Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity'nin Sistem Gereksinimleri Dudak Uçuklatıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Ubisoft'un PC, PS4 ve Xbox One için geliştirdiği Assassin's Creed: Unity, tamam anlamıyla yeni nesil bir deneyim sunmak için geliyor. Henüz Ubisoft cephesi oyunun PC sürümü için sistem gereksinimlerini yayınlamamış olsa da, oyunla ilgili ortaya çıkan bir liste dudak uçuklattı.
     
        Ubisoft oyunlarının Kuzey Kore'deki ithalatçısı Intra Games, resmi sitesi üzerinden Assassin's Creed: Unity'nin sistem gereksinimlerini paylaştı. Ubisoft her ne kadar şimdilik resmi bir liste paylaşmasa da, Intra Games'in yayınladığı liste birçok PC oyuncusunun tepkisini çekmiş durumda. İşte yayınlanan sistem gereksinimleri,
     
    Minimum Gereksinimler
    İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8, 8.1
    İşlemci: Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz ya da üstü
    RAM: 6 GB ya da üstü
    VRAM: 2 GB
    GPU: NVIDIA GeForce® GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 ya da üstü
    Boş Alan: 50 GB
     
    Önerilen Gereksinimler
    İşlemci: Intel Core® i7-3770 @ 3.4 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz ya da üstü
    RAM: 8 GB ya da üstü
    VRAM: 3 GB
    GPU: NVIDIA GeForce® GTX 780 veya AMD Radeon R9 290X ya da üstü








  • Çok geç kaldınız haberi vermek için.Millet Pc bölümünde oyunun konusu altında çoktan sayıp dökmeye başladı bile.
  • Yine Ubi, yine optimizasyon faciası.

    "XD ZAAAAAAAAAAAA" diye sonuna ekleseler tam olurmuş, trolleme gibi sistem gereksinimi anasını satayım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun dedigin herkese hitap etmeli, bunlar bildigin parası olan sistemi iyi olan oynasın demiş.İnşallah dogru haber degildir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    Yine Ubi, yine optimizasyon faciası.<br><br>"XD ZAAAAAAAAAAAA" diye sonuna ekleseler tam olurmuş, trolleme gibi sistem gereksinimi anasını satayım.


    kardeş ubisoft sonuçta ben de optimzasyon özürlü olacağını tahmin ediyordum da yani bu kadarını hayal bile edememiştim oha ya ne diyeyim en sevdiğim oyun serisinden bile soğuttu beni şimdiden ubisoft :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler farkındaysanız ne zaman ubisoft nvidiaya özel optimizasyon yapmaya başladı (duman altı olayını hala unutmadık) sistem gereksinimleri uçtu ve oyunlar optimizasyon özürlü olmaya başladı. Sizce de öyle değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 23 Ekim 2014; 16:33:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji bu kadar çabuk gelişiyor yaklaşık 1 yıl 2 ay oluyor pc yi alalı. Şu an önerilen gereksinimleri tam olarak karşılıyor bilgisayarım. işlemcim 4770K fakat diğer bileşenler sınırda. Sanırım gelecek nesile ultra da açamayacağım oyunları.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yok artık minimum 7970 nedir yav? kafayımı yedi bunlar.
  • Ahaha ubisoft'un kafası güzel anlaşılan. Steamde de 179 tl fiyat çekmişler. Benden 5 kuruş para çıkmaz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hani bir şey diyeceğim ama.. Forumdan süresiz uzaklaştırılırım diye demiyorum.
    Siz anladınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en az 7970 istiyor baya yüksek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 23 Ekim 2014; 16:42:34 >
  • oha bu nedir be oyun değil pc canavarı mübarek. AMD Radeon R9 290X ya da üstü yada daha üstü nedir ya :)) şaşırmış adamlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eğer doğruysa ubinin içtiği neyse bizede göndersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Birini Sevdim<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Metal-Gear<br><br><b>PC'de 4K ve 60 fps oyun oynuyoz diye hava atıyorlar, her gelen sistem gereksinimi haberinin altında ağlıyorlar. :D:D:D Sanki PC konsol gibi sabit bir sisteme sahip, her taktığın oyunu 4K açıyor sanki direk, böyle bi havalardalar babadan kalma hd 5700 serisi ekran kartlarıyla. Her 1 milyon adamdan 1 tanesinde vardır şu oyunların istediği sistemler.<br><br>Bu yüzden konsolda oyun oynuyorum, hiç değilse sadece çözünürlükten ve 60 kare'den feragat ediyorum, ama bütün oyunları cam gibi oynuyorum yağ gibi akıyor gidiyor işte oyun. Hele ki exclusive varsa, pc'nin 4K oyunundan iyi grafikle oyun oynuyorum. PC'de oyun oynamaya kalksam nolacak? Sadece çözünürlükten ve fps'den değil, bütün grafik detaylarından feragat edecem genede belki 30 fps'yi yakalayamicam. <br><br>İşte konsol ile pc bu şekilde karşılaştırılır. Eğer varsa evinde 10 milyarlık bilgisayar, o zaman hava basarsın 4K da bilmem kaç fps oyun oynuyorum diye. Yoksa konuşmayacaksın, her türlü konsolun altında eziliyor işte. Ağlıyorsunuz her sistem gereksinimi haberinde. Ben kosnolda oynadığı oyunla, sizin pc'de oynayabildiğiniz oyunun grafiklerini karşılaştırsam konsol grafiği sizin oynayabildiğiniz oyun detayının yanında 10K gibi kalır. Çünkü detay açamıyorsunuz ki, ağlıyorsunuz :D<br><br>Tamam PC grafikleri daha iyi de, o grafiği sen açıp kullanamadıktan sonra o orada seçenek olarak gözükse ne olur gözükmese ne olur?</b> :D</blockquote><br><br>herkesi sizin gibi yapmaya çalışıyorlar, pc açık platform olduğu için sizi kapanlarına alıp kutunun içine sokmuşlar, senin bir oyuncu olarak taraf tutmadan doğru tarafta olman gerekirken, paramı verdiler bedava oyun mu veriyorlar her gün, bilmiyorum ama beynin yıkanmış ağır bir fanboy olmuşsun.<br><br>sistem gereksinimleri de bu değil, merak etmeyin<br><br>ayrıca Bölüm Sonu Canavarının kalitesini yeniden gördük, M.K. isimli site Sistem gereksinimleri açıklandı diye direk yazmışlar,</blockquote><br><br>Ne oldu çok mu dokundu söylediklerim? :D Devlet meselesi mi varda beynim yıkanıyor, benim evimde bilgisayar var şu an bilgisayardan yazıyorum çaktın? :D Aptal aptal konuşmanın bi lüzumu yok, söylediğin şey hiç bir kalıba uymuyor kudurmuşsun yazdıklarıma. ;)


    Arkadaşım adamlar avrupada oyunu 80 dolara alıyor sen burda 250-280 tl arası para veriyorsun.. istediğin kadar detay gör neye yarar :) bu arada bu ortaya atılmış bir iddaa sadece... sende hemen atlamışın olaya :) birde o kadar para vermişken oyunu 900p medium kare kare oynarsın :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • zorla korsana sürüklüyor ubisoft bizi. hem pahalı sat hem de optimizasyon özürlü çıkart

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Let dı kansıl end pisi vors bigin!

    Raund van! Fayt!!!
  • Konsol - PC tartışmasına en son girilecek yer Ubi ile ilgili haberlerdir.

    Bu adamlar değil mi "PS4 yetersiz, konsollarda 900p 30 FPS" çıkartacağız diyen?

    Bu adamlar değil mi Watch Dogs, Future Soldier gibi oyunlara iğrenç optimizasyon yapan?

    Her iki platformun da hakkını veremezken neyin tartışması bu?

    Herkes Monolith gibi olsa bu tarz tartışmalar hiç yaşanmaz. Adamlar PC'ye müthiş bir optimizasyon yapmışlar, gram kasılmıyor. Ayrıca konsolda da görsel olarak oyun çok başarılı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • böyle rezalet bir optimizasyonla pc ye çıkarırlar sonrada birde ağlarlar yok efendim biz pc de kazanamıyoruz..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'ler hiçbir zaman optimizasyon bakımından bir PS4 ve Xbox One olamazlar. Oyun konsolları da bu yüzden tercih edilir ya zaten. Tek donanım olduğu için oyun yapımcıları da o donanıma ÖZEL optimizasyon yapıyor biz ise sadece keyfimize bakıyoruz. Ayrıca eminim bütün PC'cilerin bundan kat kat üstün donanımlı bilgisayarları vardır ne de olsa 4K oynuyorlar :)
  • Bu siteye ne zaman girsem konsol kullanan bazı arkadaşların PC'cilere sataştığını PC'cilerin de (Yüksek donanımı olan zengin beyler:) konsolculara verip veriştirdiğini görüyorum. Ne diyelim Allah malınızı arttırsın gözümüz yok ama konsol veya yüksek donanımlı pc alamayanlarda var Allah'a şükür istesem hepsini alacak gücüm var ama böyle sitelerde milleti hor görmek de hoş değil. Bizim konuşmamız gereken konu aşırı yüksek oyun fiyatları yoksa konsolmuş pc imiş çok da tın isteyen istediği ile oynar kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok:(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.