Şimdi Ara

Modem ile ilgili TD-W8968

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar; bu bir klasik konu arkadaşlar o yüzden kusura bakmayın. 15gün önce yeni bir modem aldım; tp-link TD-W8968 modem, şimdi evde 3 kişi olduğumuz için 3 mbps yetmiyor, bende uydunettin sınırsın 10mbps geçmeyi düşünüyorum yanlız rounter kullanmadan mevcut modemi mi kullanabiliyor muyum onu öğrenmek istiyorum. Şuan kablo nete uygun bir modem almak istemiyorum nedeniyse şuan kullandığım modemden çok memnun olmam. Şimdidem teşekkür ederim.



  • mevcut modem uydunete uymaz uydunetin kendine has bi modemi var o yüzden uydunet kullanmak istiyorsanız modem almak zorundasınız... Şuan kullandığınız modemi ancak uydunetin verdiği modeme router olarak kullanabilirsiniz eğer çok memnunsanız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildizz35

    mevcut modem uydunete uymaz uydunetin kendine has bi modemi var o yüzden uydunet kullanmak istiyorsanız modem almak zorundasınız... Şuan kullandığınız modemi ancak uydunetin verdiği modeme router olarak kullanabilirsiniz eğer çok memnunsanız...

    Bugün tp-linktende aynı cevap geldi teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Damaskrov

    Merhabalar; bu bir klasik konu arkadaşlar o yüzden kusura bakmayın. 15gün önce yeni bir modem aldım; tp-link TD-W8968 modem, şimdi evde 3 kişi olduğumuz için 3 mbps yetmiyor, bende uydunettin sınırsın 10mbps geçmeyi düşünüyorum yanlız rounter kullanmadan mevcut modemi mi kullanabiliyor muyum onu öğrenmek istiyorum. Şuan kablo nete uygun bir modem almak istemiyorum nedeniyse şuan kullandığım modemden çok memnun olmam. Şimdidem teşekkür ederim.



    Birkaç hafta içinde Tp-link kablo modemler Türkiye pazarına girmiş olacak. Beklerseniz Tp-link kablo modem de alabilirsiniz.Haberi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_114946438/f_//tm.htm#115382721




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.