Şimdi Ara

Nokia N9'un Türkiye serüveni için geri sayım başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    herseyden once alien dalvic ortada olan bir sey degil. birilerin vaadiyle insanlari pahali bir telefon almaya yonlendirmek dogru bir davranis mi. ortada solid bir sey olur kullanmis olursunuz tamam. kaldiki android uygulamalari android telefonlarda bile uygumsuzluklar cikartirken emulasyonla tam verim vereceklerinin garantisini nasil verebiliyorsunuz.

    ikinci olarak her gun yeni uygulama cikiyor diyorsunuz ama bir akilli telefonda yapilabilcek onca degisik seyi kapsiyabilmesi icin onbinlerce hatta yuzbinlerce uygulama olmasi gerek. ancak o zaman yeterli uygulamadan bahsedebiliriz. yoksa bir marketin milyon tane insanin milyon tane farkli ihtiyacina hitap etmesi mumkun degil. yeni cikan ve pek cok telefonda kullanilan ayrica gelecegi ve destegide olan windows phone bile yeterli uygulama sayisina ulasamamisken megoo da yeterli uygulama olabilcegini nasil iddia edebiliyorsunu. eger uygulama olmiyacaksa telefon kamera mp3 ve diger temel ihtiyaclar icin kullanilcaksa bu durumda ayni isi 600-700tl lik telefonda gormekde. tuketici neden buna iki kati para odesin. arayuzu akici gidiyor diye mi?

    sadece vaadler uzerinden insanlarin 1500+tl odemesini istemek, bu yonde telkinde bulunmak ne kadar etik sizce? bunu nokianin yapmasini anlarim ama fanboyluk egosunu tatmini icin insanlari yanlis yonlendirilmesini kabul edemem.

    Öncelikle şunu söylemek isterim ben FAN BOY DEĞİL BİR N9 KULLANICISIYIM...TANIMADIĞINIZ İNSANLAR HAKKINDA NASIL FAN BOY DİYEBİLİYORSUNUZ?? Maksadım burada hiçbir markayı savunmak değil 2006 dan bu yana üyeliğim var bu foruma profilim de herkeze açıktır!!! Merak ediyorsanız bakarsınız.BİR TANE FAN BOY mesaj bulursanız kabulumdür...Ben 1 aydır N9 kullanan biri olarak tecrübelerimi bildirdim.DESTEK YOK DENİLEN CİHAZA NASIL OLUYORDA SÜREKLİ APP VB...ÇIKABİLİYOR?Allah aşkına sizin kullandığınız cihazda şuan yüklü olan kaç tane uygulama var??? 10bin mi yoksa 100 bin mi? kaliteli olsun da 1000 tane olsun!!! TEKRAR EDİYORUM UYGULAMA OLMAYACAK DİYE BİRŞEY YOK OLMASAYDI ZATEN MARKETE HER GİRDİĞİMDE GÜNCELLENMEZDİ..Tüketici Galaxy S2 yede hemen hemen aynı parayı ödüyor,peki neden N9 a aynı parayı veriyoruz? Sebebi cihazımızı daha stabil,daha bir pil dostu olarak kullanabilmek için olabilir mi acaba? En azından android gibi sıkıştırıldığında (Multitask) beklemediğiniz bir anda resetlere maruz kalmamak için olabilir mi acaba? Takmışsın vaadlere...Alien Dalvik gelse ne olur gelmese ne olur? Cihaz şu haliyle bile uygulama konusunda son derece yeterli!! Destek yok denen N900 bile halen topluluk sayesinde güncelliğini koruyabiliyorsa bu cihazın gideri çok fazla olacaktır...Ben bir kullanıcı olarak düşüncelerimi paylaştım siz benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz!!! Zaten akıllı telefon sadece 10 bin yada yüzbinlerce uygulama ise gider kendime tekrardan İp 4 alırdım(tabi bu benim düşüncem) Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki FAN BOYLUK EDİP KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ!! BEN BU CİHAZI KULLANMAK İÇİN ALDIM!! CİHAZIN BENİ KULLANMASI İÇİN DEĞİL!! Burada cihaz ile ilgili yaşadığım deneyimleri paylaşarak belki alacak arkadaşlara yol göstermesi için...SİZİN GİBİ TANIMADIĞIM BİR İNSANA FANBOYLUK EDİP İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN DİYECEK KADAR ÖN YARGILI DEĞİLİM VE BU ZAMANA KADAR KULLANDIĞIM HİÇ BİR CİHAZIN ESİRİ OLMADIM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 7 Ocak 2012; 23:23:20 >




  • ben genel konusuyorum. fanboy degilseniz uzerinize alinmaniza gerek yok.

    tekrarliyorum, olay benim telefonumda kac uygulama kurulu oldugu degil, olay benim farkli degisik ihtiyaclarima hitap edecek her uygulamanin farkli alternatifleriyle bununabilmesi. eger bu yoksa akilli telefondan degil, ozellikli telefondan bahsediyoruz demektir. keza mp3 calmayi foto acmayi 500tl lik telefonda cok guzel yapiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.