Buzdolabı Tavsiyesi
Herkese iyi forumlar,
Buzdolabı almayı planlıyorum alan ölçülerini aşağıda belirttim. Marka olarak arçelik, bosch, samsung ve siemens arasında kaldım. Ne tavsiye edersiniz? Veya nelere dikkat etmeliyim sizce?
Boy:190
En: 90
Merhaba arkadaşlar. Bıktım bu milenicomdan. Çağrı merkezinden ulaşım diyorlar ulaşmak mümkün değil. Tam bir bataklık. Nasıl iptal işlemleri başlatabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Cimer üzerindende şikayet oluşturdum.
Şanlıurfa Psikolog
1992 Yılında Şanlıurfa'da doğan Psikolog Faruk CESUR psikoloji lisans eğitimini İstanbul Bilim Üniversitesinde bitirdikten sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Eğitimine devam ederken Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Laboratuvarı, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikoz, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi servisinde ve Okyanus Kolejlerinde stajyer psikolog olarak gönüllü çalışmalarda bulunmuştur. Şanlıurfa Psikolog olarak danışanlarına hizmet vermekte olan Psikolog Faruk CESUR hakkında detaylı bilgiyi internet sitesinde bulabilirsiniz
Milleni Sözünde Durmadı
|
Superonline benden izinsiz devir başlatmış
|
Instagram Hesaplarınızı Organik Şekilde Yükseltiyorum
|
Mikrofondaki Cızırtı Kasaya Dokununca Geçiyor
|
SATILIK 3K Saat 14 YILLIK LOW DIGIT STEAM HESABI
|
6000 - 6500 pc toplama
|
Meslek: Psikolog
İlgi Alanları: Video Games
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 819
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 10.446 (Bu ay: 193)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 259 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun