Şimdi Ara

Nokia N9'un parlak beyaz renkli versiyonu görücüye çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkes bir şeyler yazmış hepsine saygım var ama benim görüşüm şu Nokia'ya tek rakip iPhone dur gerisi hikaye ... okadar uygulaması olan adroid ile şarj etmeden kaç saat kullanıyorlarmış merak ettim ...
    Elimde hem HTC android
    Hem Nokia E71 var
    Eve gidip HTC i şarja koymassam eğer sabaha kadar kablosuz ağa bağlanıp kendi şarjını bitiriyo salak..
    Kısaca E-mail lerinizi kontrol etmesi için kapatamadığınız mobilŞebeke veya Wireless telefonunuzu kesinlikle şarj aletsiz kullanmayın yoksa "GERÇEKTEN" telefon lazım olduğunda "Androidinizi" avuçlarsınız diyor (Başıma geldi)..

    Sadece mailime bak arkadaş komutu yok gmaile bağlanma, gmaps açma , gtalk açma diye seçenek yok , sadece gmail için maileri ve kişileri al/alma ayarı var.

    Neden bana Ait olan Telefon SADECE BENİM İSTEDİĞİM şeyleri yapmaz ???
  • bence şık bi tasarım olmuş beyazı da seven çok var.artık şu nokia kendini batırmak mı istiyor yorumlarını da geçelim arkadaşlar adamlar hiç bi yere gittiği yok senelerdir en fazla teli satıo adamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muRTah

    quote:

    Orijinalden alıntı: 12gokhan186

    Telefonu gösteriş için alanlar buna para verirler

    I-Phone cular kuyruğa girecek desene. (Büyük bir %si)

    ben seve seve alırım gördüğüm en özgun en sade tasarım ip4 den sıkıldım zaten
  • Çok şık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohanCruyff14

    quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

    hala ergen yorumları. yok tasarım iyi değilmiş yok neden android koymuyormuş yok satmazmış nokia batarmış. bir şirketin batması o kadar kolay mı ya. köşe başındaki bakkal hayri abi mi bu ekmek satamıyorum diye dükkanı kapatıp gitsin. bir şirketin kendi işletim sistemini geliştiriyor olması kadar o şirkete avantaj sağlayan bişey olamaz. adam niye bıraksın symbian'ı.. evet arayüz vs eski olabilir ama symbian o kadr dandik bi işletim sistemi değil. ios hala çakma multitasking ile cebelleşirken yıllar önce symbianda vardı...
    tekrar tekrar söylüyorum yine söyliyeceğim. nokia ms ile anlaşma yaparak belki de son yıllardaki en iyi adımı attı. hem kendi symbian'ını geliştirmeye devam edip bazı modellere de wm koyarak aynı anda 2 kitleye de ulaşabilecek. wm şu an ilk aşamalarında. bundan 2 yıl önce kimse android demiyordu.. herkes salya akıta akıta iphone diyordu.. ne oldu? bundan 2 yıl sonra win8 ile birlikte wm'in atağa kalkmayacağının garantisini kim verebilir?
    herkes çamur atıyo ben de atayım bari yorumları yerine biraz daha akıl mantık içeren yorumlar atın artık...

    umarım n9da meego işletim sistemini kullanıldığını ve bu meegonun sonunun olduğunu biliyorsundur.

    diğer deiklerin doğru ancak bu telefon gerek fiyatıyla gerek geleceğinin olmayışı ile gerek uygulama sıkıntısıyla eleştirilmsei bence çok doğal.1500tlnin ne donanımsal olarak ne de yazılımsal olarak hakkını veremiyr malesef.Nokia 900 ü ülkemize sokmayan zihniyeti n9u yüksek fiyatı ile sokan zihniyeti tabiki eleştiririz.

    MeeGo'nun sonu? tizen os geldiği zaman meego kullanıcıları tizen os'a terfi edebilecek

    aynen öyle. n900 ta ne zaman çıkmış olmasına rağmen hala rağbet gören ve adından söz ettiren bir telefon..

    evet nokianın başka meego'lu telefon çıkarmayacaz dediğini biliyor ve ben de eleştiriyorum bu konuyu. giriş fiyatı konusuna da katılırım. 1500tl bu telefon için çok. en azından 1200-1300 seviyesinde girse bu kadar tepki görmeyebilirdi. ama son aylarda ülkemizdeki dövizin oynaklığını üstüne ötv artışını hepimiz biliyoruz. bana kalırsa birkaç ay sonra fiyatı makul seviyelere gelebilir. sonuç olarak n9 bir amiral gemisi değil. tıpkı n900ün de olmadığı gibi. ama n900ün veliahtı.

    benim kızdığım asıl nokta ise telefonu eline almayan hatta görmeyenlerin sırf etiket nokia diye çöp demesi. orada samsung yazsa idi çok daha farklı yorumlar olurdu. bence telefon tasarım olarak da işletim sistemi olarak da ve sistemine göre donanım olarak da iyi seviyelerde.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.