Şimdi Ara

megane 2 park sensörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sıfır km aldığığım renault megane 2 aracımla birlikte park sensörüde hediye ettiler (çetaş) yanlız ben park sensörünü kullanmadığım için taktırmadım. O yüzden özellikle park sensörü düşünen arkadaşlar için ucuza verebilirim (90) ytl . düşünen arkadaşlar mail atabilir conurc@yahoo.com saygılar. Özellikler: sesli uyarı ve mesafe göstergeli saygılar.



  • ne renk ve sıfırı ne kadarmış?
  • Renk siyah ambalajından dahi çıkarmadım. Piyasası nedir tam bilemiyorum ama zannedersem 100 ün üzerindedir siz de bi araştırın ank daysananız ben piyasa fiyatının altında veririm. En azından birileri kullansın die ucuza veriyorum çünkü benim bi işime yaramıyor saygılar..
  • bu arada benim aracım bej ama tamponlar siyah olduğu için siyah renk oluyor o nedenle her renk meganın tamponu na uyacaktır (çünkü tamponlar siyah).
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efsanea_06

    ne renk ve sıfırı ne kadarmış?


    Haziran ayında bakımda taktırdım.120YTL dediler.O zaman sanırım %20 indirim vardı,normalde daha pahalı demişlerdi.

    Arka tamponu 4 delik delip monte ediyorlar.Birde ön tarafta hem ses ile hemde rakamlarla uyarı veren bir küçük ekranı var.Sanırım 1.7 metreden başlıyor.Servis mantarları da görmesi lazım demişti.

    Çok usta değilim acemide değilim ama bence faydalı bir ürün.İnsan bazan dalgın olabiliyor keza geçenlerde arkadaşım bu yuzden tamponu taktı.

    Renault'un sitesinde park sensörü+işçilik 107 YTLden başlayan fiyatlarla diyor.Ama fiyat güncelmi yoksa başlıyor derken kasıt ne öğrenmek lazım.

    Satan arkadaş yanlış anlamasın.efsanea_06'ya bilgi mahiyetinde yazdım.

    Bu arada başka varmı bilmiyorum ama bendeki siyah.Aracımda gri dinamik.İlk başta biraz sırıtıyor gibi geldi bana ama sonradan insanın gözü alışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_han -- 25 Temmuz 2007; 0:19:03 >




  • Çetaştaki satış görevliside öyle söyledi. oldukça faydalı bişey yani sesli görüntülü ikaz fln özellikle bayanlar kesinlikle istiyormuş. Benim aracıma ücretsiz montajda yapacaktı çetaş ama ben düşünmediğimden yaptırmadım ama alan arkadaşa sanırım montajını kendisi yaptırması gerekiyor çetaştata yaptırabilir. En azından birileri alsında faydalansın o nedenle dediğim gibi piyasasının altında vereceğim mail:conurc@yahoo.com saygılar.
  • Satanada alana da hayirli olsun.

    Benim tamponda bu şekilde.Fotoğrafı büyültürseniz belki daha belli olabilir.

     megane 2 park sensörü
  • benim tamponlar gri bunların gri olan renkleri mevcut değilmiymiş?
  • ürünün marka,modeli ve resmi varsa koyabilirmisin.Teşekkürler
  • http://picasaweb.google.com.tr/onurcet07/ParkSensR

    arkadaşlar ürün resimlerinide koydum bu linki tıklayarak ürün resimlerinede bakabilirsiniz saygılar
  • arkadaşlar son fiyatım ankara için pazarlıksız 65 ytl dir. daha aşşasınada veremem bilgi mahiyetinde söylüyorum.
  • Park sensörünün seviyeyi belirten ekranı var mı acaba, yoksa sadece sesli ikaz mı var?
    Saygılar..
  • evet gösterge üzerinde metre olarak mesefeyi gösteriyor ve tehlikeli bir mesafe kadar yaklaşıldığındada ayrıca seslede uyarıyor örneğin 20 cm kadar(bu arada ürünü gerçekten çok ucuz veriyorum arkadaşlar şu an için ankara dışından alıcılar çıktı ama ben ankaradan birine vermek sitiyorum sadece 65 ytl pazarlıksız ürünle ilgili hiçbir sıkıntınız olmaz eğer üründen kaynaklanan herhangi bir durum olursa paranızı geri verip ürünü tekrar alacağım bu konuda içiniz rahat olsun yani hala müsteri bekliyoruz bakalım saygılar..:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.