Bildirim
Android Telefon Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Güncel.Bu arada piranha zen ve discovery gibi cihazlar için takipteyim. _____________________________ -
yaklaşık 20 kişi okuyor ve tek bi cevap bile yok.başkada bişi demiyorum
_____________________________ -
Desire 500
Gmd
Samsung pahalı
Sony lere bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayır, olamaz! -
800 liraya discoverden başka bir android telefon alırsan kafayı yersin sonra
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
daha hangi telefon kaça çıkıcak en ufak fikrimiz yok ki. madem yaza kadar vakit var, bekle cihazlar çıksın. sen araştırmanı yapmaya devam et ama şu an öneri yapılcak cihazlar çıkmadı daha. _____________________________ -
Yaza kadar discovery 2 , Xperia M2 gibi modeller çıkacak, moto g'nin de fiyatı düşecektir. En azından 4-5 model daha eklenecektir listenize. Şimdi bekleyin, yaz zamanı güncel modellerle uğraşın en azından. _____________________________ -
İlk önce hepinize ilginiz için çok çok teşekkür ederim.Discovery kronik sorunlardan korkuyorum.Yaza kadar discovery 2 çıkar ve daha bir çok cihaz çıkıcak eminim.Birde son olarak huawei u9200 ascend p1 nasıldır görüşlerinizi bekliyorum _____________________________ -
o sorular çok azında karşılaşıyor her telefondada karşılaşılabilir bu şanş işi 2000 liraya aldığın telefonda bile bi sorun olabiliyor benim bildiğim tek şarj soketi problemi var ama arkadaşım 2 aydır kullanıyo daha bir sorunla karşılaşmadı , discover 2 1000 - 1100 gibi bir fiyata gelecek onu belirteyim,
huawei tavsiye etmem malzeme kalitesi discover gibidir bişey bekleme , bence discover almalısın
arkadaşlar ben şimdi galaxy ace kullanıyorum ve maalesef temple run ve subway surf gibi oyunları oynayamıyorum bu yüzden yeni bir telefon almayı planlıyorum bütçem 500 tl 1 haftadır lg l5 i araştırıyorum çok beğendim aslında ama kullanıcı yorumlarına baktığımda istediğim oyunları kastığını gördüm ve yıkıldım sence nasıl bir telefon almalıyım Huawei Ascend G301 güzel ama kamerası kötü Motorola atrix te fena değil Yni bu bütçeyle ekranı 4.0 olan istediğim oyunları kasmayan bir telefon önerin ÜTFENN _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: korhan343
arkadaşlar ben şimdi galaxy ace kullanıyorum ve maalesef temple run ve subway surf gibi oyunları oynayamıyorum bu yüzden yeni bir telefon almayı planlıyorum bütçem 500 tl 1 haftadır lg l5 i araştırıyorum çok beğendim aslında ama kullanıcı yorumlarına baktığımda istediğim oyunları kastığını gördüm ve yıkıldım sence nasıl bir telefon almalıyım Huawei Ascend G301 güzel ama kamerası kötü Motorola atrix te fena değil Yni bu bütçeyle ekranı 4.0 olan istediğim oyunları kasmayan bir telefon önerin ÜTFENN
şu an indirimdehttp://www.teknosa.com/urunler/125071062/samsung-galaxy-s7562-duos-white-akilli-telefon_____________________________
-
lg l5 önermezmisin kardeş _____________________________ -
quote:
lg l5 önermezmisin kardeş
öneririm ama yinede buna bir bak derim_____________________________ -
quote:
lg l5 önermezmisin kardeş
özellik bakımından attığım daha üstün ve 800tl den inmiş bir telefon ama ondan önce şikayetlerini bi araştır derim şikayetler her telefonda var bunuda unutma_____________________________ -
cevapladığın için sağol _____________________________ -
Bu konuyu ben de takip edeyim... _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Bu konuyu ben de takip edeyim...
fazla tutacağını sanmıyorum ama soracak bir şeyin varsa bildiklerimi aktarırım
quote:
Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Bu konuyu ben de takip edeyim...
fazla tutacağını sanmıyorum ama soracak bir şeyin varsa bildiklerimi aktarırım
Xperia M'in, Samsung muadilini arıyorum ben hocam
yaklaşık 20 kişi okuyor ve tek bi cevap bile yok.başkada bişi demiyorum
Forumun gelir ve telefon seviyesi yüksektir
1000 TL altı tavsiyelere fazla yorum gelmez
Kim neyi kullanıyorsa eline ne almışsa onu al der._____________________________ Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin. -
Yaza doğru tahminimce xperia sp nin fiyatları düşecektir almanı öneririm
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- global telefon ne demek
- samsung mu xiaomi mi
- en iyi katlanır telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt