Şimdi Ara

16 Bin liraya kadar kamerası iyi telefon önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube için kaliteli videolar çekebileceğim ama çok uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Bütçem maksimum 16 Bin civarı. Tavsiyeleriniz var mı?

    Herkese şimdiden teşekkür ederim.


    Tavsiyeler:

    - Redmi Note 13 Pro

    - Honor 90




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 29 Şubat 2024; 14:18:38 >



  • 16 ya honor 90 al derim.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Honor'u hiç bilmiyorum. Yıllardır Samsung kullandım. Çevremedki herkes iPhone kullanıyor. Redmi Note 13 Pro isteklerime göre alınır gibi duruyor. Ama Honor hiç duymadım, görmedim. Olumlu Olumsuz cihaz hakkında neler söyleyebilirsiniz?

  • Tekno camon 20pro 7 bin civarı yurt dışı fiyatı
  • AcemiDj kullanıcısına yanıt

    Honor huawei idi hocam. Huawei den ayrıldı. Huawei ambargo yediği icin iki ayri marka olarak bölünüp google servisleri açıldı. Yani resmi olarak ayrildi ama direkt hauwei kalitesi.


    Huawei marka yapmak icin ucuz getirdi. Cihazi kiyaslayinca anlarsiniz. O işlemciyi o fiyata vermeleri fazlasıyla iyidir. Kamera olarak da iyi olduğunu dusunuyorum. Note 13 pro kamerasi iyi gibi ama islemci üzer uzun süre kullanamazsiniz diye düşünüyorum. İçindeki işlemci 7 8bin tl olan cihazlarla aynı.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Gerçekten de Honor'un Huawei'nin ABD ve AB tarafından Çin'e uygulanan ambargoyu delmek için oluşturulmuş bir alt şirket olduğunu öğrendim. Ama Huawei, Honor'u 2020 yılında bir başka Çin şirketi Shenzhen Zhixin New Information Technology Co.'na satmış. Ve üstelik tüm yapıdan da (hem fabrika hem de yönetim olarak) ayrılmış. Yani Honor'u tamamen kendi haline bırakmış.

    Çinli şirketten yapılan açıklamada, Huawei’nin bulunduğu durum ve Honor’ı satma gerekçesi şu sözlerle ifade edilmiş:

    “Huawei'nin tüketici işi, son zamanlarda büyük bir baskı altında. Bunun nedeni, cep telefonu işi için gerekli olan unsurların tedarikinde yaşanan sıkıntılardır. Huawei Investment & Holding Co., Ltd. bu nedenle tüm Honor ticari varlıklarını Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd.'ye satmaya karar verdi. Bu satış, Honor'ın kanal satıcılarının ve tedarikçilerinin bu zor zamanda başarılı olmasına yardımcı olacaktır.

    Satış tamamlandıktan sonra Huawei, yeni Honor şirketinde herhangi bir hisseye sahip olmayacak veya herhangi bir iş yönetimi veya karar alma faaliyetine dahil olmayacaktır. Bu hamle, Honor'un endüstri zinciri tarafından kendi hayatta kalmasını sağlamak için yapılmıştır.”

    Bu da demektir ki Honor artık bir alt şirket değil tamamen bağımsız başka bir şirket.

    Bu arada cihaz hakkında şikayetleri de araştırdım, çok fazla yok ama Honor Türkiye hakkında ciddi şikayetler var. Bakalım.





  • AcemiDj kullanıcısına yanıt

    Sanıyorum garanti hizmeti için anlaşılan şirket biraz sıkıntılı. Onun dışında cihaz güzel. O cihazın ederi o işlemciyi kullanan cihazlara göre ucuz bayağı. Çünkü honor marka adını duyurmak için böyle hamle yaptı. İyide satış yapıyor. Muhtemelen yeni seriler bu fiyatlara gelmez. Gelirse bile harika olur kullanıcılar için.


    Aklınızda bulunsun. Kamera öncelikli demiştiniz kıyaslayın. Ha ben olsam direkt honor 90 alırım fiyat performans kralı. Kamera konusunda ben samsungu da çok iyi buluyorum. Yakında a55 gelecek fiyatı bilemem ama aradığınız bantta gelirse güzel cihaz. Ama fiyatı 18 19bandı gibi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Mart 2024; 12:45:15 >
  • S21fe
  • ben de s20 fe yazacaktım

  • AcemiDj kullanıcısına yanıt
    Honor batarya ve ekran olarak çok iyi,10 gündür aktif kullaniyorum
  • bulentyasar B kullanıcısına yanıt

    Hangi modeli? Honor 90 düşünüyorum. Siz de mi aynısını kullanıyorsunuz? Bana lazım olan Kamera, onu nasıl değerlendirirsiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 26 Mart 2024; 13:54:33 >
  • AcemiDj kullanıcısına yanıt
    Honor 90 kullanıyorum Huawei den geçtim oyun oynamıyorum sosyal medya ve YouTube ile bir günü geçiyor,bende kamera için aldım param olsa Xiaomi 13 alacaktım ama pişman değilim 200 MP fazlasiyla yetiyor sadece zoom olayını çok çözemedim ama parasının karşılığını fazlasıyla hak ediyor
  • AcemiDj kullanıcısına yanıt
    Abicim ne istediğinin farkında misin
    Kamera diyorsun honor diyorsun
    Honor denen cin çöpünü gectim oisi bile yok o berbat telefonun
    Honor 90 rezalet bir telefon
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans olarak beni tatmin etti,ama keşke param olsa Huawei P60 alsam :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.