Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
10
Favori
62.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonun bence orta sınıf için tek eksik özelliği 1GB ram olması 1.5 olsa imiş tadından yenmezmiş. Ama android 4.4 performans olarak önemli geliştirmelere sahip eğer güzel bir işletim sistemi sürümü hazırlanırsa ki videodakini ben çok başarılı buldum, gayet sağlam bir telefon olacak.
  • Herşeyi geçtim S400 ü vs de arkadaş insan rami yükseltir biraz be

  • Telefon s3 e benziyor ekranlar 4.8-5.0 bataryalar 2100-2500 çözünürlükler 720p ramler 1gb Bir s3 kullanıcısı olarak tek sıkıntım ram miktarı hazır daha üretime başlamamışken rami 2gb yapıp 750tl fiyatla iyi iş yapabilirsiniz ram 1gb kalırsa 650tl ile devam etmeniz gerekir ramin maliyeti az olsada kullanıma çok etki eder mümkünse lpddr3 bile kullanabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 11 Ocak 2014; 13:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orientem

    Telefon s3 e benziyor ekranlar 4.8-5.0 bataryalar 2300-2500 çözünürlükler 720p ramler 1gb Bir s3 kullanıcısı olarak tek sıkıntım ram miktarı hazır daha üretime başlamamışken rami 2gb yapıp 750tl fiyatla iyi iş yapabilirsiniz ram 1gb kalırsa 650tl ile devam etmeniz gerekir ramin maliyeti az olsada kullanıma çok etki eder mümkünse lpddr3 bile kullanabilirsiniz

    benim anlamadığım da bu zaten. ram çok mu pahalı ki yapmışken 2 gb ram yapmıyorsun. 15-20 tl fazla olsun sağlam olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim ben bu telefonu alicam:-) umarim kulaklik sesi ve fotograf cekimide guzel olur. Uygun fiyatli guzel bir 7 inch tablette olursa belki onuda alirim:-)

  • 19000 puan çok iyi arkadaşlar galaxy s3 16000dir
  • Fiyati kaç ve ne zaman satilacak bunların cevabi önemli?

  • Sanirim ben bu telefonu alicam:-) umarim kulaklik sesi ve fotograf cekimide guzel olur. Uygun fiyatli guzel bir 7 inch tablette olursa belki onuda alirim:-)

  • orientem kullanıcısına yanıt
    En azından 2 model çıkarsınlar. 2 GB ramli modeli de olsun ki fiyatı uygun olsa da 1 GB ram yüzünden almayacakların tercih listesine de girebilsin. S3 alırken Note 2 ile arasında kalmıştım. Kalem çok önemli değildi, tabletim olduğundan geniş ekran olması da çok önemli değildi. Note 2 almamamın tek pişmanlığı ram konusunda olmuştu. Keşke 200 TL daha verip 2 GB ramli Note 2 alsaymışım diyorum.
  • Bir daha general mobile ismini bile duymak istemiyorum gaza gelip eşime discovery aldım telefon adiliği yüzünden çöp oldu(özellikle şarj soketi).
    Adam çıkmış bide hata bizim değil kullanıcı hatası geri dönüşleri aldık diyor ahlakız!!! insanlara hata yapmışız düzeltelim diyeceklerine hatayı bize atıyorlar!!! Bide patent aldık sallayınca çalışan uygulamaları kapatıyor diyor. Benim sallayınca atasım geliyor bu dandiği...
    Dandiksiniz DAAAAANDİİİİİİKKK!!!

  • Bence oldukça iyi bir telefon yapıyorlar. Ekran çözünürlüğü çok doğru bir tercih olmuş. Hem cihazın genel performansı, hem de pil performansı için çok uygun bir seçim yapmışlar. Artık akıllı telefonlarda genel ihtiyaçları karşılayacak bütün özellikler mevcut, en önemli farklılık şarj süresinin uzun olması olabilir fikrindeyim.

    Ram miktarı, Android için çok önemli. Sistemin çalışma mantığından dolayı yüksek miktarda ram ihtiyacı olabiliyor. Fakat eğer yüksek bir optimizasyon yapıldıysa ram yeterli olacaktır. Ayrıca telefonun düşük fiyatlı olması için komponentlerin seçimi çok önem arz ediyor. Bunu da göz önünde bulundarmak gerekiyor.

    Bir Türk firmasının akıllı telefon piyasasında yakaladığı bu başarıyı takdir ediyorum. Bunu desteklemek gerekiyor. Firmanın da bu noktada elde ettiği bu güzel fırsatı iyi değerlendirip Türk tüketicileri üzmemesi gerekiyor. Böylece dünyaya ihracatı yapılan bir Türk markası olması, hepimizin gurur kaynağı olur. İleride belkide birçok parçasının Türkiye'de üretimi ile ülkemizde hem iş imkanı hem de teknoloji geliştirme anlamında yeni kapılar açar.

    Tebrikler General Mobile...





  • Sony sıpa cılar tutuşur bu telefonla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery i türkiye'ye duyuran mesut çevik di discovery2 yi de duyuran mesut çevik oldu teşekkürler

  • 1 gm ram li model 650 tl
    2 gb ram li model 750 olması lazım.

    Şayet yol hâla yakın ise üretime geçilmediyse sadece 2gb ram li model gelsin. 1 ile 2 gb ram'in üretim maliyeti arasındaki fark ne kadar olabilir ki? Bilen birisi varsa bizi aydınlatsın. Tüketici 100 tl daha fazla verip en azından bir sene götürcek ve yoğun kullanımda kasmayacak cihaz almak ister. Şuan 3 gb ram li modeller ve yakında gelecek olan 4 gb lı telefon haberleri var iken 1 gm ramli bir telefon alıp ne kadar kullanabiliriz? Şahsen 2 gb ram li telefon kullanıyorum son 3 telefonumda ve dünya varmış diyorum.

  • Çoğu kişinin işlemci ve chipset ten yakındığını söyleyebiliriz. İşlemcinin chipsetin iyi olmadığını biliyorsanız. General Mobile da biliyordur ve bunu bile bile yapmıştır. Adamlar 600-700 TL arası olsun ama iyi bir telefon olsun derdindeler ve total kullanıcıyı kafaya almaya çalışıyorlar yani böyle facebook twitter a girecek bir kaç oyun oynayacak kullanıcıları. Sizin gibi chipseti güzel değil işlemcisinden umudum yok diye telefonu almamazlık etmeyecek kullanıcı istiyorlar.
    General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü'nün dediğine göre kullanıcıyı dikkate alıyor ya. Android'e 1 GB RAM ın tam yetmediğini 2 GB RAM kullansanız daha rahat bir kullanım sunacağını söyleyelim de belki bizi buradan görür ve bir daha ki sefere tabii kullanıcılar şarj soketi sorunundan dolayı bir daha General Mobile alırlarsa telefonlarına 2 GB RAM koyarlar ve alan kullanıcılar rahat eder.

  • Helal olsun.Beğenmeyenler sanırım 2000 tl lik telefon özellikleri istiyor,yok öyle bir dünya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit

    Sony sıpa cılar tutuşur bu telefonla

    Stevejones 1 haftaya dönüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evren Küçük

    S3 alırken Discovery piyasada olsaydı fiyat avantajı nedeniyle aklımı çelip Discovery alabilirdim ama S3'ten sonra 1 GB ramli bir telefon almayı hiç düşünmüyorum.

    hocam senin yaşadığını ben de yaşadım. S3 aldım, 1gb ram var diyo ama 830 gösteriyo. onun da 650-700'ünü kafadan sistem kapatıyo. geriye ram kalmıyo. bu da büyük bir rezaleti ortaya çıkarıyo, ikide bir uygulamaların verisi siliniyo ram yok diye. 2-3 program arasından geçiş yaparak kullanamıyosun çoğu zaman. ikide bir uygulamanın tekrar açılışını bekliyosun.

    S3 den sonra ben de 1gb ram'li telefon almam dedim, sonra gmd yi görüp inceleme şansım oldu. toplam ram 970 görünüyor (S3 deki gibi 830 değil) ve sistem çok az ram kullanıyor. 500-600 en fazla. 350mb ya da daha fazla ram alanı kesin kalıyor kullanıcıya. bu da çalışan uygulamaların verilerinin kolay kolay silinmemesini sağlıyor çünkü ram kullanılabilir (boş) alanı S3'deki kadar az değil kesinlikle.



    ben discovery'ye geçtikten sorna dünya varmış dedim. S3 stock rom'undaki binbir türlü sistem uygulaması rom'u acayip şişirmiş, gmd ise saf android'e daha yakın boş bi sistemle geldiği için beni çok rahatlattı.




  • Öncelikle tebrik etmek istiyorum cok basarili bir is olmus. Dedikleri gbi buradaki eleştirilere kulak veriyorlarsa sonunda kazanan herkes olur.



    Pil super

    720p tam dogru secim

    hafifletilmis ara yuz iyi dusunulmus

    Yazilim destegi garantisi bulunmaz firsat



    Elestrilerim

    -adreno 320 li s4 pro cok ama cok cok iyi olurdu. Fiyat performans telefonunda s600 olmamasini anlarim ama s4 pro olmaliydi bildigim kadarla s400 le ayni yapida fskst biraz daha guncellenmis hali ozellikle gpu bakimindan


    -bildirim ledi olmali


    -ram secimi kesinlikle yanlis 1.5 veya 2 olmaliydi.



    Fiyat olarak onerim ise 750 yi gecmemeli 16 gblik model. Farkindayim turkiye sartlarinda zor bu durum vergiler vs vs fakat bu ayarda bi tik ustte donanimla galaxy s3 1000 tl civarinda alinabiliyor ve arkasinda samsung yaziyor. Bu tarz urunleri alan kullanıcıların cogu isme baktigi icin 750 tl dogru tercih olacaktir. Veya yaninda kilif vs verilerek 799 tl olabilir maksimum.



    Fakat insanlar 700 bandinda istiyorlar gordugum kadariyla :)

    Ek olarak; yine bu boyutlarda 720p ekran, 3000 mah pik. S600 islemci ve 2 gb ram li bi model cikarip 999 tl den piyasaya girsinler duman ederler diyorum baska da bisey demiyorum. 7200p ekranda s600 , 1080p ekranda s800 gbi performans veriyo zaten. Bu sade arayuzle ucar o telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 11 Ocak 2014; 14:32:18 >




  • Helal olsun kardeşim izlerken duyğulandım valla ..Yeter koreye çine amerikaya kazandırdığımız daha fazla onları zengin atmeye gerek yok ..Eğer biz bu firmaya destek verip para kazandırırsak yarın bizim kardeşlerimiz kendi firmalarımızda çalışıp ekmek kazanacak elin gavuru değil .. Gidip adamlara para kazandırıp sonrada gelip bizde neden işsizlik var diyoruz unutmayınki kendi malını kullanmayan tüketmeyen millet işsiz kalır ..!

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.