Şimdi Ara

Note4 vs G4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu yorum kararımı lg g4'den yana etkiledi karar verdim büyük ihtimal


    Hocam bende bu telefonu almadan önce tüm telefonları araştırdım. Ve bana g4 üstün geldi. Samsunga hiç bulaşmayın derim. Telefonu alırsınız 1 2 ay takılmadan kullanırsınız. Daha sonra takılma, donma, kasmalar başlar. Ben eski s4 kullanıcısı olarak bunlari diyorum. Touchwiz hantallaşıyor. Onu geçtim güncelleme desteği konusunda 0 samsung. Kamera olarak en iyi telefon g4 diyebilirim. Bundan sonra ki en iyi kamerası olacak telefon ise lg g4 note. Ekim ayında çıkacak o da. Şarjı ise benim günümü çıkartıyor. Başkaları 3 gün bile kullanabiliyor. Ekran süresi 5 6 saat alıyor. Fotoğrafını atabilirim isterseniz. Siz video izlerseniz 7, 7.30 saat ekran süresi alırsınız rahat. Hoparlör konusunda samsungun tüm telefonlarından üstün. Streo hoparlör var 1.5W gücünde. Note 4de ise tek hoparlör(mono) var. Kuzenimde var sesini pek beğenmedim açıkçası. Ekranı ise her pikselin altında 3 tanede alt piksel var. Böylece daha net gösteriyor. Ben telefondan fazlasıyla memnunum. Herhangi bir sorunum yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya 2200 s6 alın kamera süper malzeme süper zaten NOTE 4 1899 g4 2099 yanı ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 kendi adıma beğendiğim bir cihaz geçen hafta bimeks yanlışlıkla 1400 liraya lg türkiye garantili sattı kısa bir süre ve alabilenler gerçekten şanslı arkadaşlarımız oldular bana göre..

    Şu an herhangi bir akıllı telefona sahipseniz yeni cihaz almak için aciliyetiniz yoksa ben almayın beklerim derim. lg g4 snapdragon 808 işlemcili bir cihaz malum 810 daki ısınma sorunları sebebiyle lg kullanmadı fakat Qualcomm yeni snapdragon 820 yi samsungun 14 nm işlemci fabrikalarında ürettirecek ve hem snapdragon 820 hem yeni gpu adreano 530 da çok çok büyük performans farkı olacaktır. Büyük ihtimalle ocak ayından sonra ces 2016 dan sonra yani 820 li lg g5, flex 3, sony z6, htc m10 falan arka arkaya duyurulacaktır ve samsung da s7 de 820 de kullanır kesin..

    Note serisi iyi bir seri ben hala note 2 kullanıyorum ama yazılım desteği yok 4.4.2 de bırakıldı benzer şekilde note3 de 5.0.1 de kalacaktır note 4 için 5.1.1 var o da en fazla andoid m nin ilk sürümünü alır 6.0 olursa yani onu alır ötesini görmez.

    Aynı zamanda note 4 anakonusunda cihazın anteninin sağ alt köşede olduğunu ve sağ elinizle bu bölgeden tuttuğunuz zaman şebeke çekim gücünün gittiği söyleniyor cihaz sol elle tutulup sağ elle kalem kullanılsın diye tasarlanmış sanırım anten yeri saçma bir bölgede yani bu kronik şebeke sorununu yaşayanların sayısı azımsanacak boyutta değil bunu da bilin.




  • lido kullanıcısına yanıt
    Hayir s serisi ve ya Samsung qualcomm kullanmaz .ok Exynos kullanır ama s820 g4 proda kullanılacak o da 2 aya kadar çıkacak herhalde hem de metal kasa ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 ün kaç tane kronik sorunu var
    G4 ün kaç tane kronik sorunu var
    Bunlara bir bakın zaten anlarsınız hangisini alacağınızı

    Kronik sorun derken illa sizde çıkacak diye bir şey yok. Şans işi.

    Bende bu telefonlardan birini aldım ve bende çok kararsız kalmıştım ikiside güzel telefonlar. Kolay gelsin
  • Takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 alın daha günceldir
  • samsung bana her zaman itici gelmiştir.ama g4 ün dokunmatik ekranıyla ile ilgili kronik sorunu olduğunu yazanlar vardı bu sorunla karşılaşan var mı? ya da g4 kronik başka sorunu var mı?
  • G4 uzun kullanım açısından daha mantıklı olacaktır
  • en iyi ekran ve en iyi kamera deneyimi için

    lg g4
  • nasıl hocam memnun musun g4 ten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.