Şimdi Ara

Mio C520 ( Türkiye + Tüm Doğu Avrupa Ülkeleri ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
2
Favori
101.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hepiniz kolay gelsin bende mio c520 kullanıcısıyım ancak cihazımda 2007 haritası bulunmakta ve bu yazılımı yapan firmayı aradım 2008'in 7 ayı olarak yeni bir yazılım çıkmış ancak ben bu dosyayı hiç bir yerde bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    SAYGILARIMLA
  • Valla bende bu cihaza para verip aldim.Sanirim haritanin legal olarak yayinlanacagini sanmiyorum.
    Gecenlerde ingiltereye gittim.Haritanin olmamasi sorun oldu.Bende ingiltere haritasini yukledim.Yetmedi turkiye yeni haritasini da yukledim.
    Herkesin bildigi gibi mio pocket yazilimi var.Bunu uygulayin show olsun.
    Geri kalan harita yukleme olayi icin buraya nasil yukleyecegimi bilmedigimden yukluyemiyorum ama mio yazilimi icindeki 3 adet (bir exe dosyasi bir rar dosyasi birde baska bir sey daha var bakmam gerek.(diger laptop pili bitik acamiyorum) bunlari alip degistiriyorsunuz.
    Ondan sonra veriyorsun fbl dosyalarini.Cihaz hup diye kabul ediyor.Aman harita guncel degil ' harita orjinal degil ivir zivir msj gelmiyor.
    Su anda almanya ' ingiltere turkiyeninde 2008.1 haritasi var.

    Bir ara exe leri filan rapide yuklerim sizde showunuzu yaparsiniz.
  • ben mio nun sitesinde çok aradım ama bulamadım dosyayı indiren bi arkadaş varsa burayada koyarsa çok sevinirim.
  • @dem bey merhaba,

    Cihaz ile birlikte gelen cakmak adaptorunun gucu (veya sirri) nedir acaba? Baska USB cikisli kablolari denedigim de cihaz kesinlike sarj etmiyor. Kutudan cikan kablonun ozelligi diger kablolarda olmadigindan bu sorunu yasiyorum gibi. Goruslerinizi alabilirsem sevinirim.

    Hama'nin USB baglantili adoptorunu deniyorum. (kablo kaliınligi orjinalinden ince oldugundan benim icin onemli

    Tesekkurler,
  • arkadaşlar tekrar merhaba,

    Harita güncellemelerine ilişkin bir bilgisi olan varsa haber verebilir mi acaba?

    Teşekkürker
  • arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben 7-8 ay önce bir MİO 720b aldım hala güncelleme bekliyorum 3 gün evvel aradığımda albim 1 ay sonra diyor cihaza diyeceğim bişey yok ama harita poroblem albim bu konuya ciddi eğilmiyor ben 875 ytl ye akıllandım alacak olanlar biraz araştırsın bana göre cihazın arkasındaki harita üreten firma önemli.şimdi adem kardeşimiz yazıyor bu gün yarın o beni pekde bağlamıyor .ben 875 ytl ödeyerek aldığım cihaza niye 1 yıl güncelleme bekliyeceğim atı alan üsküdarı çoktaaan geçti.ben şunu öğrendim herkesle paylaşmak isterim cihazın tr haritası BAŞARSOFT destekliyse düşünmeden al çünkü ciddi firma.herkese kolay gelsin
  • arkadaşlar ben mio c-520 aldım dün bugün test yaptım otobanda sola dönün dio sola dönecek yer yok bu nun gibi şeyler ve gittigim yolu yanlış yerden götürüyor o haritadanmı kaynaklanır yok sa cihazda bir sorunmu var arkadaşlar hiç bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim bu siteyide arkadaşım tavsiye etti burda herşeyi bulabilirsin diye yorumlarınızı okudum gerçekten çok güzel yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden saolun
  • Keşke arkadaşınız daha önce tavsiye etseydi burayı Muhtemelen aldığınız üründe 2007.10 Başarsoft datası var,ve maalesef çok eski artık ve o cihaz için güncelleyemiyorsunuz.Aylardırda alanlar bir çözüm arıyor ama bulan ve henüz yazanda yok,firma sanırım haziran ayından bu yana 1 hafta,1 ay gibi bilgiler veriyor ama süre nedir net o da yok.Ama şu bir gerçek olsada Teleatlas datası kullanacaksınız maalesef.

    Kolay gelsin
  • aldıgıma seviniodum artık üzülimmi ben anlamadım ben albim i aradıgımda teknik servisteki arkadaşlar dedikleri kurban bayramından sonra yazılımı bekliyoruz dediler fakat iyi bir cihaz deilmi neden böyle geç yazılım sunuyorlar müşterilere ne almalıydım geride verme gibi bi lüksüm olamaz tüh ya yinede çok teşekkür ederim arkadaşım saol
  • Forumdada yetkili arkadaş yazacaktır,ama ben epey bayramdır okuyorum henüz verilen bir şey olmadı.Sürekli 1 ay,2 ay bayram ertesi dendi umarım olur.

    Kolay gelsin
  • peki yazılım güncellenirse o dedigim sorun ortadan kalkar dimi yanılmıyorsam? ve o yazılımdan başka bir yazılım kullanırsam ürünün garanti si gidermi? biginiz varmı?
  • Mio'nun verse bile kullanacağı harita Teleatlas,aynı veriyi TomTom'da kullanıyor mesela.TomTom'a ait konularda harita ile alakalı yazıları okursanız fikir sahibi olabilirsiniz.Yani sorun ortadan kalkarmıya yanıtı ben veremem,ama haritanız güncel tarihe ulaşır ama gerisi hakkında yorumu Mireo ve Teleatlas kullananların yazması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 30 Kasım 2008; 11:47:17 >
  • teşekkürler çok saol yardımcı oldun
  • Bu harita güncelleme olayı kabak tadı vermeye başladı Haziran dendi, türlü türlü bahanelerle Aralık ayına geldik, ortada hala birşey yok. Yeni bahaneleri büyük ihtimalle "2009 tarihli harita olması için birkaç ufak güncelleme daha yapıldıktan sonra yayınlayacağız" falan olacaktır.

    En özet haliyle şunu söylüyorum: MIO aldığıma pişmanım !!! Umarım navigasyon cihazı markası konusunda karar verme aşamasındaki birçok kişi bu başlıkta geçenleri okur ve MIO'dan uzak durur.
  • Arkadaşlar öncelikle bilgimin olmadığı konularda bu ve benzeri faydalı sitelerde araştırmadan elektronik cihazları kesinlikle edinmeyen bir kullanıcı olarak hayatımda ilk kez bir hata yaptığımı düşünüyorum. forumun ilk yazılarını okuyup methiyelere binağen aldığım mio c520 cihazının bu ilke imza atması da gerçkten ciddi bir hayal kırıklığı. Ancak yanlış anlaşılmasın donanım olarak cihaz gerçekten kusursuz ve seri bir cihaz.

    Fakat navigasyon cihazlarının kalbi olan haritası maalesef genel bir ciddiyetsizlik neticesinde çok ciddi eksiklikleri ve değişen türkiye şartları sebebiyle yanlışlıkları beraberinde getiriyor. Netice itibari ile cihaza güvendiğinizde aracınızın camında gıcır gıcır bir navigasyon cihazıyla kendinizi eşrafa yol sorarken bulmanız işten bile değil. Ha bugün ha yarın çıkartılacağı iddia edilen yeni haritanın durumu yılan hkayesi olmuş durumda. Günümüzde, sıkıntıları ve yaşanan aksaklıkları son kullanıcıya en az şekilde aksettiren firmalar büyük ve ciddi firmalar olarak adlandırılıyorsa, bu firmayı bu klasmana sokmak cidden çok güç olacak gibi görünüyor. Ayrıca bahsi geçen güncellemelerin yapılması durumunda dahi, takip edecek süreçteki güncellemelerdeki firma reaksiyon hızları da ciddi bir soru işareti olarak akıllarda yer alacaktır diye düşünüyorum.

    Netice itibari ile cihazı almayı düşünen arkadaşlara ciddi bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum. Biz mevcut müşterilerde, site içerisinde bu konular hakkında teknik bilgi sahibi arkadaşların yardımı ile alternatif çıkış yöntemleri aramaya devam edeceğiz gibi gözüküyor. saygılar...




  • ben albmi aradım mio c520 harita güncellemesi için dedilerki bayramdan sonra bekliyoruz bende inandım bi okudumki millet aylardır beklio hep 1ay 1hafta sonra çıkcak diolarmış ümidi kesmeye başladım fakat bunu yapacak bir firma ise neden gps çıkarmaya başlamış alt yapısı olmadan ben anlamıomki tmm hak veriyorum sözleşmeyi iptal etmiş olabilirler bazı yazılım şirketleri ile fakat sözleşme die birşeyi iptal etmeden önce başka bir yerle sözleşme yaparken düşünülür ve onlar haritayı çıkarana kadar sözleşme iptal edilmez çıkarttıkları zamanda tamamiyle diger anlaşmalı olan yazılım şirketi ile başlanır bence böyle fakat iş çıırından çıkmış hiç bir kullanıcı memnun deil bende deilim aldıgıma pişman oldum !!!
  • Ben Temmuz'da bir yazı yazmıştım, NavnGo desteğini çekti şimdi ne olacak diye. Gelen cevap ise, desteğe ihtiyaç yok şeklindeydi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19507835/mpage_3/key_/tm.htm#24463418
    Sizin yapmanız gereken, MioMap V3.3 Ocak 2008 yazılımı bulmak ve cihazınıza yüklemek, ve bunu araken forumları dolaşmak.
    quote:

    Orjinalden alıntı: fixxer_55
    Arkadaşlar öncelikle bilgimin olmadığı konularda bu ve benzeri faydalı sitelerde araştırmadan elektronik cihazları kesinlikle edinmeyen bir kullanıcı olarak hayatımda ilk kez bir hata yaptığımı düşünüyorum. forumun ilk yazılarını okuyup methiyelere binağen aldığım mio c520 cihazının bu ilke imza atması da gerçkten ciddi bir hayal kırıklığı. Ancak yanlış anlaşılmasın donanım olarak cihaz gerçekten kusursuz ve seri bir cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 1 Aralık 2008; 22:43:57 >




  • bir adem bey vardı ne oldu ona?

    güncelleme ortalıkta hala yok, artık 800 milyon verdiğim aletimi neredeyse kullanamıyorum.
    mesela tem den ankara'ya doğru giderken maslak a girecekseniz girişi kaçırıyorsunuz çünkü önceden sağa girmeniz lazım. sonradan gişelere girmeden küçük bir yere girip kurtarıyorsunuz durumu yolu baya uzatarak.
    bunun gibi bir sürü durumla karşılaşıyorum kullanırken.

    gelecek harita nisan 2008 dendi (ki gelirse), o da eskidiğine göre mio dan umudu kesmek lazım artık. başka markalara yönelin der ve giderim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melroth

    bir adem bey vardı ne oldu ona?

    güncelleme ortalıkta hala yok, artık 800 milyon verdiğim aletimi neredeyse kullanamıyorum.
    mesela tem den ankara'ya doğru giderken maslak a girecekseniz girişi kaçırıyorsunuz çünkü önceden sağa girmeniz lazım. sonradan gişelere girmeden küçük bir yere girip kurtarıyorsunuz durumu yolu baya uzatarak.
    bunun gibi bir sürü durumla karşılaşıyorum kullanırken.

    gelecek harita nisan 2008 dendi (ki gelirse), o da eskidiğine göre mio dan umudu kesmek lazım artık. başka markalara yönelin der ve giderim.


    Size tavisyem elinizdeki cihaz winCe destekli oldugundan baska navigasyon yazilimi yuklemeniz. IGO listenin basinda geliyor ve bence performansina gore fiyati makul seviyelerde.

    Mio mu bir daha asla.....

    Dostlukla,




  • quote:

    Size tavisyem elinizdeki cihaz winCe destekli oldugundan baska navigasyon yazilimi yuklemeniz. IGO listenin basinda geliyor ve bence performansina gore fiyati makul seviyelerde.

    Mio mu bir daha asla.....

    Dostlukla,

    C520 için orjinal igo yazılımını ve haritalarını nereden temin edebilirim. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.