Şimdi Ara

MUHALEFETİN AMACININ NE OLUŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda muhalefet partilerinin amaçları hakkında ciddi şaşkınlık içine girmeye başladım.


    Altılı masadakiler; bu ülkenin zaten hali ortada, biz de iyi kötü meclise girelim kafamıza göre sorumluluk olmadan iyi kötü takılalım, zaten kazansak da hiçbirşeyi düzeltemeyiz diye düşünüyorlar sanırım. AKP yine kazansın biz de arada atarız tutarız yine yolumuza bakarız mı diyorlar.


    Ben artık davranışlardan öyle anlamaya başladım. Seçim kaybetmek için, AKP'ye puan yazmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Başörtü meselesinin ortaya atılması alakasızlığın dikalasıydı. Halen adayın söylenmemesi. Neyin kafasını yaşıyorlar anlayamıyorum. Seçim kazanmak isteyen bir topluluk böyle davranmaz.


    Muhalefet kesinlikle seçim kaybetmek istiyor. Ve ben buna çok üzülüyorum. Kendi geleceğim, çocuğum olursa onun geleceğinden çok şüpheliyim. Kahve içmenin bile lüks hale geldiği ülkede nasıl bir gelecekten söz edeceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 12 Kasım 2022; 11:46:11 >







  • Malum kisiden korkuyorlar

    Bi tane imamhatip mezunu yani aslinda lise mezunu bile sayilmamasi gereken kisi koca 100 milyonluk ulkeyi esir almis ozguveni sayesinde milleti tir tir titretiyor inim inim inletiyor. Adamin ikili konusmalarina bakin çevresiyle daha espiri yapmayi bilmiyor bildiğin kahvehane dayısı konusmlari tutuk tutuk mantıksız sozler söylüyor aklen ondan üstün en kötü 20 milyon insan vardir bu ülkede cocuklar dahil

    Bay kemal bayan meralle olmaz cesur bi adam lazim İnce gibi Özdağ gibi Tanju başkan gibi

    Demokrasinin rafa kalktığı yerde en gür sesli en güçlü iradeli kazanır
  • Kaybetmek için değil kazanmak için her şeyi yapıyorlar. CHP kazanmak için hiçbir sınır tanımıyor. Hiçbir değeri hiçbir kırmızı çizgisi olmayan bir partiye dönüştü.


    İyi Parti ise büyüme derdinde. Daha çok kesime uzanmaya çalıştıkça o da aynı derecede yozlaşacak. AKP eskilerinin içine doluşmasına izin vermemeli.


    Ayrıca altılı masada bir güç savaşı yaşanıyor. İyi Parti masaya ağırlığını koymaya çalışıyor ama toplam oyları yüzde 2 bile etmeyen 4 parti buna engel oluyor.


    Belki de bu masa başından beri bir hataydı.

  • Malum kisiden korkuyorlar

    Bi tane imamhatip mezunu yani aslinda lise mezunu bile sayilmamasi gereken kisi koca 100 milyonluk ulkeyi esir almis ozguveni sayesinde milleti tir tir titretiyor inim inim inletiyor. Adamin ikili konusmalarina bakin çevresiyle daha espiri yapmayi bilmiyor bildiğin kahvehane dayısı konusmlari tutuk tutuk mantıksız sozler söylüyor aklen ondan üstün en kötü 20 milyon insan vardir bu ülkede cocuklar dahil

    Bay kemal bayan meralle olmaz cesur bi adam lazim İnce gibi Özdağ gibi Tanju başkan gibi

    Demokrasinin rafa kalktığı yerde en gür sesli en güçlü iradeli kazanır
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Gelecek partisi ve demokrat parti yerine 2 tane saklaban alsalardi en azından gülüp eglenirlerdi

    Deva ve saadet gene biraz is yapar
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Deva ve gelecek partisi ile ittifak kurulmamalıydı. hatta belki de saadet ile. Bugün yaşadığımız sorunların ana nedeni bu 3 partinin tutumlarıdır. Bu 3 parti ülkenin tüm sorunlarının çözümünü değil devam etmesine neden olan 3 parti. CHP ise bu 3 partiyi üzmemek için çırpınıyor. İyi parti son zamanlarda bu troyka ile bozuştu.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Bu 3 parti akpden yuzde 5 eksiltebilse ve başkanlik seciminde de yuzde 5 erdogan yerins muhalif adaya gitse secimin kaderi degisiyor ama

    Dusun 2018deki secimde bile 52 aldilar

    Eksilt 5 puan hop yuzde 47 gg
  • ülkeyi bu hale getiren iktidar. sürekli eleştirilen muhalefet. sonra da çıkıp: bu muhalefet ne yeağ? deniyor. komik misiniz? ülkemiz onyıllardır sağ ideoloji vb. siyasetler tarafından yönetiliyor. halen en sağcı aday beklentisi taşıyanların gırla olması kadar komik.

    vatandaşı olmasak eğlenceli bir yer aslında. sağcılıkla dolu günler.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Muhalefete muhalefet etmek en kolay şey bu doğru fakat muhalefet dediğimiz şeyin kimi temsil ettiği de önemli. Mültecileri göndereceğim deyip de mülteci sevdalısı ve hatta Türklere hakaret eden bir adamı partiye üye yapmak en hafif tabirle omurgasızlıktır, ilkesizliktir.


    Muhalefetten değişim talep ediyoruz. Aynı düzenin farklı adlarla devam etmesini istemiyoruz.

  • Başörtüsü meselesini gündeme getiren Kılıçdaroğlu idi. bahanesi ise Erdoğan'ın bu konuyu zaten gündeme getireceğiydi. peki ne oldu? Erdoğan bu konu üzerinde tepindi de tepindi. Meral Akşener açıkça Kılıçdaroğlu'na yanlış yaptın dedi çünkü yanlış yaptı. Sonuç olarak Erdoğan'ın eylemlerini önleyemediği gibi muhalif kanadı da böldü. Bugün Erdoğan'ın teklifine Davutoğlu olumlu yaklaşırken Meral Akşener itiraz ediyor. Kılıçdaroğlu ise her zamanki iktidarsızlığında.


    CHP'ye eleştirimiz başından beri ilkesizlikten geliyor. Kazanmak için her yolu denemeye hazırlar. Peki her yol nedir? Her görüşten kişiyi içeri alarak mı büyür bir parti? pekiş ya ilkeler? Peki ya partinin temsil ettiği görüş? Bunların ne önemi kalıyor? Partinin içi eski islamcılar, liberaller, komünistler, kürtçüler ile doldu. Bugün de öğreniyoruz ki Türklere hakaret eden adam Kılıçdaroğlu tarafından gösteriş ile karşılanıyor. Partiye üye yapılıyor. Atatürk'e hakaret eden il başkanı, TSK kimyasal silah kullandı diyen genel başkan yardımcısı, Seyit Rıza'ya general diyen gençlik kolları başkanı...


    Peki bu partinin cumhuriyetçilik ile ne alakası kalıyor? Temsil ettiği, oy aldığı kitleden taban tabana uzak insanların üst mevkilere geldiği bir ucube şu an CHP. Demokrasiyi getirecek diyoruz zaten bunu Saadet bile diyor. Demokrasi demeyen parti mi var? Yolsuzluklara karşı çıkmayan, yoksulluğu yok etmeyi istemeyen parti mi var? CHP bu haliyle diğer partilerin birer kopyası oldu. Kimliksiz, kişiliksiz, karaktersiz bir parti. Fakat hala daha utanmadan Atatürk'ten bahsederler. Onlar için Atatürk yalnızca bir maskeden ibaret.


    Ben artık CHP'den hiçbir şey beklemiyorum. Dostlarıyla iktidara gelecek olan Kılıçdaroğlu ne eğitimde ne ekonomide ne de sosyal alanda hiçbir şey katamaz bu ülkeye.


    Tek beklentimiz Erdoğan'ın gitmesi. Gittikten sonra yeni CHP'nin içindeki irinlerin nasıl patladığını göreceğiz.





  • izlesene
    Ülkemizde Muhalefet Ne İşe Yarar (Ali Sunal, Haldun Dormen, Haluk Bilginer)
    https://www.izlesene.com/video/ulkemizde-muhalefet-ne-ise-yarar-ali-sunal-haldun-dormen-haluk-bilginer/9680640
  • abi bu iktidar da muhalefet de milletin yansımalarıdır. çoğunluk böyle demek ki. şimdi 60+ milyon insanı düzeltmek de.. uzun iş...


    değişim istiyorsak kendimizden başlayalım çünkü müdahale edebildiğimiz tek insan kendimiziz, herkes yavaş yavaş kendini eğitirse olur. bunun için de bi akım başlamalı, artık nasıl olur bilmem, ihtimaller çok..

  • birincisi armudun sapı, üzümün çöpü diyerek, bilerek-bilmeyerek siyasal islamın hizmetkarı olmaktasınız. uyandırmış olayım.

    ikincisi, şu anki iktidarın EN BÜYÜL ALTERNATİFİ chp'dir. chp'yi karalamaya, şeytanlaştırmaya çalışan her şey de, siyasal islama hizmet etmektir, nu da ikini uyarım.

    boş-beleş hamasi zırvalarla fink atmak yerine, gerçekten ne istediğinizi, kim olduğunuzu iyice bir düşünün . eğer şimdiki düzenin devamını istiyorsanız, aynen böyle devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Kasım 2022; 22:40:22 >
  • hiç bir amacının olmayışı. adamların yapacağı iki şey

    1-ekonomiyi sürekli gündemde tutmak

    2- suri,afgan cart curt göçmenleri konuşmak


    çenelerini kapatığ şu ikisini konuşsalar kesin kazanacaklar ama adamlar kazanmamak için politika üretiyor.

  • Adaya akp nin atacağı pislikleri bildikleri için son ana kadar adayı açıklamazlar. Bu çok normal. Akp islamina göre yalan ve iftira helaldir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.