Şimdi Ara

NİSSAN JUKE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
4
Favori
308.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun kardeşim çirkin filan ama idare et
    cok güzel tercih yapmıssın bi solukta okudum tecrübelerini
    Allah tekerine taş degdirmesin
    keyifli sürüşler
  • Hayırlı olsun. İstanbul'daki bayileri aradım Juke'a yoğun talep olduğunu ve 1,5-2 ay sonraya sıra yazdıklarını söylediler.
  • teeching kardeşime hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın . Bende kırmızı ve bayaz arasında gidip geldikten sonra en sonunda Beyaz sport pack e karar verdim ama şu anda Bursa da araç yok ilk gelecek parti Aralık ilk haftası o zamana kadar beklicez artık
  • bugün gördüm birtane lansman rengi kırmızı inanılmaz güzel duruyordu bayıldım vallahi
  • teeching öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Sana bazı sorularım olacak cevaplarsan çok sevinirim, bende bayramdan sonra sportpack modelini almaya düşünüyorum.

    1) Araban düz şanzımanlımı?

    2) Ara hızlanması ve maksimum hızı nasıl, otobanda filan 200 görülebilir mi?

    3) Flash disk'in içine MP3 attığımızda direk okuyor mu? Yazdırılmış CD'leride sorunsuz okuyormu?

    4) Kullanımı yumuşakmı yoldaki çukuru tümseği direk hissettiriyormu?

    5) Yol tutuşu nasıl, virajları hızlı ve sorunsuzca alıyor mu?

    6)Full depoyla kaç km yol yaptın?

    7) Arabayı alırken hiç indirim yaptılar mı? Yoksa direk lansman fiyatını mı uyguladılar?

    8) Son olarak binek otodan bu araca geçince çok bocaladın mı? Seat Leon 1.4tsi ile bu araç arasında çok kararsızım..
  • selam. bikac gun once gormeye gitmistim asik olmustum arabaya. kirmizisina :) bugun ise test ettim. oyle yuksek bir arabaya biniyomus gibi hissetmedim dogrusu. iceri ciddi ruzgar sesi aliyordu. direksiyonu cevirirken sanki biseye surtuo gibi ses yapiyordu. test aracina ozgu seyler olabilir bunlar. bunlari yenebilirsek alacagim ben de. geri kalan hersey cok iyi cunku. diz dizayn yeter yaww o nedir oyle
  • Arkadaslar bu fiyatlar kampanya fiyatı mı 39.990 fiyatı
  • Bu aracın herşeyine laf edilir belki ama tasarımına iğrenç, çirkin diyenler olmuş,hayret birşey. (Dayılar doluşmuş sanırım buraya). Arabanın tasarımı süper, bizim mahallede biri almış beyaz rengini, herkes dönüp bir kere daha bakıyor, nissana da gidip inceledik. Adeta tasarım harikası, nerdeyse konsept araç gibi.
  • Asıl komik olan tasarımı tartışmak. Bana göre de nefis bir tasarım. Fakat diğeri de tipsiz diyor işte sürekli. Tartışılabilecek bir husus değil.

    teeching de çok güzel bir şekilde anlatmış izlenimlerini. Teşekkür ediyorum. Güle güle kullansın yeni aracını. Micra K12'den sonra geçeceğim tek araç diyordum ama sanırım bagaj gerçekten sıkıntılı.
  • arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. bence olmamış bu aracın tipi. kimse kimsenin beğenisine de laf etmemeli. araca bakan bir daha bakıyorsa ilginç tasarımdan dolayı bakıyordur yoksa güzellikle - çekicilikle alakası yok yani enteresanlıkla çekicilik ayrı şeyler bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 15 Kasım 2010; 22:03:56 >
  • 1) Araban düz şanzımanlımı? valla o konuda ben birşey diyemem M/T & X-TRONIC CVT sitede yazan benimki otomatik değil ama

    2) Ara hızlanması ve maksimum hızı nasıl, otobanda filan 200 görülebilir mi? sürüş modunu sport yaparsanız sanırım 240 görürsünüz ama ben 9 refüj taşı dağıttıktan sonra (FOCUS) gerek yok diyorum

    3) Flash disk'in içine MP3 attığımızda direk okuyor mu? Yazdırılmış CD'leride sorunsuz okuyormu? okuyor dvd hariç mp3 cdleri de çok hızlı okuyor ayrıca bluetooth telefonunuz destekliyorsa bağlantısız onuda okuyor çalıyor bende eski samsung sgh600 vardı ona bile bağlanıp çalıyor :)

    4) Kullanımı yumuşakmı yoldaki çukuru tümseği direk hissettiriyormu? tümsekler hafif hissediliyor tabi . ama yumuşak diyebilirim

    5) Yol tutuşu nasıl, virajları hızlı ve sorunsuzca alıyor mu? yol tutuşu güzel manevra kabiliyeti inanılmaz ama güvenmemek lazım

    6)Full depoyla kaç km yol yaptın? rodaj dönemi dediler 350 filan yakıyor düşer dediler ama gözümü korkutuyor biraz.. zaten yakıt tasarruflu bir araç denilmedi buna hiç.. dizeli iyi ama

    7) Arabayı alırken hiç indirim yaptılar mı? Yoksa direk lansman fiyatını mı uyguladılar? 43990 aldım ben indirimi bırakın aralıkta fiyatlar aratbilir belkide Nissan Türkiyenin dandirik politikaları ..müşteri kontrolü sıfır bunlarda ama naparsın amrka iyi distribütör dandik

    8) Son olarak binek otodan bu araca geçince çok bocaladın mı? Seat Leon 1.4tsi ile bu araç arasında çok kararsızım.. valal tabi bocalıyorsun hele geri park filan farklı




  • şerinin tipi bundan iii değil mi arkadaslar :)))
  • arkadaşlar nissan juke tasarım olarak beğendim . ama sağlamlık konfor yönünden nasıl bir araçtır.

    kullanan test sürüşü yapanlardan daha fazla bilgi alabilirsem bu hafta almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnz60

    reno ile nissan da aralarında anlasarak ortak altyapıyı kullanıyorlar araclarında örnegin renonun cipi:)
    Ama birbirinin ikizi degil üretikleri araclaryani ne gerek var tamam alt yapısı motoru aynı olsun da şu üç araca bakıyorm da en azından ambalajları farklı olsydı.Ayrıca yazılanları okusaydınız derdimizin calıntı
    degil özgün radikal tasarımlara hemen çirkin yaftasını yapıştırıyor olmamız oldugunu anlardınız.
    Nissan özgün sıradısı bir arac yapmış cok da güzel yapmış



    Nissan hisselerinin %44'ü Renault'da.

    Nissan'da Renault'un %15'ine sahip.




  • Geçen hafta arka koltuğuna oturdum diz mesafesi berbat daracık bir araç.
  • bu haftasonu samsundaki nissan bayiinde test sürüşü imkanı buldum, juke' u yakından görmek le resimden görmek arasında gerçekten büyük fark var :) yakından hayran kaldım arabaya kırmızısı özellikle çok hoş duruyo, beyazı da güzel ama metalik gri rengi yoktu onu da görmem gerekir diyen düşünüorm.Juke hakkında araştırma yaptıysanız nette genelde tanıtımlarda fotolarda kırmızı olanına ağırlık vermişler, dış hatları iyi yansıtıyo kırmızı renk ayrıca iç kırmızı döşemede de gerçekten uyumlu duruyor.
    test sürüşünde platinium 1.6 modeli denedim 51.500 tl olanı, sorumlu arkadaş anahtarı verdi , anahtarla bi 10 sn. geçirdim kontak yeri bulamadm, meğer power tuşıyla çalışıomuş, otomatik şanzuman gerçekten başarılı vites geçişleri hissedilmio bile, bi iki manevra yaptım hoşuma gitti yol tutuşu da..
    ben ciddi düşünüyorum araştırma aşamasındayım şu anda hala..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drslmn

    bu haftasonu samsundaki nissan bayiinde test sürüşü imkanı buldum, juke' u yakından görmek le resimden görmek arasında gerçekten büyük fark var :) yakından hayran kaldım arabaya kırmızısı özellikle çok hoş duruyo, beyazı da güzel ama metalik gri rengi yoktu onu da görmem gerekir diyen düşünüorm.Juke hakkında araştırma yaptıysanız nette genelde tanıtımlarda fotolarda kırmızı olanına ağırlık vermişler, dış hatları iyi yansıtıyo kırmızı renk ayrıca iç kırmızı döşemede de gerçekten uyumlu duruyor.
    test sürüşünde platinium 1.6 modeli denedim 51.500 tl olanı, sorumlu arkadaş anahtarı verdi , anahtarla bi 10 sn. geçirdim kontak yeri bulamadm, meğer power tuşıyla çalışıomuş, otomatik şanzuman gerçekten başarılı vites geçişleri hissedilmio bile, bi iki manevra yaptım hoşuma gitti yol tutuşu da..
    ben ciddi düşünüyorum araştırma aşamasındayım şu anda hala..


    peki bagaj gerçekten çok mu küçük




  • bagaj çok küçük.
  • Bu yılın başından beri takip ediyorum Nissan Juke için tüm videoları izlemiş olabilirim. Genelde tasarımını eleştiriyor insanlar ama sanırım aracı yakından gören yok. İlk gördüğümde ben de biraz yadırgadım ama inanın yakından harika görünüyor. Geçen haftasonu eşimle birlikte Gülan Otomativ'e gittik deneme sürüşü için. Daha uzaktan gördüğünüz anda başarılı bir tasarım olduğunu anlıyorsunuz. Bilemiyorum belki de bayan olduğum için bu kadar hoşuma gitti.

    Sürüş keyfi açısından hiçbir eksiklik hissetmedim. Bir bayan olarak diyebilirim ki her şey çok kolay geldi ve deneme sürüşü keyifli geçti. Gülan Otomotiv etrafında Çamlıca-köprü yolunda kısa bir tur attık. Yanınızdan hangi araç geçerse geçsin herkes dönüp bakıyor Nissan Juke hakkında karar vermeden önce gidin bir deneyim derim. Eşime videolarını izletiyordum bu sene başında, o da burun kıvırıyordu bu ne oyuncak mı diye. Gülan Otomative dönerken yanaşsak da ben geçsem direksiyona diyodu.=)

    Herşey iyi güzel de bakalım alabilecekmiyiz=))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pprodigyy

    gittim gördüm geldim.veni vidi vici gibi oldu ama:)

    arkadaşlar araç çok tatlı ancak çok dar içi.arka koltuk 2 kişiyi zor alır ayrıca bagaj çok küçük yani minnacık bişi ama çok çekici bir araç:)

    oğlumun ana kucağını arkaya sığdıramadım o derece küçük:)

    bekar ve bayan arabası desem yeridir.yollarda çok çok dikkat çeker ayrıca

    bu araç tasarım olarak bir devrim,yeni bir çağ açtı,göreceksiniz bircok marka aynı ucuk tasarımlara yönelecek.bunu sadece ben demiyorum,açın yabancı forumları okuyun. özellikle avrupa crossover araclara yönelmeye başladı. soruyorum sizlere,son yıllarda yolda önünden gectiği her insanı ardından baktıran kaç araç yapıldı? spor diyen var,genc arabası diyen var,daha cok bayanlar kullanır diyen var,erkeksi bıçkın deli dolu diyen var..herkez birşeyler yakıştırıyor ama bence tüm bu yakıştırılanların hepsi..öyle bir tasarım yapmışlar ki yaşlı dedem kullansa ona da yakışacak..hani her yol var derler ya işte onun gibi birşey.. bir golf arabaya bakın,12 sene önce de aynıydı,polo da öyle..makyajlaya makyajlaya 10 sene daha götürecekler..alman soğukluğu..kaliteye saglamlığa laf yok tabi ama tasarımda bir italyanın japonun yerini tutamıyorlar. tutucu olmaya gerek yok,bundan sonra herkezin gözü yeni çağın yeni tasarımlarına alışacak.
    bagaj durumuna gelince..golf aracın bagajı 300 lt,juke 260 lt ama kapağı kaldırdıgınızda altta 40 lt daha yer var..ayrıca 50 lt stepne yuvası var. ben stepneyi cıkarıp atacağım..yeni aracların coğunda stepne yok artık,lastik şişirme spreyi ve mini kompresör var. tubeless lastik (yarılmadıkça) yavas yavas iner,patlağın durumuna göre bazen inmesi 3-4 günü bulur. son on yılda benim başıma lastik yarılma gibi birşey gelmedi,patladıgında farkedip çektim lastikciye yaptırdım.belki 10 yılda bir kez başımıza gelecek ihtimal için kocaman stepneyi hamal gibi taşıyıp durmak saçma. varsayalım yolda giderken yarıldı..alo diyorsunuz yol yardımı geliyor.stepneyi krikoyu atın hafiflesin arac,benzin sarfiyatınız azalsın.
    bizde maxi boy bebek koltuğu var ve kolayca sığdı,bursaya gittik geldik 5 kişi rahatca yolculuk yapılıyor,bütün eşyamız da sığdı. ana kucagını nasıl sığdıramadınız anlam veremedim?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.