söyledi. Tabi bi kaç laftan sonra ben de odasından ayrıldım.

    Odadan çıkınca gözlerim yaşardı. Rusca 2 dersine devam et , vize , quizlerine gir sonra bu şekilde bi durumdan sınıfta kalıyorum.

    bu arada son senem okulum uzadı zaten ona üzülmüyorumda bu kadar kolay bir dersten kalmam açıkçası üzdü. Üniversitenin adını vermek istemiyorum.

    Tek çarem listede gözüktüğüm hoca ile konuşup notlarımı saymasını isteyeceğim yoksa seneye rusca belasıyla yeniden uğraşıcam. Okuduğunuz için saolun . rahatladım birz varsa başka önerileri olan sevinirim.




    ---------------------

    bu arada dekan ile görüşmeden önce sekreteri ile görüştüm. Dilekçe yazmak için. Kadın zaten okulda en sinir olduğum insanlardan biri. sanırım sorunları olan biri

    aramızda söyle bi diyolog geçti

    ...... Üniversitesi Dekanlığına , (ile başlayarak yazmıştım)
    bu kadın hata yaptığı fırsat bilerek ofisteki arkadaşlarına komiklik yapmak için yüksek sesle okumaya başladı. Arkamı dönük olduğum ve yüzünü göremediğim tuhaf kadın öyle bi kahkaha attı ki , türk filmlerinden kötü adamların kahkası gibi.

    ardından geçen diyolog

    ben : dalgamı geçiyorsunuz ?
    kadın: bu seneye gelmişsin dilekçe yazmayı öğrenememişsin (kısık ve utangaç sesle)
    ben : derste hergün dilekçe yazdırmıyorlar . örnek varsa ver yazim tamam mı ?
    kadın : üniversitesi değil fakultesi olarak yazılır benimle tamam mı diyerek konuşamazsın
    ben : sizde dalga geçemezsiniz
    kadın: ben dalga değil hatanı söylüyorum (ne kadar safmışsım anlayamadım )
    ben : gülerek ve yüksek sesle kağıt okuyarak hata söylenmez . ben dilekçe yazmasını öğrenememişsiim sizde insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini
    kadın : (sinirle yüzüme baktı . ofisteki arkadaşlarına baktı) dilekçeye gerek yok çık dışarda bekle . dekan müsait olunca içeri alıcam

    bunu da paylaşmak istedim .







  • Emeğine yazık olmuş gerçekten.1 yıl boşa gitmez umarım hocan durumu kabul eder ve notlarını sayar.
  • Geçmiş olsun çok koymuştur tahmin edebiliyorum
  • her genç kızın başına gelir
  • Terbiyesizlik işte ne olucak takma kafanı böyleleri her yerde var daha kötüleri bile var.
  • sen şu dekanın sekreterini okulla ilişkin kesilince bi tenhada kıstır kanimca
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amone

    lafı iyi oturutmuşun ama

    aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.