Şimdi Ara

Metro Turizmle yaşadıklarım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Metro turizmi ben kattiyen ve ne olursa olsun bir daha etki ve kabul etmeyeceğime ve binmeyeceğime zaten yemin ettim töbe ettim bir daha binersem.. .. En adi ş***

    Bir kez keşan birliğin biletleri için uğraşamadığım için metrodan bir tane bilet kestirmek istedim yayla yoluna doğru yani keşan üzerinden gidilyor bilette akdi belirtilmediği için 20 lira üzerinden 5 lira teklif edildi yolun ortasında benden.. mecbur kaldım verdim o beş lirayı niye o zaman biletin içinde göstermiyorsunuz.. internetten seçerken keşan,enez,yayla diye yazarak 20 diye gösteriliyor ? Bunu verdim o olay bitti ve otobana girdik.. tam girerken yallah oldu olmadık yerde bi on dakikalık mola verdik.
    Ordan çık otobana gir bas babam bas.. bas babam bas.. Takografı analog takograf olduğu için soldaki düğmeye basarak hızını bayağı düşürdü ve otobanda olsun normal yolda olsun 130 dan aşağı inmedik nerdeyse hatalı sollama,aşırı hız,dikkatsizlik ve sorumsuzluklarından ziyada kelmayıp personellerindende hiç memnun kalmadım.. Otobbüsümüz 2000 model 403 tü.. ama Metroya bir daha binmem zaten Nerden akıl ettim o akılsız kafam bindim ona.. bir daha binersem.. yakınlarımıda bindirmiyorum.. binmiyorlar zaten çünkü kendi özel araçları ile gidiyorlar.

    Uzunköprüye giderken metro yerine istanbul seyahati tercih ediyorum gayet rahat firma.. personelden tut şoförden tut problem yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tandem_78

    hadi bakalım

    artık konuğumuzsunuz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burhan

    Neredeyse tüm firmaların Ankara-İstanbul arasındaki seferlerinde çalışanların düzgün olmasına özen gösterilir. İstanbuldan Ankaraya gidenler genelde avukatlar, iş adamları, vs. çok olduğu için olabildiğince dikkatli ve düzgün elemanları görevlendirirler.

    O yüzden İstanbul Ankara arası firmalardan şikayet edenlerin, firmaların Anadolu seferlerine binmelerini çok isterim..
    Görün hangi şartlarda insan taşıdıklarını

  • Metro çıldırtır.

    İnternetten bilet aldım, yazıhanede uğraşmamak için, sefer saati: 17:10
    Otogara gidiyorum sefer numarasını söylüyorum "O araba 17:55 arabası abi internet bileti değil mi 17:55 işte" diyor.
    Yahu madem 17:55 niye internette 17:10 yazıyor? Benim de ona göre saatim vaktim kitabım planım var.

    Her yolculuğun bir kaç saati klima kapalı geçer. Otobüsün içerisi sauna gibi olur. Güzelce terler kilo verirsiniz.
    Yağmurda içeri su alan arabaları var. Şoföre dedim abi bizim mahallede bi inşaat ustası var aktaralım çatıyı diye, levyeyle kovaladı herif. Halbuki insanlık yapmak istedim.
  • Hayir bir de her otobusu ful dolu oluyor boyle berbat bir firmanin.

    Halkimizi anlamak zor. Su anda ankara duzce otobusundeyim, internetten aldigim bileti baskasina satmislar.

    Lanet olsun boyle firmaya

    Dun gece yolculugu yapmak istedim, baska firmada daha uygun saate sefer yoktu,mecbur kaldim.

    Koltugumu baskasina satmislar, bu yetmiyormus gibi duzce otogara girmedi, aracta duzcede inecek sadece ben varmisim ondan giremezmis

    Yolda bir yerde birakti, sora sora yolumu buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Ekim 2015; 10:28:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2016 hala Metro Turizm, hala aynı şikayetler arkadaş. Bu firma değişmez :/
  • 2 yıl önce kardeşimle Çanakkale'ye gitmek için bilet aldık servis yeri olarak da İzmir Yeni Girne olarak belirttik saat 4 arabasıydı sanırsam. Beklemeye başladık servis gelmedi aradığımızda sizi unuttuk siz Soğukkuyudan bineceksiniz oraya gidin dediler.Sabahın 4'ü neyse koştuk Yeni Girne'den Soğukkuyu'ya .Beklemeye başladık fakat yine gelen giden yok tekrardan aradım servis yok gitti dediler aracınızda şu anda Çiğli girişinde sizi bekliyor taksiye binin gidin taksi ücretini de şöförden alın dediler.Bindik otobüsün yanına geldim kaptana otogardan böyle böyle söylediler dedim

    kapat: s...rim böyle işi deyip arkasını dönüp otobüse binmeye yeltenince artık şarteller attı kardeşim muavine ben kapata derken girdik birbirimize kaptan yaşlı dili damağına dolaştı artık korktum kalpten gidecek diye sakinleştik bunların üstüne daha polisi arayacağım diye tehdit etmez mi tekrardan girdik birbirimize derken otobüstekiler inip ayırdılar.İnadına bindik otobüse sinir küfür gırla.Dedim arkadaş bana ne çemkiriyorsun ben merkezin dediğini söylüyorum neyse aradı otogarı bir de onları kalayladı .Sonra geldi bin özür cart curt izzet ikram kusura bakma cart curt.

    sonuç şikayette ettik arabanın plakasına kadar ama nafile ne dönen oldu ne arayan ogün bugündür önünde geçmem Allah mecbur etmesin onlara.




  • hala metroya binenler var demek yuruyerek gidip daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.