Şimdi Ara

Neo V uygulama oyun kapatma silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neo v modelinde task killeri kullaniyorum fakat yeniden actigimda kapattigim uygulamalar yeniden gozukuyor bunu nasil cozebilirim yada onereceginiz baska bir program var mi? Ayrica oyunlari uygulama kaldir bolumunden kaldirdiktan sonra tamamen sd kartta dosyalarini siliyor mu silmiyorsa bunlari temizleyebilecegim bir program var midir gereksiz seyleri silen



  • wi-fi ile internete bağlanabiliyorum fakat yaptığım internet paketiyle internete girmek istediğimde bağlanmıyor bunu nerden ayarlaya bilirim vodafone kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım ayar göndericez falan dediler msj falan geldiği yok bilen arkadaş var mı?
  • Bilgisi olan yok mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotandcold -- 9 Mart 2012; 18:45:50 >
  • Vodafone dan o mesajın gelmesi lazım. Gelmeden manuel ayarları yapman gerekir herhalde. Ama her operatör için farklı bir ayar olabilir. Normalde Vodafone sim kartı telefona takar takmaz internet ayarını gönderiyor zaten ama çok enteresan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Candemir

    Vodafone dan o mesajın gelmesi lazım. Gelmeden manuel ayarları yapman gerekir herhalde. Ama her operatör için farklı bir ayar olabilir. Normalde Vodafone sim kartı telefona takar takmaz internet ayarını gönderiyor zaten ama çok enteresan.

    Mesaj gelmedi hiç telefon ayarlarından kurulumda sadece wi-fi seçiliymiş o yüzden yeniden girip mobil şebeke ve wi-fi işaretledim oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.