Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.027
Cevap
139
Favori
3.055.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtasova

    Arkadaşlar acil cevap lazım...
    2004 model 1,5 dci dynamique hb manuel 165,000 k.de bel altı boyalı megane 2 yi kaç paray alsam iyidir sizce????
    Arkadaşım satıyor fiyat aalacak bende aklımda bir fiyat oluşsun istiyorum...
    Bana dip fiyat aklınızdan geçeni söylermisiniz??

    Sedan dinamik 23500e satıldı daha yeni .Bu da 21-22 arası falan eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aracım 2004 megane 2 1,6 dyn sıkıntım ise şu araçta tekleme mevcut ilk çalıştırdığımızda motor soğukken 1 den 2 ye veya 2 den 3e attığımızda bi yaşpaşama oluyor sizce nedendir bi ustaya gösterdim ama servise baktırman lazım diyor
  • Merhaba Acill Yardım

    Yaklaşık 3 haftadır sıkıntı yaşamaktayım, özellikle yukarıya eğimli yollarda aracımın çekişi düşmekte ve motor da genel olarak performans kaybı var. 165000 bakımı geçen hafta yetkili serviste yapıldı. Durumla ilgili iki farklı Renault yetkili servisi ile görüştüm ama tatmin olamadım İnanlar Servis sorunun EGR valfinden kaynaklandığı kanısında. Forumda bu sıkıntıyı yaşamış ve ya bilgisi olan arkadaşların tecrübeleri faydalı olacaktır. Teşekkürler.
  • ceyhundd C kullanıcısına yanıt
    Benzer sorunu ben de yaşadım, EGR valfini serviste basınçla temizlettiğimde eski performansına dönmüştü aracım.
    İlk önce EGR'yi bir sanayide bir tanıdığa temizlettim.Söküp tiner, benzin, fırça ile temizledi soba borusu kurumu gibi kurum çıktı ama 1-2 gün içinde tekrar eski haline geldi. Bunun üzerine servise tekrar gittim basınçla temizlediler 1 yılı geçti hiç bir sorun yok.
    Sanayide 40 TL, serviste 75 tl vermiştim sanırım. Bu nedenle kesinlikle servisi öneririm.
  • unsal28 kullanıcısına yanıt
    Sevgili unsal28 ;

    İlgin, bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Benim de serviste temizlediler ya da temizledik dediler emin olamıyorum fakat sorunum halen devam etmekte ve servisler de kesin bir kanıya varamıyorlar İstanbul gibi bir yer de. Sanırım deneme yanılma ile egr valfini garantili değiştirerek çözüm arayacağız. Garantisiz işlem olmaması için de özel servislere yaptırmaya çekiniyorum.
  • Selam arkadaşlar;

    Dün akşam sorunumu çözdüm, sıkıntı debimetreden kaynaklanıyormuş.
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Renaultfanclub ta bu konu var. 'Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi' adı altında bir konu. Pioneer ve de sony marka w-r girişli radyolar olacakmış o işi yapan kolega35 nickli arkadaş detaylı bilgi verir orada mevcut. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacak aceba 150 kms ve de üstü hızlarda sizin aracda da titreme oluyor mu. Arabanın aerodinamik yapısı mı musait deil bende mi sorun var. Sanki direksiyon bende deilmis gibi. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar

    2004 model Megane II'ye kasko yaptırılabilir mi ? Kasko yapılabiliyorsa yıllık kasko tutarı tahmini ne kadar olur ?

    Teşekkürler
  • ersinmart E kullanıcısına yanıt
    Aracın lastik balans ayarları ön ve arka olmak üzere yapıldı mı? Lastiklerin - jantların durumu nasıl? Aracın yürüyen aksamlarında bir sorun var mı? Bunları bilmeden evet sorun şurada demek zor olur.
    Amortisörlerden biri görevini yapamıyorsa, lastikleriniz eskidiyse, jantlarınızda yamukluk varsa, balansları düzgün değilse, kaldırıma veya çukura sertçe çarpılmadıysa, şaftta herhangi bir sorun yoksa, ön ve arka yürüyen aksamda (hareketli parçalar) sorun yoksa aerodinamikten denebilir.
    Kendi aracımda 170 km/s hızlara yaklaştığımda çok az hissedebiliyorum titremeyi.
  • candenizden C kullanıcısına yanıt
    2005 model aracımda 2014 yarı yılına kadar ortalama 500 lira yaklaşık kasko tutarı çıkıyordu. 6 ay yaptırmadım 2015 ocak ayında kimi firmalar 1000 kimisi 1200 lira gibi bir rakam çıkardı. 830 liraya hdi sigortadan kaskolattım tanıdık vasıtasıyla. Eğer ki kasko yoksa yeni yaptırılacaksa ortalama rakamlar bunlar olacaktır, kasko da yapılabiliyor. 1 hafta kadar önce 2003 model bir araç için kasko yaptırmıştık.
  • Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
    bir iki sorum olacak
    benim araçta yaklaşık 2 haftadır ön taraftan bir kütleme sesi geliyor ses bazen gaza bazen frene bastığımda geliyor yada aniden kalktığımda yada sağa sola dönerken
    bu sabah ampul değiştirirken ustaya sordum takozdandır dedi ama takozları daha yeni değiştirdim okadar çabuk arıza yapacak birşeymi takoz

    birde bu sabah eksoz muaynesi yatırıyordum adam araba çiğ atıyor dedi istersen katkı koyalım falan dedi bende yok kalsın istemem dedim bu çiğ yakıt olayı neyden dolayı olur biraz araştırdım ama pek anlamadım
    çiğ yakıt olayı araba sıcakkenmi bakıcaz yoksa soğukkenmi bakmam lazım ona göre yarın bakıcam bu olaya

    bıktım yemin ediyorum bu sorunlu arabalardan millet boşuna gidip sıfır araba almıyor bizde milletin hurdasını cıkarttığı arabalarla uğrasıyoruz




  • arkadaşlar 2006 sonrası faz 2 olarak geçen megane 2 bakıyoruz. dizel ve hb olacak kesinlikle. bu araçlarda en donanımlı paket hangisidir? ben biraz araştırdım sanırım privielige paketi en dolusu. 25-30 bin lira bütçe var. bunlarda kullanılan dci 80'lik mi 100'lük mü ve 100'lükse yakıt olarak nasıldır? ben 80'lik kullandım bir dönem oldukça az yakıyordu. sizce bu mu yoksa 2004-2006 arası makyajsız dynamique mi tercih etmeliyiz?
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok avantajlı değilse dizel daha düşük km.'li araç baksanız daha iyidir.
  • useru U kullanıcısına yanıt
    2015 yılı sigorta ve kasko bedelleri bu şekilde çıkıyor. Kesinlikle piyasa araştırılmalı ve ahmet-mehmet marka firmalardan kaçınarak araçlar sigorta ve kasko yaptırılmalı. Aksi takdirde geri ödemelerde ve pert ödemelerinde sorun yaşanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhundd

    Selam arkadaşlar;

    Dün akşam sorunumu çözdüm, sıkıntı debimetreden kaynaklanıyormuş.

    Debimetreye ne gibi bir işlem yaptılar ve maliyet-süre ne kadar tuttu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtasova

    Arkadaşlar acil cevap lazım...
    2004 model 1,5 dci dynamique hb manuel 165,000 k.de bel altı boyalı megane 2 yi kaç paray alsam iyidir sizce????
    Arkadaşım satıyor fiyat aalacak bende aklımda bir fiyat oluşsun istiyorum...
    Bana dip fiyat aklınızdan geçeni söylermisiniz??

    2005 model 1.6 16v gazlı (4 ay önce takılmış) 56000 km. Aut megane 2 aracımı 15 gün önce 24750 TL aldım. 4 Parçasında çizik boyası var sadece, değişen yok.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-2008-privilaj-1.5dci-100bg-207890908/detay

    ilandaki araç için ne dersiniz dostlar? fabrika çıkışlı xenon var sanırım.
  • 2005 model megane 2 kullanıcısıyım. genel olarak izlenimim geniş ve rahat bir araç. İki gündür ekranda yağ değişimi mesajı alıyordum. Bugün çözdüm o mesajı arkadaşlarla paylaşmak istedim. Resimde göründüğü gibi göstergelerin orada ufak bir düğme var. Biraz sert bir düğme. Yağ değişimi yapılmalı mesajı ekranda iken bu küçük düğmeye elinizi basılı tutun ve yanıp sönene kadar yazı bekleyin. Sorununuz çözülmüş olacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinmart

    Bir sorum olacak aceba 150 kms ve de üstü hızlarda sizin aracda da titreme oluyor mu. Arabanın aerodinamik yapısı mı musait deil bende mi sorun var. Sanki direksiyon bende deilmis gibi. Kolay gelsin.

    4 yıllık lastıkle 130 larda titreme oluyordu..sıfır kar lastıgı taktım 180 de tık yok..lastıklerı yenı ise balanslarında problem vardır
  • 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.