Şimdi Ara

Mutfak Robotu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 175 tl ye kadar mutfak robotu bakıyordum da 2 farklı tip olduğunu gördüm. Biri standlı biri el blenderına çeşitli aparatlar takarak kullanılıyor. Hangi tip daha kullanışlıdır ve hangisini tavsiye edersiniz? Örnek olarak dikkatimi çeken 2 ürünün linkini bırakacağım.

    El tipi:http://www.akakce.com/blender/en-ucuz-fakir-mr-chef-quadro-seti-fiyati,4706155.html
    Standlı:http://www.akakce.com/mutfak-robotu/en-ucuz-arnica-aa-1050-prokit-444-plus-fiyati,20254.html

    Kullanış ve fonksiyon olarak tavsiyelerinizi bekliyorum..







  • Yok mu arkadaşlar cevap verebilecek birisi,Mümkünse bu gün sipariş vermek istiyorum.
  • Arzum'un Blendart adındaki ürünü hoşuma gitti, bunu sipariş verdim. Teşekkürler..http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar1003-blendart-blender-seti-kirmizi-246098332
  • hayirli olsun, memnun musunuz hocam?
  • comexx C kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum, evet çok memnunum, gayet başarılı olmuş buz kırma vs. hiç zorlanmıyor aparatları da yerli yerinde, hiç kalabalığı yok
  • Biz de Aralik 2016'da Arzum Blendart 1kW ürününü hepsiburada'dan 165 TL ye aldık.http://www.hepsiburada.com/arzum-ar1003-blendart-1000w-multi-blender-seti-kirmizi--p-MTARZAR1003

    Eşim memnun ancak bir süre sonra aşırı derece ses çıkarmaya başladı, ürünün üst tarafında tork transfer eden dişlileri kırılmış. Garantiye verdik, 1 hafta içinde parçanın yenisini verdiler. Servisteki yetkili buz ve kuruyemiş kırıyorsanız garanti karşılamayabilir dedi, biz şok olduk. Ne yapacağız, yoğurt mu koyup çalıştıracağız?




  • comexx C kullanıcısına yanıt
    Aynı dişliyi fakirdede kullanıyorlar aynı olay bizimde başımıza geldi ,dişliaçık beyaz renkli .daha kaliteli makinaların dişlileri daha farklı krem renginde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    o dişlinin orda olma sebebi, aşırı zorlanma durumunda motora arıza verdirmemektir. Her makinada olur. Renk kalişte ile vs. pek alakalı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heart06

    o dişlinin orda olma sebebi, aşırı zorlanma durumunda motora arıza verdirmemektir. Her makinada olur. Renk kalişte ile vs. pek alakalı değil.

    renkten kastettiğim şey kullanılan dişlilerdeki materyal farkı braun ve philipsin kullandığı dişliler daha farklı malzemeden üretiliyor ve daha dayanıklı
  • El blenderlı mutfak robotu seçimi için Tefal, Braun, Moulinex, Homend, Philips, Arçelik-Beko ve Fakir markalarını inceledik.
    Kıstaslarımız: Minimum 1000 watt motor gücü, çırpma aparatında tek tel yerine çift tel olması ve garanti şartları idi.
    Piyasadaki ürünlerin çoğu 700-800 W gücünde.

    Hanımların gözdesi Braun şık tasarımı ve tek telli çırpma aparatı ile fos çıktı ve ilk elenenlerden oldu.
    Moulinex'in blenderlı modelini bulamadık.
    Bir diğer gözde Tefal 700 wattlık motoru ve kesici, çırpıcı gibi aksesuar parçalarına garanti vermemesi ile bir diğer elenen marka oldu.
    Keza Philips de diğer aparatlara garanti vermeyenlerden. Motor gücü 700 W.
    Homend aksesuar parça arızası durumunda ilk arıza için ücretsiz değişim yapıyor fakat diğer parça arızaları için ücret talep ediyor ve garanti vermiyor.
    Fakir aksesuar parçaları için 6 ay garanti veriyor, 1000 wattlık motoru ve kırma/parçalama aparatının 4 kollu olması sayesinde buz kırma özelliği ile öne çıkıyor.
    Arçelik-Beko grubu 700 W ile 1500 W arasında değişen modelleri ile 1 sene aksesuar garantisi vererek ipi göğüsleyen marka oluyor.

    Fakat yine de biz siyah rengi olduğu için Fakir Mr.Chef Quadro modelinde karar kılıyoruz. Şu an fiyat araştırması yapıyorum, alınca deneyimlerimizi de paylaşırım.




  • Hanıma doğum günü hediyesi almıştım, gayet memnunuz. link isteyene bırakıyorum.

    https://www.taspinar.com/urun/tefal-masterchop-4-bicakli-maxi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.