Şimdi Ara

Metro Turizmle yaşadıklarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • metro ile çok seyahat ettim ancak garip olan hiç sorun yaşamadım hatta çok memnunum diyebilirim. çevremde ne kadar insan varsa onlarda hep sorunlardan bahsediyor. bir bana denk gelmedi.
  • Çevreme yayayıım bu olayı binmesinler bir dahaBaya müşteri kaybettirdin METRO'ya buraya yazarak
  • Sürekli metro turizm'i tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Söförler,muavinler gayet kibar ve iyi hizmet edenlerden seçilmiş. Metro'yu beğenmeyenlerin beklentilerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.
  • METRO ile ben de çok sorun yaşadım ve muhattap bulamadım...
    Uzak durulması gereken bir firma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    Ben otobüslerde SİGARA içildiği zamanları bile gayet.net hatırlıyorum. Adam "mide hastasyıyım, cam kenarına sen geç" dedi, ben de toy ve delikanlı genç edalarıyla "peki" dedim, Eskişehir'den Adana'ya kadar 4 paket Maltepe bitirdi, sigarayı o mu içti, ben mi içtim, anlayamadım...


    Geçen sene kurban bayramında Kayseri'den Malatya'ya gitmem gerekiyordu. Sadece Diyarbakır firmalarında yer vardı sanırım Öz Diyarbakır firmasıydı, arkaya yakın bir yerde oturuyordum millet uyuyunca en arka köşede oturan adam sigarayı yaktı. Zaten leş gibi kokuyordu içeri muavin uyardı ama neredeyse dövecekleri muavini. Otobüsden indiğimde en büyük şükürlerimden birini ettim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haketmedim

    Sürekli metro turizm'i tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Söförler,muavinler gayet kibar ve iyi hizmet edenlerden seçilmiş. Metro'yu beğenmeyenlerin beklentilerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.

    parasıyla satın aldıgı bileti istemiş bencede ayıp etmiş
  • Geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.





    quote:

    Sürekli metro turizm'i tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Söförler,muavinler gayet kibar ve iyi hizmet edenlerden seçilmiş. Metro'yu beğenmeyenlerin beklentilerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum


    Evet beklentim çok fazlaydı,rezerve ettiğim koltuk istenildiğinde başkasına satılabilirdi ortada kalabilirdim normaldi ve ben diğer firmaların otobüslerini de bu sebepten kaçırıp acil olan işimi halletmeyebilirdim,ya da aynı otobüste bagajda neden gitmedim ki değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haketmedim

    Sürekli metro turizm'i tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Söförler,muavinler gayet kibar ve iyi hizmet edenlerden seçilmiş. Metro'yu beğenmeyenlerin beklentilerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.

    yukardaki sorunlar çok beklentili insanların sorunları gibi gelmedi bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 7 Aralık 2009; 17:58:45 >
  • en son ürgüp.e gidip geldim ve beni otobüs yolculuğundan hatta hayattan soğuttular.devamlı telefonla konuşup sigara içen şoförüyle,tipi bozuk muavinleriyle (ki japon turistlere omuzlarına vurarak iletişim kuruyorlar:) lanet olsun sizlere dedirtti.bir daha mı metro tövbe valla.
  • metro gibi firmalardan uzak durun. hem hizmet anlayışları kötü hem de yollarda çok tehlikeli bir şekilde gidiyorlar. biraz daha para verip iyi bir firmayla gidin. sonuçta kimse canını sokakta bulmadı.

    ayrıca burası Türkiye olduğundan şikayet filanda bir işe yaramaz.
  • bir keresinde metro arkadasimin parasini odeyip ayirttigi koltugu baskasina satti
  • Bir kere zorunluluktan ben de binme gafletinde bulundum Metro'ya. Bursa-Ankara arasını dura kalka, otobüs değiştirerek 8 saatte almıştı. Bir daha asla binmem.
  • aaa, bu metro turizm dediğiniz, hani uçak firmaları bir bir kurulup, nerdeyse otobüs bileti fiyatına yolcuları tek tek kaparken, ortalığa dökülüp veryansın eden, "devletimizden şikayetçiyiz, uçak firmalarına yol açtı, rekabet arttı, biz artık yolcu bulamıyoruz. üstelik onlara ucuz akaryakıt satıyorlar, biz daha pahalıya alıyoruz, uçaklarla rekabet edemiyoruz" (halbuki bu durum gayet doğaldır. çünkü otobüsler motorinle çalışırken, uçak yakıtı, kerosen de denilen halk dilinde gazyağı diye bilinen, yanması en zor, rafineride en alt katmanda yer alan ve hakkaten ucuz olan yakıttır ama nerden bilsinler. onlar uçakların da motorinle ya da benzinle çalıştığını filan zannediyorlardır) diye bas bas bağıran, buna rağmen normal zamanda otogara gittiğinizde simsarlarca kapıdan karşılanıp nerdeyse yalvara yakara, yarı fiyatına bilet satmaya çalışırken, bayram üzerleri gibi fırsat zamanlarında bilet fiyatlarını birden iki katına çakıp, "bizde böyle işine gelirse kardeşim" diye "ufak dağları biz yarattık" havalarına giren otobüs firmalarından birisi değil mi?

    hayret, niye şaşırmadıysam... (ne cümle yazdım ama! )

    düzeltme : yanlış yazılan kelime



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 7 Aralık 2009; 19:32:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aya

    aaa, bu metro turizm dediğiniz, hani uçak firmaları bir bir kurulup, nerdeyse otobüs bileti fiyatına yolcuları tek tek kaparken, ortalığa dökülüp veryansın eden, "devletimizden şikayetçiyiz, uçak firmalarına yol açtı, rekabet arttı, biz artık yolcu bulamıyoruz. üstelik onlara ucuz akaryakıt satıyorlar, biz daha pahalıya alıyoruz, uçaklarla rekabet edemiyoruz" (halbuki bu durum gayet doğaldır. çünkü otobüsler motorinle çalışırken, uçak yakıtı, keratin de denilen halk dilinde gazyağı diye bilinen, yanması en zor, rafineride en alt katmanda yer alan ve hakkaten ucuz olan yakıttır ama nerden bilsinler. onlar uçakların da motorinle ya da benzinle çalıştığını filan zannediyorlardır) diye bas bas bağıran, buna rağmen normal zamanda otogara gittiğinizde simsarlarca kapıdan karşılanıp nerdeyse yalvara yakara, yarı fiyatına bilet satmaya çalışırken, bayram üzerleri gibi fırsat zamanlarında bilet fiyatlarını birden iki katına çakıp, "bizde böyle işine gelirse kardeşim" diye "ufak dağları biz yarattık" havalarına giren otobüs firmalarından birisi değil mi?

    hayret, niye şaşırmadıysam... (ne cümle yazdım ama! )

    keratin saç tırnakta bulunan bir proteindir... kerosen'le karıştırdınız sanırım...

    ekleme:cümle süper olmuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 7 Aralık 2009; 19:26:05 >




  • evet haklısınız, cümlenin giriş, gelişme bölümüne bakıp, sonucu nasıl bağlar ve bu cümleyi dağılmadan bir arada tutarım derken kaçırmışım, mazur görün. düzeltme için teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    Ben otobüslerde SİGARA içildiği zamanları bile gayet.net hatırlıyorum. Adam "mide hastasyıyım, cam kenarına sen geç" dedi, ben de toy ve delikanlı genç edalarıyla "peki" dedim, Eskişehir'den Adana'ya kadar 4 paket Maltepe bitirdi, sigarayı o mu içti, ben mi içtim, anlayamadım...


    Abi kusura bakma ama çok komiğime gitti
  • otobüs seyahatlerinde genelde ulusoy u tercih ediyorum. biraz daha fiyatı pahalı ama sorun yaşamıyorum indirim kartım da var iyi oluyor..

    ulusoy u kullanmayacaksam, varan ı tercih ederim..

    metroydu , pamukkaleydi uzak durduğum firmalar
  • en çok şikayet duyduğum firma...
    Bir de denk gelir falan aklınızda olsun, Kütahyalılar firması da acayip rezildir.
    Kaliteli gibi durur aman diyim...
  • metroya bir kere bindim o da gayet iyi gecmisti 2 katli setrada alt katta tek ben vardim metronun sanirim arac sayisi cok fazla ve belli bir standartlari yok tamamen sans isi heralde

    benim fiyasko yolculugum tatlises turizm le gecti. Eskisehirden Mersine gidecegim mersin arabalarinda yer bulamadim tatlises in urfa arabasindan adanaya bilet aldim. Otobus saati gecti kalkmiyor terminal gorevlileri geldi cik baska arabalar gelecek diyorlar adamlar cingan cikartti yok yolcumuz gelecek vs. diye en sonunda cikmak zorunda kaldik bu sefer terminal i cikinca durduk bir yarim saatte orada bekledik en sonunda 2 yolcu geldide yola ciktik ama iceride sesler kolidorda kosturan cocuklar nasil bir yolculuk anlatamam, yolda bir cay bile vermediler, bir ara tv yi actilar ondada bir filmin ilk cd sini baska bir filmin ikinci cd sini yayinladilar.


    birde bundan 3-4 sene evvel tokat seyahetle ankara-tokat gidiyoruz mola yerinde bildigin tartisma cikmis meger kadin otobusu kacirmis pesinden ayni firmanin baska otobusune binmeye calisiyor otobuste yer oldugu halde kadini almiyorlar senin biletin obur arabaya ait tekrar bilet al diye otobuste eski bir seydi malatya firmasiydi sanirsam ama emin degilim herneyse bizim otobusun soforu adamlara laf atti kadinida biletsiz arabaya yolumuz ustundeki son noktasinda birakti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: irish

    en çok şikayet duyduğum firma...
    Bir de denk gelir falan aklınızda olsun, Kütahyalılar firması da acayip rezildir.
    Kaliteli gibi durur aman diyim...

    kanberoğlu'nu da eklerim...
    aynı yeri 4 defa satmışlardı, suyu bidon ve cam bardakta servis ediyorlardı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.