Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bozzo Nickli Kullanıcı Hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Anakart/Cpu >> bozzo Nickli Kullanıcı Hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
supremum

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:385
Katılım zamanı: 11 Nisan 2005;
Durum: Forumda değil

2 Eylül 2006; 21:32:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

3 paralık soğutucu için başlık açılır mı demeyin. Karşı taraf 3 paralık soğutucu için bana 3 paralık bi davranış sergilemişse. Bende o ürün 3 paralık bile olsa konumu açar herkese 3 paralık alışverişten bahsederim.
Bundan yaklaşık 1.5-2 ay önce Amd soğutucu arıyorum diye başlık açmıştım. Bu kullanıcı bana özel mesaj ile teklifini bildirdi. Soğutucuyu bi arkadaşım için alacağımı söyledim. Parayı ben ödeyecektim o kargoyu arkadaşıma yapacaktı. Yaz başı evde net olmadığı için arkadaşın bi soğutucu parasına tenezzül etmeyeceğini düşünerek daha netten kalkmadan eftsini gerçekleştirdim. Arkadaşıma telefon ettim cuma git soğutucunu al dedim. Cuma akşamı arkadaşım aradı soğutucu gelmemiş dedi. (Kendisi işyerinden izin alarak bi ton zahmetle kargoya gidiyor biliyorum)
Ertesi gün soğutucuyu yollayacak arkadaş işi çıktığını kargoya yetişemediğini söyledi. İnsanlık hali dedik. Özrünü kabul ettik. Hafta başı kesin elinde dedi. Bende arkadaşımı arayıp p.tesi kargodan ürünü almasını söyledim...
Aradan 1.5 küsür ay geçti soğutucuyu gönderttiğim arkadaşıma hal hatır sormak için telefon etmiştim. Bi süre sonra "Abi bi soğutucu gönderecektin çok çalışıyorum gerçi ama bilgisayar arada lazım oluyor ne oldu o iş?" Deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle bir sorumsuzluk beklemiyordum. Nasıl mahçup olduğumu anlatamam. Meğer arkadaşım p.tesi ve çarşamba olmak üzere iki kez daha işyerinden izin alarak kargoya gitmiş. Ancak boş dönmüş.

Msn listemden bozzo nickli şahsa baktım arkadaş saolsun listesindende silmiş beni. Kendisine durumu açıklamasını istediğim özel mesaj göndermeme ve kendisinin bunu okuduğunu görmeme rağmen bi cevapta alamadım.

Satılan ürünün bedeli ne olursa olsun bu şekilde lakayt bir davranışa kimsenin hakkı yoktur.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//
[image]http://img168.imageshack.us/img168/7706/img6615uv1.jpg[/image]

OLUMSUZ Referans BOZZO Tıkla

seso81
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Eylül 2006; 21:34:51 

bozzo nickli kişi hakkında ilk olay değil bu sanırım.Geçmiş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_8674676/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 2 Eylül 2006; 21:36:44 >
mendiss

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:995
Katılım zamanı: 16 Mayıs 2006;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

2 Eylül 2006; 21:37:26 

Geçmiş olsun hocam. Başınızın gözünüsün sadakası olsun. 3-5 gün olabilirde 1 ay az bir zaman değil. Maddiyat bir yana arkadaşınıza olan mahcubiyetinizin karşılığını verebilecekmi bakalım bu arkadaş.

©mendiss

supremum

Sisteme Gözat

2 Eylül 2006; 21:38:05 

Teşekkürler şener,
Olayın sonuçlanmadığından kısa süre önce haberim oldu. 2.el bölümüne böyle bi başlık açmadan önce kendisine özel mesaj gönderdim ve açıklama bekledim. Son kontrol ettiğimde gördüm ki gönderdiğim mesaj okunmuş ama cevap yazmaya bile tenezzül edilmemiş. Profiline baktım gizli.
Aramadan son attığı mesajlara baktım.
http://forum.donanimhaber.com/m_8674676/mpage_2/key_//tm.htm#8758290
Bunu gördüm.
Sonuca ulaşmayan bi vaka sanıyorum.

Edit:Sizede teşekkürler mendiss
Dediğiniz gibi soğutucunun bedeli önemli olsaydı zaten eft yapmadan önce ürünü beklerdim.
Asıl üzüntüm arkadaşıma karşı mahçubiyetimdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 2 Eylül 2006; 21:40:23 >

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//
[image]http://img168.imageshack.us/img168/7706/img6615uv1.jpg[/image]

OLUMSUZ Referans BOZZO Tıkla

muho06

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2940
Katılım zamanı: 17 Mayıs 2002;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

2 Eylül 2006; 21:38:06 

ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM : http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1656
MÜKEMMEL SATLIKLAR
http://resim.donanimhaber.com/m_8970240/mpage_1/key_//tm.htm#8971842

SATLIK MODİFİYELİ ARAÇ

http://www.sahibinden.com/hizli_ve_ofkeli_sirali_lpgWQQaXQQ7255151WQQpXQQdisplayitem
Lord

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:193
Katılım zamanı: 20 Aralık 2001;

2 Eylül 2006; 21:38:33 

3 de olsa 5 de olsa hırsızlık hırsızlıktır

yug2980

İkinci el mesajı:1381
Katılım zamanı: 14 Nisan 2006;

2 Eylül 2006; 21:39:03 

belki bir hal gelmiştir başına birşey olmuştur ne bilim insanlık hali senin dediğin gibi ama karşındaki adamı bundan haberdar etmiyorsun ve mağdur bırakıyorsun.Ayıp bir şey bu.İster 3 lira ister5 lira olsun bunlar utanılacak şeyler.Umarım arkadaş gerekli açıklamayı yapar.Yapmasada yeni kullanıcı ile sitede gezer

Kan grubum :a rh +(Kana ihtiyacınız olduğunda beni arayabilirsiniz her zaman hazırım kan vermeye)
son kan verme tarihi:02.07.08
Hitabınıza ve yazınıza dikkat edin Türkçemizi doğru kullanarak ileti atın
referanslar:çömez,lopez,martinez,gonzalez,suarez,felipez,çiko
nokiaman

İkinci el mesajı:98
Katılım zamanı: 6 Temmuz 2006;

2 Eylül 2006; 21:46:21 

forumda dolandırıcılar için özel topik açılmalı bence bu olaylar çok arttı yazıklar olsun bu adamlara

ambulansdasda

İkinci el mesajı:88
Katılım zamanı: 4 Mayıs 2006;

2 Eylül 2006; 21:48:19 

Neden bu tip şeyler hep Türkiye de olur ki

nokiaman

İkinci el mesajı:98
Katılım zamanı: 6 Temmuz 2006;

2 Eylül 2006; 21:52:31 

bu arada adamın tüm bilgilerinide yazın üst konuya taşınması için yönetime şikayette bulunun şayet bu tip adamlar nickleri banlansa bile değişik nick de girip başkasını çarpmaya çalışıyor
Tekrar geçmiş olsun

racer007

İkinci el mesajı:800
Katılım zamanı: 20 Ekim 2005;

2 Eylül 2006; 22:01:06 

SELAMLAR

YA BAZİ İNSANLAR BOYLE ŞEYLERİ NORMAL Mİ GÖRÜYOR ANLARA CEVABIM BU TARZDA KONULAR FORUMDA İSTİKRARSIZLIKLARA NEDEN OLUYO

ADAM ALACAKSA ALMIYO BAŞKA İLLERDEN BİDE BAZEN DE GENELDE DİKKAT ETTİM ADAM NE SATIYOSA ANORMALIKKLERİNİ SONRADAN SOYLUYO
YOK BURA KIRIKTI YAPTIM YOK BURAYA ŞUNU TAKTIN KİM NE SATIYOSA DURUMUNU SOYLESİN

REFERANSLAR -- Comiser -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix çok daha fazlası..
icebergmetii

İkinci el mesajı:1067
Katılım zamanı: 3 Temmuz 2006;

2 Eylül 2006; 22:13:25 

Cok gecmiş olsun hocam bu şekilde davranannları forum yöneticelerimiz banlasa ip sini falan alsa ve bu foruma adım atmasalar herkez birbirinde magzeme almaya tereddüt eder hale geldi arkadaşlar bu işlere bi dur demenin zamanı gelmedimi yaaa biz gönül rahatlığıyla kendi ilimiz dışından başka illere mağzeme göderisi ve alımı yapamayacakmıyızzz

sentanoo

İkinci el mesajı:896
Katılım zamanı: 19 Ekim 2005;

2 Eylül 2006; 22:20:27 

Kadir geçmiş olsun.. senin basınada geldiya herkesi,n basına gelebilir bence herks bu konuda hassas olmalı arkadaşlar.. Tekrardan geçmiş olsun..

Referanslarıma Buradan Bakabilirsiniz!
sarpertas

İkinci el mesajı:1797

2 Eylül 2006; 22:29:39 

geçmiş olsun arkadaşım bu ara bu olaylar epey arttı bide forumda insanlarda ön yargıda var mesela binbaşı/yarbay/albay oldumu sanki dolandırmayacak gözüyle bakılıyor genelleme için özür dilerim msj sayısı çok olunca o insana bi güven oluşuyor buda saçma bişey gibi baksanıza son zmn lardaki olayların çoğunu yüzbaşı-binbaşı rütbesindekiler yapıyor.neden derseniz bende bilmiyorum insna oğlu bu çiğ süt emmiş.bideFATALIST var herkes bilir msj sayısına baksan belki er dir ama güvenilir sağlam birisi olduğu ap açık ortadadır.yani msj sayısına bakarak güvenmiyelim kimseye arkadaşlar işinizi garantiye alın gözünüz kapalı para yollamayın.mümkün ise elden alış-veriş yapın
iyi akşamlar
edit:FATALIST er değil teğmen olmuş ama siz ne demek istediğimi anladınız
ben burada anlatmak istediklerimi örneklerle pekiştirmek istedim FATALIST i de ondan örnek verdim kimse yanlış anlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 2 Eylül 2006; 22:35:04 >

yok imza referans isteyen profile baksın buraya sığmıyor sonra ceza alıyoruz :)
supremum

Sisteme Gözat

2 Eylül 2006; 22:29:57