Şimdi Ara

Macbook air retina display

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 4 aydan beri macbook air almak istiyorum, ancak ipad ve iphone retina ekranlı olduğu için macbook air'deki normal ekranın beni rahatsız edeceğini düşünüyor ve macbook air retina ekranlı çıkmasını bekliyorum.

    Sizin tahminleriniz ne yönde? ne zaman çıkar? Çünkü daha bir kaç ay önce yeni modeller tanıtıldı ve sadece işlemci gelişti ekranlara yükselme gelmedi. Beklemeye değer mi? Pro almak istemiyorum. Benim için hafif ve daha ince olması çok önemli. Daha çok seyehatlerde kullanacağım.



  • air'ın en büyük artısı şarz süresi, şu an doldur ertesi güne kadar unut gibi bir şey.Apple konsepti bozmamak için çıkarma taraftarı değildi ama baskılara dayanamayıp bence en az bir model retinalı çıkaracaktır.Yıl sonuna eylül, ekime doğru...

    Şimdi macrumorstan felan baktımda dedikodulara göre 12 inch gibi farklı bir ekran boyutu ile en az bir retinalı model olacakmış ama air konsepti le değilde macbook slim vb. farklı bir isim ilede olabilirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 17 Haziran 2014; 18:42:40 >
  • Bence de air'ın mantığına ters olur retina ekran çıkarması çünkü şarj süresi de azalırsa kim niye pro karşısında air tercih etsin ki?
  • MacRumors'da bahsedilen o 12" retinalı model herhalde 4 aya kadar çıkacaktır (TR'ye TR klavye vb. ile gelmesi yıl sonunu/2015 başlarını bile bulabilir...). Ben de dört gözle bu ürünü görmek incelemek için bekliyorum. Şu anda kullanmaya (daha doğrusu alışmaya) çalıştığım mbpro 13" retina bile bazen sağa sola taşımak için "ağır" gelebiliyor. Ama benim için en önemli faktör "retina ekran" değil de batarya süresi ve tabi ki TR'de konulacak fiyat. Bir ara Air 11" almayı düşündüm ama Air 13'ün akü süresiyle karşılaştırınca vazgeçtim. Gerçek 12" (veya 11.6") ekranlı ve 9-10 ssat arası akü süresi verebilen bir laptop arayışındayım ama bu saatten sonra olacaksa Apple olsun diyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.