Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkes pc oyunlarının ucuzlugundan bahsediyor,nerde acaba ? Bu ucuzluk üstünden 6 ay geçtikten sonrami? Yada evet 3-5 dolara çöp oyun dolu...

    Misal bf4 alıcım pc ye 50 USD den aşağı yok...Ps3 icin amazondan 35 USD ye aldım ,birde kardeşlik 35tl ye geldi pc icin 35 tl ye bf4 varmı ?

    Konsolu savunmuyorum ,çok güçlü pc im var 6 ayda bir de ekran kartı yenilerim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • humble bundlelar var onun dışında Steam'de black friday indirimleri vardı, çok iyi indirimler yakalama şansı da oldu. Öyle 6 ay geçmesine gerek yok. Yıl başında yine süper fiyatlar gelecektir. BF4'de black friday'de 25 dolardı ayrıca genelde konsol da oyun fiyatları da çok nadir ucuzluyor.
  • Konsolda ikinci el piyasası var, oyunu alırsın oynarsın 10-15 lira zararına kolayca satarsın veya spotçulards takaslarsın, pc'de öyle bir piyasa kesinlikle yok belli bir kaç oyun haricinde kimse dönüp bakmaz bile. Ayrıca psplus diye bir nimet var her ay iki baba oyun bedavaya oynayabiliyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'de oyun ile konsolda oyunu mukayese edip bir de üstüne tartışıyorlar ya , gülüyorum sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh be güzel kardeşim zaten bilgisayarlar da ps ve türevlerini oynayabilmek için emülatör vb programlar yok mu ? Var. Canın ne oynamak isterse onu aç, hangi aparatı takmak istiyorsa onu tak ve oyna bu kadar basit. Istersen uçak levyesi tak simülatör oyna istersen arcade joistick tak dövüş oyunlarında adam tokatla canın isterse optik silahla head shot ver yada istersen yarış direksiyonuyla araba yarışı oyna ister balık tut istersen klavye mause la ultimada adam kes çhar kas yani pc de kafamıza göre herşey Zati konsollarda oynadığınız oyunlar bilgisayarlı ortamlarda hazırlanmıyormu ? Evet. E peki ozaman hepberaber ne diyoruzz ?? Bilgisayar > Konsol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 5 Aralık 2013; 0:50:22 >




  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    +1
  • konsolu da hiç anlamıyorum klavye yok mouse yok elde aptal bi kumanda gibi gamepad ordan oraya eski usül dolaş dur bi de her oyuna 100 tlden başlayan para bayıl, internete girilmez girsende kullanışlı olmaz bir kere, zaten oyun oynamaya klavyede mouse da alışan biri gamepadle falan zevk alamaz, belki yeni nesil konsol seviyodur ama bence çöpe atılan para, konsol parasına şahane pc toplanır, gerektiğinde upgrade edilir yola devam, üstelik oyunlar konsol oyununun 3te 1 i fiyatına orjinali gider alırsın, gerektiğinde oyun oynarsın gerektiğinde film seyreder nete girer bazen hesap yaparsın torrent indirirsin her işi görür pc, bozuldu mu servise verip makinesiz kalmazsın bi parça değiştirir devam edersin, windows a da kimse 400-500 tl vermez herkesin eski pcsi vardır ondaki windowsu diğerine kurarsın lisans için en olmadı gider 200 tl daha verir orjinal windows alırsın 1 kere, ayrıca 130 TLye w7 starter satılıyor

    1400 lirayı da anlamadım 600 TLye bi minik pc topladım klavye fare dahil crysis bile oynuyorum ne takılma ne donma, zaten yüksek kalite oynamak için bi büyük tv lazım en az 1000 tl ona vermek gerek o kadar parası olan da pc ile uğraşmaz zaten alır konsolu bir o kadar da oyunlara bayılır oynar, pc fakir işi, 16" hd ready tv de oynayamadığım oyun yok kalitelerinden de çok memnunum tv ye de 200 verdim parası olmayan pc alır arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepasvior -- 5 Aralık 2013; 22:19:19 >




  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Tabiki Pc PS4 Neymiş Ateri Şimdi Ps4 ucuz ondan alıyoruz diyorlar orjinal bir oyun 200 tlden aşağı yok 10 tane alsan 2000 tl bu mu ucuz olan ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 6 Aralık 2013; 18:45:04 >
  • Çözünürlük ve fps takıntısı olan bilgisayarda oynasın. Eğlence ve rahatlık isteyen konsolda oynasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3


    quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    konsolu seçenleri asla anlayamıyorum.
    ha çok çok zengin olsam bir odaya pc diğerine ps4 alırdım. konsol yedektir as kadrodaya giremez.

    bir god of war oynamayan insan anlamaz anlayamaz

    onu da pcde oynadık abisi merak etme.

    pc ye port edilmis hicbir playstation oyunu 5 para etmez hic iyisini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 ve ps3 sahibiyim. Bilgisayar oyunculuğuna 2010 yılında son vermiştim. Ancak son nesil ps4 hoşuma gitmeyince bugün bilgisayar topladım.

    ve saat 11 de topladığım bilgisayar ile hala bir oyun oynayabilmiş değilim. Bir hata verir açılmaz kimisi kayıt defterinde bi kaydı sil der olmaz, bir şey yüklenir başka hata verir say say bitmez.

    dediğim gibi aradan 5 saatten fazla geçti ve hala bilgisayarımla oyun oynayabilmiş değilim.

    birazdan alır bir yerime sokarım herhalde 8 çekirdek işlemciyi, bilmem kaç gb kaç mhz ddr 3 rami, bilmem kaç shaderli mhz li ekran kartını.
  • özeti burda:http://ptab.it/2Dzak
  • SON NOKTA.


  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    Ya bi de konsol kullanan arkadaşların ısrarla koltuktan kçımı kaldırmadan oynuyorum Laptop PC bağlasam da mouse dizimde veya sehpa veya koltuk yanında hareket etmesi zor, illa bi şekilde bilgisayarın yanına gidip dokunmak zorunda kalıyorum demesi nahoş. Zaten konsolu açarken de illa yanına gidiyorsundur. Yahu tuvaletin gelince ne yapıyorsun ben onu merak ediyorum, konsol ile bu da halledilebiliyor mu?

    Hadi diyelim ki sırf bu rahatlıktan aldın ki bana göre klavye ile oyun oynarken bi şey yazmak yapacağım son iş, konsol kullananlar da illa klavye kullanıyorlar mı kullanmadan nasıl yazıyorlar o ayrı bi meşgale.

    Ama şu var ki, o TV'ye bağlı oynarken bütün oyun boyunca senden başkası kullanacak ise e o zaman ne yapıyorsunuz ben onu anlamadım? Oysa PC veya laptopu olan alıyor onu odasına, masasına devam ediyor ev ahalisi haberini dizisini devam ettiriyor. TV ekranına bağımlığın yok. Ev ahalisi sıra beklemiyor evde, salonu hep işgal hep işgal nereye kadar yahu

    Ha pardon eve ikinci bir TV ve oyun için de ikinci bir oda tahsis edersin olur biter, para bol paçalardan akıyorsa tabii... Bak ona bi şey diyemem mirim.

    Her konsol sahibinin bir PC'ye ihtiyacı vardır ama her PC sahibinin bir Konsola ihtiyacı yoktur.



    son cümlenize katılıyorum ama önemli olan sahip olunan cihazdan zevk alabilmek.

    eskiden böyle fps tartışmaları falan olmuyodu son zamanlarda moda oldu, konsolmu pc mi




  • Bana göre konsol daha mantıklı. En iyi PC şu an en kral oynu en son da oynatıyor olabilir ama 2 sene sonra o öyle olmuyor. Fakat konsollarda bu hiç değişmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.