Şimdi Ara

Ne olursa Olsun Yaşamaya Mecbursun !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar;
    Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandos07 -- 20 Ocak 2019; 0:19:21 >



  • Dayı macera mı arıyorsun?

    Çocuğunun iyi bir birey olması için uğraş ve yeni hobiler edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eşiniz veya çocuğunuz ile birlikte yeni aktiviteler yapsanız? Dertlerini eşinle paylaş beraber bir çözüm üretebilirsiniz belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun birlikte aktivite yapmakla olmuyor. Sorun her gün tekdüze yaşam sorunu. Düşünsenize her gün anı ise neden 20 yıl daha yaşamalı? Her gün aynı olan 20 yılı yaşamaktanda birbirinden farklı 10 gün yaşamak daha mantıklı geliyor... İnanın insanlardan soğudum. İnsanın insana yaptığı kötülüğü hangi canlı insana yapar ki ?
    Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor...
    Bir çok hobi edindim ama belli bir süre sonra yine boğuluyorum... 19 yaşından beri her sabah, sabahın köründe kalk işe git akşam gel yat uyu ! Bu nedir yanereye kadar emeklilik desen 57 yaşında... 57 Yaş nedir ya, o saatten sonra ne kadar zamanımız kalacak, ne kadar sağlıklı olacağız ki ne yapalım ?
    İş bitmiş yapı paydos !
  • commandos07 kullanıcısına yanıt
    O zaman bunu dengeli bir şekilde yapmanız daha sağlıklı olacaktır, kızınız ve eşinizi hayatınızdan çıkararakdan değilde. Evinizi birdaha dönmemek üzere terk ederek değilde. Birkaç hafta/ay'da bir geri dönersin, zaten sen onları, onlar da seni özleyecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memursunuz madem ücretsiz 1 yıl civarı izine ayrılabilirsiniz bu sayede geliriniz olmadan dışarıdaki o farklı hayatın nasıl olduğunu daha iyi anlarsınız eminim ki bu durum size dışarı hakkinda yeterli bilgiyi verecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • walkererdem W kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir yaklaşım teşekkür ederim...
  • Hocam okuduğum üzere maddi durumunuz iyi.Para kazanmak için bizde sabah-akşam çalışıyoruz mecburuz.Gene sizde imkan var bizde öyle basıp gideyim deme imkanıda yok çünki para yok.Ailenizle belirli zamanlar yurt dışına gidin,köylere gidip gezin anadoluyu gezin,kayağa gidin,çocuk esirgeme kurumlarını ziyeret edin,lösevi ziyaret edin ve hayatınızın ne kadar güzel olduğunu görün.Karakterinizi zayıf kılıp ailenizi bırakıp gitmek istemeyin araştırma yapın sadece herşey gezmek değil bilimsel makalelere katılın.
  • Abi sokaktaki ortalama bir insana göre iyi bir hayatın olabilir de sanki hayatta zirveye gelmiş her şeyi denemiş bir türlü mutlu olamamış gibi konuşmana şaşırdım. 5000 lira para kazanıyorsan 1000$ eder tüketecegimiz şeyi dünyaya göre tükettiğimize göre abd’deki asgari ücretliden az para kazanıyorsun. Bu paranın hayatında herhangi birşeyi değiştireceğini düşünmem yalnız. Ben ayda 30.000 kazanıyordum ve hayatımda 2.000 kazanıyorkindem hiçbir fark yoktu etrafımdaki insanlara göre bu delilikti ama gerçek buydu. Hesabında milyonlar olur lamboya falan binersin bir malikanede yaşarsın anca o zaman para hayat standartlarını degisir. Yoksa bina yerine rezidansa tanıstım kapıcı çöp taşıyor petek yok yerden ısınıyor bunlar hayatımda hiçbir şey değişmedi hatta daha kötü yönleri vardı.



    Hobilerinin heyecan vermemesinden bahsetmişin. Koşu, bisikletin her insana verdigi kadar keyfi almışsın ne kadar zevk verebilir ki bunlar başlarda zevk alıp sonra almaman normal sanki helikopterden atlayış yapıp hiç heyecanlanmamış gibi konuşmuşsun.



    Bence hayatta seni ne daha fazla mutlu eder onu düşün. O noktaya ulaşmayı hedef olarak koy. İçinde büyük bir ulaşma arzusu oldu mu ulaşmaya çalışırken bile hayattan keyif alırsın. Ulaşınca da hayat standartların yükselecek daha mutlu olacaksındır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de ırgatım ve çoğu zaman bu hissi yaşarım
    arada kimseye haber vermeden arabaynan uzaklara gidiyorum 3-5 gün uzaklaşıyorum
    eyi gelyo
  • hocam dediğin şey çok ütopik.

    insanlar yalnız kaldıkları zaman , haksızlığa uğradıkları zaman , dışlandıkları zaman her şeyi bırakıp tek başına yaşamak ister. bu aslında yenilgiyi kabul edip kendi kabuğuna çekilmektir. bazen ben de dağ evinde yaşamak istiyorum. bir köpek alıyım onunla beraber yaşıyım diyorum ama şu da bir gerçek ki 3 gün evde kalsam canım sıkılıyor , sinirleniyorum. dışarı çıkınca rahatlıyorum. çünkü yapım beni başkalarıyla iletişime zorluyor.

    senin içinde olduğun durum bence yalnızlık. mutlaka kendine bir uğraş bulmalısın. belki bir halı saha takımı , belki bir kurs , belki yeni arkadaşlar.

    o yaşlarda yeni arkadaş edinmek nasıldır bilmiyorum ama kendine bir uğraş bulmalısın. anladığıma göre maddi sıkıntı çekmemişsin hiç o yüzden paranın değerini bilmiyorsun. elimde para olsa sırf bir şeyler satın alarak , parayla yeni maceralar yaşayarak uzun süre kendimi eğlendirebilirim ama alıştığım an paranın değeri kalmaz ve yeni bir uğraş ararım.




  • Bence KARAVAN almayı düşünebilirsin. hem istediğin yere park eder sabahları farklı bi yerde uyanırsın. Yurtiçi yurtdışı kafana göre ailenle takılırsın. düşün derim. mükemmel karavanlar var.
  • BAŞKAN sana rahat batıyor kusura bakma ...
    evin var araban var eşin çocuğun mutlu bir yuvan var daha Allahtan belanı mı istiyon ? sen hiç hayatında bir sıkıntı çekmemişsin yokluk görmemişsin anlaşılan bak ben kendimden örnek vereyim 30 yaşındayım doğru düzgün işim yok eşim yok evde huzurum yok yok oğlu yok birgün yüzü görmedim altımda suv aracım yok bizim gibi adamlar yokluk sıkıntı çekerken böyle adamların halinden şikayetci olması anlam veremiyorum....
    adalatin bumu dünya !!!!




  • ŞU KANALI TAKİP ET. bunlar ne yapıyorsa sen de aynısını yap. tekdüzelikten kurtulursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.