Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
20
Favori
15.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdi abi senin yerinde olsam çektiğim videoyu youtube Apple Scandal diye atarım birde alt yazı çakarım. :)

  • Philips'in telefonu Android tabanlı değil yanlız. Özel çin işlestim sistemi var diyebiliyorum

  • Apple fan boylarının yaylım ateşine hazır olun arkadaşlar :)

  • Apple yakında özerklik talep eder Silikon Vadisi'nden. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum.
  • By tur jonulari paylasmaniz cok guzel Boyle birbsaygisizlik kabuk edilemez.

  • başımıza gelenleri görünce dövdüler sandım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle baştan sona büyük saygısızlık, ne bu ya manav dükkanı mı bu ? zaten Erdi abi o yetkili bayanla konu hakkinda uzlaşma sağlamış , o adamın derdi nedir ? kültür ve kültürel farklılıkların getirdiği bir davranış ve dedigin gibi Erdi abi bizi 3. dünya ülkesi gördükleri için
    "herşeye eyvallah der kim ki bunlar" tavrında bir bakış açısı bu terbiyesizler, başı boş insanlar tükenmez bu gibi kuruluşlarda özellikle ülkemizin bu tablosunda ...

  • O Apple çalışanlarının yaptıkları saygısızlıktan başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklama ihtiyaclari yok demek ki. Ben 1 saat da ceksem izin vermeniz lazim falan gibi dusunuyorsunuz da, cekim yaptiginiz firma general mobile degil onu bi hatirlamak gerek. Magazada urunlerinin elestirildigi bir cekimin neden yapildigini magaza sorumlusu ve orada bulunan yetkililer ustlerine nasil aciklayabilecek bunu dusunmediniz mi hic?

    Bu arada sizin tartismalara ihtiyaciniz var gibi haftada iki kere apple tartismasinin ekmegini yemek icin haber yapiyorsunuz, tarafsizim diyebilmek icin de bir haber daha yayinliyorsunuz sonuc super...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fırat.Duran

    Erdi abi senin yerinde olsam çektiğim videoyu youtube Apple Scandal diye atarım birde alt yazı çakarım. :)

    Böyle bir şey yaparsanız şahsen videoyu yaymak için elimden geleni yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi bey sonuna kadar arkanızdayız burası 3.dünya ülkesi değil bunu anlayacak bu insanlar.

  • Ağır saygısızlık, önce videoyu izleyip şimdi bunu izlemiştim ve videoda Erdi Bey ne kadar garip davranıyor. Aaaa ne dedi "kes kes hadi hadi mi diyorlarmış ?" diye şaşırarak izlemiştim. Halbuki donanımhaber ekibi ile olmasa da BSC ekibi ile çekimlere katılmıştım ve gayet keyifli geçer diye fikrim vardı.

    Apple gibi kapitalzmin dibinde olan bir firmanın bizimki gibi bir ülkede (bizimki gibi derken gazetecilere olan davranma hakkını kendinde bulabildikleri) böyle davranması şaşırtıcı değil. Şaşırtmaması ayıbı olduğundan daha küçük göstermez tabii ki de.

    Gerçekten ama gerçekten çok sinirlendim. Apple ürünlerine karşı pozitif bakan bir adam idim, üstün başarıları ile negatife çevirmeyi başardılar..

    Erdi bey'in üzülmesi gerekti belki ama bu kadar adama ne mal olduklarını göstermiş olması 100lerce saatlik apple incelemesinden daha etkili oldu satın alma aşamasındaki karar verme sürecime...

    O densizlere maruz kaldığınız için gerçekten üzüldüm Erdi Bey.





  • samsung alan arkadaşım ses kısık geliyo sorunuyla servise verdi kendi servisi anakart bozulmuş denip 1 ay sonra 800 lira istendi teknosada çalışıyoruz kime sorarsanız samsung dan uzak durun diyor çünkü hepsi satış sonrası muameleden muzdaripler samsung satanlar bile böyle söylüyor HTC LG DISCOVERY ne alırsanız alın ama SAMSUNG ALMAYIN BİN PİŞMAN OLURSUNUZ

  • quote:

    Orijinalden alıntı: action4ever

    Reklama ihtiyaclari yok demek ki. Ben 1 saat da ceksem izin vermeniz lazim falan gibi dusunuyorsunuz da, cekim yaptiginiz firma general mobile degil onu bi hatirlamak gerek. Magazada urunlerinin elestirildigi bir cekimin neden yapildigini magaza sorumlusu ve orada bulunan yetkililer ustlerine nasil aciklayabilecek bunu dusunmediniz mi hic?

    Bu arada sizin tartismalara ihtiyaciniz var gibi haftada iki kere apple tartismasinin ekmegini yemek icin haber yapiyorsunuz, tarafsizim diyebilmek icin de bir haber daha yayinliyorsunuz sonuc super...

    Ne talihsiz bir açıklama olmuş bu yorumunuz. Diyorsunuz ki, Apple'ın istediği gibi video çekmeyeceksen ne işin var orada? Aslında haklısınız, bir daha da gitmeyiz eğer istekleri buysa.

    Hem davet edeceksin hem soru-cevap seansı yapmayacaksın, hem video çekimine (7 dakika süren var diyerek) koşullu izin vereceksin hem de videonun bitirilmesine izin vermeyeceksin.

    Anladığım kadarıyla kalın olan kısım size normal bir davranış olarak geliyor. Ben de söyleyecek söz bulamıyorum. Nokia yöneticisinin gözlerine bakarak fiyatınız yüksek kaçmış olmamış diyebilecekken, Apple'da en hızlı iMac, tek çekirdek başarımı için bazı noktalarda giriş seviyesi Mac Pro'dan daha hızlı olmayı başarıyor diyemeceğim yani öyle mi, üstelik her ikisi de Apple ürünü iken ?

    Başta dediğimi sonda tekrarlamış olayım; çok tahisliz bir yorum olmuş sizinki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Apple çalışanının davranışlarındaki tutum size ve bize yapılan bir hakarettir terbiyesizliktir dediğiniz gibi nokia'ya olanlar ortada ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin.

  • program için teşekkürler.
    ısırık elma artık iyice çürük kokmaya başladı.

  • Merhaba Erdi Bey. Yaşadığınız olay gerçekten üzücü, kesinlikle kabul edilebilir değil. Bazı konularda da fazla duygusal yaklaştığınızı düşünüyorum. Mesela oraya kadar geldik, bazıları karşıdan geldi bir şey ikram edilmedi dediniz. Yani tabi bir şeyler ikram edilse güzel olurdu ama ikram etme zorunlulukları yok. Yani karşıdan bile gelinse Marmaray sistemi ile sadece 7 dakikada kıta değiştirilebiliyor. Video konusu tam bir skandal bence, sizi oraya davet ettilerse bu konuda her türlü kolaylığı sağlamak zaten Apple'ın işine gelir. Sanmıyorum ki başka ülkelerde de durum böyle olsun. Türkiye'deki personel ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu olay dışında açıkçası her ürüne objektif yaklaştığınızı düşünmüyorum. Galaxy S5 için dizi halinde inceleme yayınladınız ama iPhone 5S incelenmedi bile. "Apple Samimiyetsiz" diye haber başlığı girildi Mesut Bey tarafından. Samsung Apple'ın Parmak izi okuyucusunu ve çift led flaşını 6 ay aradan sonra taklit etti fakat Samsung aleyhine bu kadar sert haberler yapmadınız. Sizin Samsung'a Mesut Beyin ise HTC'ye sempati duyduğunuzu siteyi takip eden herkes anlayabilir. Bunu kesinlikle eleştirmiyorum, her ne kadar editör de olsanız elbet seveceğiniz markalar olur. Fakat maalesef incelemelerinizde ve haberlerinizde objektif davranamıyorsunuz.





  • 33:07 - 33:21 Donanımhaber'de şimdiye kadar görüdüğüm açık ara en iyi bölümdü
  • Erdi Bey 'e yapılan tam bir rezalet , çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız Türkiye kesinlikle 3.Dünya ülkesi olarak görülüyor. Ülke olarak iyi bir yerde değiliz belki ama içinde yaşayan o kadar değerli insanlar var ki , o insanlara haber kaynağı sağlamaya çalışan birine bunu yapamazsınız.

    Apple 1Gb ram in yetmediği konusu gene dillendi , editörlerimizden şuraya bir göz atmalarını istiyeceğim . Bence daha çok araştırılması gereken bir konu ve altında yazılımsal nedenler yatıyor . Benim hazırlayacağım yazınında sizinki kadar düzgün olmayacağını düşünüyorum .


    http://www.youtube.com/watch?v=G9ozrEQSMho



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strahd_von_zarovich -- 27 Ekim 2014; 1:42:47 >




  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki tamamen haklilar demiyorum fakat mazur gorulebilme sanslari var birkac konuda bunlari da yazmak lazim diye yazdim ustteki yorumu, yorumlarda yeterince elestirilmis zaten ayni seyleri yazmaya gerek yoktu.

    Bir de sanirim sizin saygi gosterilmesi gereken biri oldugunuzu bilmiyorlar, ya da biliyorlar ama kurallari geregi boyle bir uygulama yapmak zorundalar. Belki politikalari da herkesi esit gorme uzerinedir. Kisisel algilamamak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.