Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tereddut gerekmeden alınır.bı kaç kucuk kusuru var ama sony z1 kullanıcısı olarak m8 öneririm.--

  • Şu kapasitif butonlar sizi neden rahatsız ediyor ? Video falan izlerken, oyun oynarken tam ekran noduna geçiyor zaten.

  • Mesut abi Video harika olmuş gerçekten açıklamışsın çoğu şeyi vurgu yaptığın noktalar herkesin vurgulamak isteyecekleriydi bence !
    Teşekkürler
    Mükemmel Kamera özellikleri varken gerçekten 4 Ultrapixel saçmalığı da nedir yazık etmişler emeklerine tasarım zaten güzeldi logoyu sileydin boyu uzatmayaydın ekstra Hafıza kart olayı da yerinde olmuş da 16gb rom nedir :)
    Abi Güzel eklemelerin yanına kötü eklemeleri niye yaptınız Bekleyen benim gibi kişileri niye üzdünüz
    Sorumluları bulup cezalandırın :)

  • Gayet güzel bir cihaz olmuş. iPhone 6 beni tatmin etmezse özellik ve tasarım olarak muhtemelen geçiş yapacağım cihaz bu olacak.

  • 2013'te onlarca tasarim ve ozellikler konusunda odul almis bir cihaz, son olarak Dunya Mobil Kongresinde yilin En Iyi Akilli Telefonu secilmis, basarili bir One vardi zaten HTC'nin elinde. 2014 modelini de yine ismini dahi degistirmemesinden belli, onceki modelin eksiklerini kapatarak ve kucuk degisikliklerle 2014 surumu olarak sundu.

    - HTC logosunun oldugu kisma herkes takilmis, ancak ben o siyah bezelin cihaz icerisindeki parcalar icin mecburen biraktigini dusunuyorum. Yoksa arkada kocaman HTC yazisi var, onde de sirf logo icin bu kadar tasarim acisindan basarili firma koca 1cm.lik alani bosa harcamaz.

    AYRICA stereo speaker'i olan kac cihaz var ki piyasada ekranin altindaki alani karsilastirabiliyorsunuz? Nexus 4/5'te bile neredeyse o kadar bos alan var zaten. Biri bir elestiri getiriyor, herkes Apple fanboy koyunlari gibi takip ediyor?! Kendi aklinizla dusunup elestiri getirin lutfen.

    - Kamera boyut olarak tatmin etmeyecektir, ancak gittikleri dogru bir yol. Kendimden ve etrafimdaki 10-15 akilli telefon kullanicisindan yola cikarak soyluyorum, telefonla cekilen fotograflara herkes telefonda bakiyor, gosteriyor. PC'ye atip da arsivleyen cok az. Facebook, Twitter, Instragram vb. sosyal medyaya yuklenen fotograflar icin de UltraPiksel hayli yeterli. Hatta gecen sene insanlarin telefonla cekip sadece sosyal aglarda paylastigini sonucuna varan HTC, bu stratejileri dogrultusunda kamera ozelliklerini cekim sonrasi yeniden odaklanma, flu olan kisma guzel efektler ekleme ve kamera API'sini 3. parti gelistiricilere acmak gibi onemli adimlar attilar. Blinkfeed de gelistiricilere acildi bu arada.

    - 2013 One sahibi olan benim gibiler icin M8 olmazsa olmaz degil, ufak bir upgrade olur. Dun M8 tanitiminin hemen akabinde Sense 6'li custom ROM'lar yayinlandi zaten.

    - Tasarimda bir adim daha ileri gidilmis. Gri olanin ozellikle arka tasarimina bittim.

    - Sense 6'daki bazi HTC app'lerinde ust bildirim barinin da ayni rengi almasi hos olmus. Renk paletlerini de Ayarlar-Kisisellestirme altindaki temalardan secebiliyorsunuz. M7 cihazima Sense 6 ROM'u kurdum ve cok lezziz bir goruntu var gercekten.





  • z2 on ınceleme 8 dk
    s5 on ınceleme 15 dk
    one on ınceleme 40 dk

    ilahi mesut bey yine gosterdiniz htc ciliğinizi.

  • Cihaz gerçekten muazzam ( fiyat olarak değil tabi ) yanlız düzeltmek istediğim birşey var , dokunarak ve alttan , yandan çekme şeklinde uyandırma sistemi lg de değil blackberry de hayat bulmuş bir teknolojidir. ör: playbook tablet , z10

  • tamam malzeme kalitesi iyide tasarım bana güzel görünmedi.safinaza benzettim
  • Her şeyiyle 4 4 lük telefon olmuş...

  • Ben tasarımcı olsam htc yazısını birbirinden ayrıştırırım her bir harfe sanal tuş görevi verirdim ışıklı bide hem markan öne çıkar hem tasarımı güzel olur hemde kullanımda keyif yaratır çöp bu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon genel olarak güzel olmuş. Yeni özellikler heyecan verici. Ama bana göre M7'nin tasarımı daha kuvvetli M8'e göre.
    Zoe geliştirilmiş daha iyi olmuş.
    Kamera da geliştirilmiş ancak tatmin edici değil gibi.

    Ayrıca S5'de bunun yanında tırt.

  • Yeni htc'yi merakla bende bekliyordum.Benim en çok ilgimi çeken sterio hoparlörleri ve metal gövdesi.Aynı zamanda tüm android işletim sistemli cihazlardan daha güzel görünen bir arayuze sahip.Bu modelde sanal tuşlara yer verilmiş.Halbuki bu tuşlar htc yazısının sağına ve soluna konulmuş olsaydı daha güzel olacaktı.Ya da htc yazısını kaldır öyle sanal tuşlara yer ver.4 ultrapiksel'i herkese anlatması zor ve açıkçası 4 rakamında neden ısrar ediyorlar,bu rakam bu insanların uğurlu sayısı falan mi anlamıyorum.Pil konusunda bu konuda en iyi işi lg'nin çıkardı.Pil büyümüş olsa da bu kasaya daha fazlasını koyamadıklarını gördük.Son olarak fiyat.2000 Tl'den fazla bir fiyatla çıkarsa ya gidersin iphone 5s alırsın ya da son bi kez daha beklersin daha büyük ekranla çıkacak iphone 6'yi beklersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 26 Mart 2014; 11:08:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triluminos

    Z2 aynı işlemciye sahip olmasına rağmen yüzde 20 tokatlamış M8i
    http://www.gsmarena.com/xperia_z2_takes_basemark_os_ii_performance_crown_from_one_m8-news-8127.php

    Tartışmasız Z2

    Biri dövsün şunu.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamparks

    2013'ün en iyi ahdroid akıllı telefonu idi. Şimdi gene o ödülü alacaktır. Lakin ben bu telefonda sadece kapasitif tuşları beğenmedim. HTC yazısı home tuşu olsaydıda diğer tuşlarda sağa sola konsa idi 10/10 bir telefon olurdu.


    Htc One neye göre kime göre en iyi android?Bunlar tercih meselesidir ama bende aynı fikirdeyim Htc One snapdragon 800'ler çıkmadan evvel en iyisi idi.
    Bence şuan en iyi android telefon Sony Z2'dir.Tasarım , donanım , yazılım adamlar yapmış.

    @MrDj
    16/32 hafıza seçeneği bence normal.Daha fazlası için 128 gb hafıza kartı takılabiliyor.Bana 16 gb yetiyor hem daha da ucuz oluyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: crysisis

    Şu kapasitif butonlar sizi neden rahatsız ediyor ? Video falan izlerken, oyun oynarken tam ekran noduna geçiyor zaten.


    Kapasitif butonlar M7'de HTC logosunun yanındaydı çünkü.
    Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'

    @Önder Çatalkaya
    Z2'de de stereo hoparlör var diye biliyorum M8'in Z2 karşısında işi cidden zor bence.4 mp nerde 20 mp nerde.


    Htc One alternatif olarak iyi bir telefon.Artık Samsung ve Sony su geçirmez amiral gemiler üretiyor belki LG'de yeni amiral gemisinde böyle bir kasa yapısı sunacak.Bence şuan için sıralama şöyle Z2>One(M8)>S5.
    One'ın tasarımı yine çok güzel ama ben aynı fiyata gelirlerse Z2 alırdım.Umarım Htc ülkemizde LG gibi bir fiyatlandırma politikası izler.Ülkemizde Samsung diğer markalardan çok satılıyor.Adam gidip 1500'e S4 alıyor oysa aynı fiyata ondan iyi G2 var.
    Adama diyorum G2'de 3000 mah batarya var S4'ten 400 mah daha fazla 400 mah'tan ne olacak falan diyor.Telefondan anlamayanlar Samsung anlayanlar ise Sony ve Htcalacaktır.Ama Htc gerek fiyanlandırma gerek donanımıyla satış konusunda bence rakiplerinden geride kalacak.
    Yeni One tasarım olarak geriye gitmiş.Htc , One'ın üstüne pek bir şey koymamış umarım fiyat olarakta koymaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mart 2014; 11:09:42 >




  • Bu güç yönetimini Z2'ye koysalar 4 5 gün gider o batarya ile :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MozbeK

    quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    Şu anda HTC ONE kullanıcısıyım ve kardeşim istiyor telefonu ona vereceğim. Fakat M8 almak için hiç bir cazibe göremedim... Pil %40 daha fazla performans sunacak o mAH ile geçelim bunu. ZOE efektleri büyük ihtimalle ONE' da gelecek yazılımsal yenilik olarak. SONY XPERİA Z2 kesinlikle daha iyi... Ben kullanıcı olarak asla ekran ışığını kısmam, kısacası güç modunu kullanmam. HTC pil paranoyası olan bir firma ve bu saatten sonra bunu asla değiştirmeyeceğine kanaat getirdim. Fiyat açısından her iki model de aynı miktarda olacak büyük ihtimalle. Bu yüzden gönlüm SONY' e gider. HTC telefonun kötü değil fakat aynı paraya daha iyisini almak varken sen çok beklersin alana da hayırlı olsun. Zahmet olmazsa HTC bir daha ki sefere kamerayı değiştir onuda paronoya yapma...

    Bilmeden bakmadan önyargılı olmamak lazım. M8, 2600 mAh ile pil performansıyla nam yapmış Lg G2 kadar dayanıyomuş (hatta daha iyiymiş):http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-battery-life-test-excellent-endurance_id54352


    Kamera konusunda hakkın var ona lafım yok. Z2'yi ben dahil herkes beğendi zaten ama "aynı paraya daha iyisini almak"ta da yanlışsın. En basiti dünya genelinde fiyatlarına bak z2'nin, heryerde pahalı. Misal Z2 Amerika'da yaklaşık 780$ iken, M8 600-650$. Muhtemelen Türkiye'de de fiyat farkı olacak.

    Almanya fiyatları:

    Htc m8 679 euro

    Sony z2 599 euro

    Samsung s5 699 euro


    Sizce bu fiyatlara ve telefonun özelliklerine göre sizce hangisi alınmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPS-55 -- 26 Mart 2014; 11:29:15 >




  • inceleme için teşekkürler

  • telefon süper olmuş ama kamera olmamış be hacı zoomliyamadıktan sonra...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardabeyim

    dogu-3 android dünyasında ilk çift tıklama diye başlıyo söze mesut reyiz dikkatli dinlersen

    Gece fark etmemişim teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi keşke bi müzik açaydın da ses kalitesini de duysaydık..Bu arada yarım saatlik video da %46 da başlayan batarya uçak modun da %32 yada %35 civarına düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.ulas -- 26 Mart 2014; 12:04:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.