Şimdi Ara

Middleman/Aracı Hizmeti Başlıyor!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Bugün itibariyle Cs go ve diğer çok kişili fps oyunlarınızdaki item, key vb satışlarınızda middleman/aracı hizmetine başlıyorum. Daha çok mmorpg forumunda tanırlar beni. Bu zamana kadar çok hesap alıp sattım. Üyelik başlangıcım Temmuz 2013. Şuana kadar 20 ye yakın referansım var. Satışlarınızda belli bir komisyonla middleman/aracı olabilirim.
    Satış veya alım yapmak isteyen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler. Kısa süre içerisinde dönerim. Ödeme yöntemi Ziraat/enpara.
    Profilimin linki:https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1600330
    Burayada referanslarımın resimlerini ekliyorum.Middleman/Aracı Hizmeti Başlıyor!!







  • 20referans ( benimde aynı ) burda okadar middleman olarak benim güvenceğim,kimseninde güvenceğini sandığım bir rakam değil.
  • Yaş kayıt tarihi meslek gibi özellikler de eklendiğinde bence yeterli. Gereken tüm bilgileri sağlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dileyen olursa ücretsiz yaparım bana ulaşsınlar. referanslarım da katılım tarihimde yaşımda mevcut profilimde. iyice cılkını çıkarttınız oturduğunuz yerden para kazanıcaz diye. ayıptır yav insanda az utanma olur.
  • Konunun tartışacak bi yanı yok isteyen istediği ilanı açabilir forumda. Sizde kendi konunuzu açarak bu işi ücretsiz yaptığınızı yazabilirsiniz. Böyle başka insanların açtığı konuları baltalamakta yeni moda oldu herallde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada baltalanan bir durum yok. Sadece referansların profil bilgilerin vs yetersiz ve insanlar bunu dile getiriyor bunda sıkıntı bi durum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100'e yakın referansım mevcut. Forumda da tanımayan yoktur. Tamamen ücretsiz bir şekilde aracı olabilirim.
  • Burada kendi fikrimi konu halinde forumda paylaşırken, altına gelipte başka bir konunun linkini paylaşmakta nasıl bir insanlık abicim. Ticaret ahlağından yoksun kişilerin tüm forumu sarmasının sonucu olsa gerek bu. Kendinizle veya başka bir arkadaşla ilgili bişey paylaşmak istiyosanız açarsanız konuyu millette ya görür, ya da arayıp bulur. Rekabete gelemeyenlerin hemen yeni bir oluşum görünce baltalamaya çalılmasından başka bir şey değil. Yazık size. Zaten referansların sayısına, aralığına yorumlara bakarak karar verecek insanlar. Konunun direk altına başka bir konuyu paylaşıp bu arkadaş güvenilir değildir algısı oluşturmaya çalılmış. Ne sen beni nede ben seni tanıyorum. Bi muhabbetimiz bile olmadan böyle hareketlerde bulunmak ancak sizin gibilere yakışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiglota -- 25 Eylül 2017; 14:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslan millet senin konunu baltalamiyor bu middlemanlik forumda BEDAVA - BELEŞ yapilan birsey sen gelip bunu para karsiliginda yapiyorum dersen tabiki de gelir herkes coker sana bos yapma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lickshoot -- 25 Eylül 2017; 15:27:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 15 yıllık üyeyim, referans gani, işim adresim belli, knight onlineda şeriflik krallık yapmış on binlerce liralık alışverişe aracılık etmiş, csgoda çok alışverişte bulunmuş ve yine bir çok kişinin yüksek değerli skinini alıp satmış oyun pazarlarına hakim biriyim ama bana bile güvenmiyorlar

    yani bu işler zor işler, güven çok fazla emekle bile kazanılmıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 25 Eylül 2017; 15:43:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.