Şimdi Ara

MoH: Warfighter'ın İncelemeleri Hayal Kırıklığı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
10.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • medal of honor 2010 da senaryodan kaybetmişti BSC İncelemesinde de zaten hakikaten silah sesleri berbattı onun dışında daha oyunu denemedim bir şey diyemem

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • amerika ve düşmanlarını sıralayalım...2. dünya savaşı japonya ve almanya...60'lı yıllar vietnam ve cuba...80'lerden itibaren ağırlıkla rusya ve müslümanlar...herkes bu saydığım devletler ve müslümanlarla amerikanın ne işi vardı da savaştı merak etti mi...ki bu saydıkarımın hiçbirinin amerikanın bulunduğu coğrafyayla ilgisi yokken...amerika sütten çıkan ak kaşık olduğu için oyunu yapanlar da haklı olarak amerikayı ve askerlerini kahraman gibi göstermeye çalışmış...sözün kısası ea, dice, danger close ve tabii ki activision birazcık gerçekleri görmeye başlamalı...oyuna gelecek olursak danger close da hikaye anlatımı, kurgu ve oynanabilirlik için gerçekten 40 fırın ekmek yemeli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan sanki codda müslümanları düşman olarak göstermiyor ha mw2de vurdugunuz o adamlar tarla turbumuydu, daha 2 hafta önce favela mapında tuvalette arapca yazılı olan çerçeve bulunmadımı, hiç bir zaman hikayesi için oyun almadım, oyun kötü olmus iyi olmus önemli degil , benim için önemli olan multiplayer performansıdır, multidede hangi oyunun kral olduğu ortada zaten..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında hala tereddütlerim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Kim ne derse desin oyun bence güzel bu aldığı puanları hak etmiyor. Ayrıca bazıları çıkmış müslümanları öldürdüğümüz oyunları istemiyoruz demişler. Avrupa da türk dediğiniz zaman adamlar size küfür ediyor fakat orta asyada bir tek türkleri terörist olarak görmüyorlar adamların görüşü bu günüzde ABD ye karşı çıkan herkes bunun bedelini ödüyor. Örnek vereyim en basit bu oyunda bile dünya haritasını gösteriyor türkiyenin etrafı düşman olarak işaretlenmiş bir tek türkiye aralarından sıyrılmış bunun nedeni bizim yalaka olmamızdır biz ABD yandaşlığı yapmaz isek çok değil 2. BF3 de veya MOH da veyahut COD da türkiye saldırılar yine aynı teröristleri öldürüler fakat bu sefer ölen türk halkı olur . Bu işler böyle ilerliyor. Yıllardır ABD - RUSYA savaşını işleyen cod buna örnektir . Amerikalılar arapları sevmiyor oyunda saldırıyorlar . Bunlara ek olarak bazılarıda diyorki neden MOH da Türk özel birlikleri yok örnek BORDO BERELİ yazmışlar , şimdi bizim bu oyunda yer almamız için önce kendimizi kanıtlamamız lazım . Oyunda ülkelerin kendine ait silahları var örnek teröristin bile keleşi var gel gelelim bize . Daha kendi silahımızı üretemiyoruz oyunlarda yer etmeyi planlıyourz. G3 - bixi - Dragunov - MG3 - MP5 - Bu silahları kullanıyor Türkiye hangisi türk yapımı ? Adama gülerler ya ...


    "Kobra" isimli askeri aracımız bfbc2'ye birebir aktarıldı. ve de bf3'de close quarters dlc'siyle gelen türk yapımı sniper tüfeği JNG-90 var. ;)

    ve de 30 kez falan düzenlenen özel timler arası turnuva vardı.. bordo bereliler 28 kez 1. olmuştu diye biliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • En az Battlefield 3 kadar puan alır diye düşünüyordum.Belki de daha fazla.Multisini falanını filanını bilmem ama son zamanlarda oynadığım en başarılı senaryo moduna sahip oyun Medal of Honor - Warfighter şuan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu bugün oynamaya başladım senaryo modu bence çok sağlam henüz multiplayer oynamaya başlamadığım için bişey diyemem o konuda fakat bu incelemelerin neye göre yapıldığını da merak etmiyorum değil. Yani oyun benim beklediğimden çok daha iyi gidiyor şuanda en azından senaryo modu olarak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 28 Ekim 2012; 4:19:49 >
  • Oyunu oynamadım ama oyuna 5 puan veren iki site olan Eurogamer ve Destructoid incelemelerini okudum. Zaten Destructoid'in ne kadar saçma bir puanlama sistemine sahip olduğunu az çok biliyorum. Sürekli sansasyonel puanlamalarla dikkat çekmeye çalışan, bir oyunu ya çok seven ya da nefret eden bir yapısı olduğunu, ama arasını bulamadığının gayet farkında insanlar. Bir bakarsın, ortalaması 8 olan oyuna 3 puan vermiş. Bir bakarsın, ortalaması 5 olan oyuna 9 vermiş. Bu puanlamalar elbette kişisellik içerir ancak eğer inceleme konusunda ciddi bir iş yapmak istiyorsan puanlama kriterlerin de ciddi olmalı.

    Genel olarak "oyun kötü değil ama çok iyi de değil" şeklinde açıklama yapmışlar. Eğer bir oyuna bunu söylersen benim aklımda ortalama 7 puan oluşur. Ama hem böyle söyleyip hem 5 veriyorsan puanlamanla dikkat çekmeye çalışıyorsundur. Ortada iyi kötü bir yapım var ve 5 puanlık bir oyunu normal şartlarda kimse oynamaz. Fakat oyunu beğenenlerin de, ya da "fena olmamış" diyenlerin de az sayıda olmadığını görüyoruz. Hatta kendi sitelerinde bile notlandırmaları eleştirmişler.

    Bu notlandırmaların en büyük sebeplerinden biri, oyun için önceden fazla reklam yapılması, fazla övülmesi ancak beklenildiği gibi çıkmamasıdır. Yani "biz en az 9 puanlık bir oyun yapıyoruz" denildikten sonra oyun o kadar da iyi olmadığı zaman normalinden çok daha düşük puan verme durumu söz konusu gibi gözüküyor.

    En iyisi daha ciddi notlandırma yapan siteleri beklemek olacak. Belki oynadıktan sonra ben de beğenmeyeceğim oyunu ama 5 puan vermek de biraz fazla acımasızlık olur. 5 puanı hak eden oyunları az çok biliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Ekim 2012; 22:10:57 >




  • Bana göre oyun fena değil,fps severler için farklı bir deneyim olucak 10/ 7 gibi bir puan hak ediyor :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çöp olacağı baştan belliydi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5pac

    BF3 ün senaryosu çokmu iyiydi ona niye düşük puan verilmedi.. Adama sorarlar böyle cevap versinler bakalım.


    On numara yorum yapmışsın tebrik ederim. Gerçekten BF3 ile MOH un arasında dağlar kadar fark olduğunu sanmıyorum.Bu oyun incelemelerini yapan kişiler neye göre puan verdiklerinin bilincinde değiller.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu oyun dünyasında gerçek savaşı andıran 2 oyun vardır benim için birisi Battlefield 3 diğeride Medal of Honor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun patlak olacağı en baştan belliydi,animasyonlar bf 3 ile aynıydı zaten nerdeyse,hadi o bir eksi sayılmayabilir ama yok efendim ön sipariş yapana bf 4 beta key dağıtmalar,incelemeleri oyunun çıkışından sonrasına ertelemeler falan,belliydi,BETER OL EA

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginyakin

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    çöp olacağı baştan belliydi .


    abi sen gerizekalımsın ?? oyuna ilk başta kötü yorumlar yapıyorsun ardından iyi sonra tekrar kötü zekandan şüphe ediyorum dostum ;)

    "BSC Misafiri" üyeliği, foruma üye olmadan foruma mesaj atan kişilerin ortak üyeliğidir. Farklı farklı şeyler yazılması normal yani.
  • hele o oyunun sonundaki cenaze videosunda ağlayacaktım ya süper olmuş bence senaryo.
  • Bazıları BF3 e nie düşük puan verilmedi diyor.Herhalde onlar MOH adını ilk defa duyuyor.Allied Assault oyunundaki Omaha sahnesi bilmiyorlar yoksa senaryo modu zayıf olan bir MOH un ne kadar gülünç olduğunu anlarlardı.İnsanlar multi isteseydi sadece daha geçen sene çıkmış BF3 oynardı MOH değil.
  • COD'u eleştiriyoruz ancak şu Ea ondan da beter.Biraz senaryo koy bişeyler yap single moduna.Yok illa multiye yatırım yapalım da biraz daha para kazanalım,açgözlülük değil de ne

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şaşırmadım gösterilen videoyla Beta arasında dağlar kadar fark vardı. Satışları pek iyi gitmeyecek bu oyunun !!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • valla ben aldım ea parayı cekmedi bana bedavaya geldi :D hep ea mı beni kazıklıcak bende biraz kazıklayım dimi hahaha

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.