Şimdi Ara

bozzo Nickli Kullanıcı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 paralık soğutucu için başlık açılır mı demeyin. Karşı taraf 3 paralık soğutucu için bana 3 paralık bi davranış sergilemişse. Bende o ürün 3 paralık bile olsa konumu açar herkese 3 paralık alışverişten bahsederim.
    Bundan yaklaşık 1.5-2 ay önce Amd soğutucu arıyorum diye başlık açmıştım. Bu kullanıcı bana özel mesaj ile teklifini bildirdi. Soğutucuyu bi arkadaşım için alacağımı söyledim. Parayı ben ödeyecektim o kargoyu arkadaşıma yapacaktı. Yaz başı evde net olmadığı için arkadaşın bi soğutucu parasına tenezzül etmeyeceğini düşünerek daha netten kalkmadan eftsini gerçekleştirdim. Arkadaşıma telefon ettim cuma git soğutucunu al dedim. Cuma akşamı arkadaşım aradı soğutucu gelmemiş dedi. (Kendisi işyerinden izin alarak bi ton zahmetle kargoya gidiyor biliyorum)
    Ertesi gün soğutucuyu yollayacak arkadaş işi çıktığını kargoya yetişemediğini söyledi. İnsanlık hali dedik. Özrünü kabul ettik. Hafta başı kesin elinde dedi. Bende arkadaşımı arayıp p.tesi kargodan ürünü almasını söyledim...
    Aradan 1.5 küsür ay geçti soğutucuyu gönderttiğim arkadaşıma hal hatır sormak için telefon etmiştim. Bi süre sonra "Abi bi soğutucu gönderecektin çok çalışıyorum gerçi ama bilgisayar arada lazım oluyor ne oldu o iş?" Deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle bir sorumsuzluk beklemiyordum. Nasıl mahçup olduğumu anlatamam. Meğer arkadaşım p.tesi ve çarşamba olmak üzere iki kez daha işyerinden izin alarak kargoya gitmiş. Ancak boş dönmüş.

Msn listemden bozzo nickli şahsa baktım arkadaş saolsun listesindende silmiş beni. Kendisine durumu açıklamasını istediğim özel mesaj göndermeme ve kendisinin bunu okuduğunu görmeme rağmen bi cevapta alamadım.

Satılan ürünün bedeli ne olursa olsun bu şekilde lakayt bir davranışa kimsenin hakkı yoktur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Core2Duo E6850@3600(9*340)mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770 //2*2Gb Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0 //HP W2207 LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
    //Logitech Momo Racing Force
    //

OLUMSUZ Referans BOZZO Tıkla

• bozzo nickli kişi hakkında ilk olay değil bu sanırım.Geçmiş olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_8674676/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 2 Eylül 2006; 21:36:44 >

+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tvyi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++
  • Geçmiş olsun hocam. Başınızın gözünüsün sadakası olsun. 3-5 gün olabilirde 1 ay az bir zaman değil. Maddiyat bir yana arkadaşınıza olan mahcubiyetinizin karşılığını verebilecekmi bakalım bu arkadaş.
    Olayın sonuçlanmadığından kısa süre önce haberim oldu. 2.el bölümüne böyle bi başlık açmadan önce kendisine özel mesaj gönderdim ve açıklama bekledim. Son kontrol ettiğimde gördüm ki gönderdiğim mesaj okunmuş ama cevap yazmaya bile tenezzül edilmemiş. Profiline baktım gizli.
    Aramadan son attığı mesajlara baktım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8674676/mpage_2/key_//tm.htm#8758290
    Bunu gördüm.
    Sonuca ulaşmayan bi vaka sanıyorum.

Edit:Sizede teşekkürler mendiss
    Dediğiniz gibi soğutucunun bedeli önemli olsaydı zaten eft yapmadan önce ürünü beklerdim.
    Asıl üzüntüm arkadaşıma karşı mahçubiyetimdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 2 Eylül 2006; 21:40:23 >

Core2Duo E6850@3600(9*340)mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770 //2*2Gb Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0 //HP W2207 LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
    //

• _____________________________
    Dolandırıcılar (Dikkatli Olun): Murat Aydın (ziraat bankası), Murat Caner (akbank,enpara,paypal) Ramazan Kapçak (Garanti Bankası) Dikkatli olalım.Hatice Polat ve İsmail Hakkı Aydın ve Ekrem akça bu isimlerin tamamı dolandırıcıdır .
    muho06 hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_86584009/f_//tm.htm#91149128
    BÜTÜN SATILIKLARIM http://forum.donanimhaber.com/m_36826698/tm.htm
  • 3 de olsa 5 de olsa hırsızlık hırsızlıktır
  • belki bir hal gelmiştir başına birşey olmuştur ne bilim insanlık hali senin dediğin gibi ama karşındaki adamı bundan haberdar etmiyorsun ve mağdur bırakıyorsun.Ayıp bir şey bu.İster 3 lira ister5 lira olsun bunlar utanılacak şeyler.Umarım arkadaş gerekli açıklamayı yapar.Yapmasada yeni kullanıcı ile sitede gezer
    referanslar:çömez,lopez,martinez,gonzalez,suarez,felipez,çiko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda dolandırıcılar için özel topik açılmalı bence bu olaylar çok arttı yazıklar olsun bu adamlara
    Tekrar geçmiş olsun

YA BAZİ İNSANLAR BOYLE ŞEYLERİ NORMAL Mİ GÖRÜYOR ANLARA CEVABIM BU TARZDA KONULAR FORUMDA İSTİKRARSIZLIKLARA NEDEN OLUYO

ADAM ALACAKSA ALMIYO BAŞKA İLLERDEN BİDE BAZEN DE GENELDE DİKKAT ETTİM ADAM NE SATIYOSA ANORMALIKKLERİNİ SONRADAN SOYLUYO
    YOK BURA KIRIKTI YAPTIM YOK BURAYA ŞUNU TAKTIN KİM NE SATIYOSA DURUMUNU SOYLESİN
    REFERANSLAR -- Comiser -- Öztin -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix --serkemal --neo_dracula -- Salenko = çok daha fazlası..
  • Cok gecmiş olsun hocam bu şekilde davranannları forum yöneticelerimiz banlasa ip sini falan alsa ve bu foruma adım atmasalar herkez birbirinde magzeme almaya tereddüt eder hale geldi arkadaşlar bu işlere bi dur demenin zamanı gelmedimi yaaa biz gönül rahatlığıyla kendi ilimiz dışından başka illere mağzeme göderisi ve alımı yapamayacakmıyızzz
  • geçmiş olsun arkadaşım bu ara bu olaylar epey arttı bide forumda insanlarda ön yargıda var mesela binbaşı/yarbay/albay oldumu sanki dolandırmayacak gözüyle bakılıyor genelleme için özür dilerim msj sayısı çok olunca o insana bi güven oluşuyor buda saçma bişey gibi baksanıza son zmn lardaki olayların çoğunu yüzbaşı-binbaşı rütbesindekiler yapıyor.neden derseniz bende bilmiyorum insna oğlu bu çiğ süt emmiş.bideFATALIST var herkes bilir msj sayısına baksan belki er dir ama güvenilir sağlam birisi olduğu ap açık ortadadır.yani msj sayısına bakarak güvenmiyelim kimseye arkadaşlar işinizi garantiye alın gözünüz kapalı para yollamayın.mümkün ise elden alış-veriş yapın
    iyi akşamlar
    edit:FATALIST er değil teğmen olmuş ama siz ne demek istediğimi anladınız
    ben burada anlatmak istediklerimi örneklerle pekiştirmek istedim FATALIST i de ondan örnek verdim kimse yanlış anlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 2 Eylül 2006; 22:35:04 >

• Herkese teşekkürler...
    Haşa ben olayı dolandırıcılık olarak nitelendirmiyorum. Çünkü dolandırıcılık böyle yapılmaz. Tutar hamuduyla götürürsün karşı taraf ettim bir aptallık deyip kendi derdine yanar. Dolandırıcıkık yapanda karlı iş oldu deyip parayı afiyetle yer.
    Bu şahıs benim soğutucu paramla bu adam zengin olmadı ya! Tabiri caizse bi çorba parası.
    Ancak,
    burada söz konusu olan benim kızdığım ve aynı zamanda üzüldüğüm şey sorumsuzluk. Başkasına verdiğin sözü yerine getirmemek...
    Üstelik karşındakinin zor duruma düşebileceği bilindiği halde umursanmamak.

//

• Geçmiş olsun kardeşim böyle olaylar bu aralar artmaya başladı hayırdır

Samsung S8530 Wave II Ana Konu
    İşletim Sistemi: Bada 2.0 || Uygulama Mağazası: Samsung Apps || İşlemci: 1 GHz ARM Cortex-A8 || Grafik İşlemci Ünitesi: PowerVR SGX540 || Chipset: Hummingbird || RAM: 512 MB || Ekran: Super Clear LCD || Dokunmatik: Kapasitif || Renk: 16 milyon || Ekran Çözünürlüğü: 480x800 piksel || Ekran Boyutu: 3.7 inç || Cam: Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı "Gorilla Glass" || Hafıza: 2 GB dahili hafıza + 8 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: 3.6 Mbps indirme (download) hızı, 2 Mbps yükleme (upload) hızı || Bluetooth: 3.0 || Kamera: 5 MP (2592x1944), otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.